![]() |
|
@Kuma
Wolisz... Hentaie z Eva 01? Niezly hardcore. ALL HAIL LOLI YURI! |
@Grocuś
Widać, że nie wiesz o kogo chodzi. A myślałem że tylko ja znam tą mroczną tajemnicę. |
Wybacz, ale w moim wypadku:
EVA>wszystkie inne mecha (takze te ze Strike Witches, jak mniemam) ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie ma tam nawet pół słowa o hentiach z mechami, żadnego nie widziałem, i nie mam zamiaru widzieć, szczerze mówiąc nawet nie słyszałem o takim czymś. W tym poście który przytoczyłeś nawet nie chodzi o mnie.
|
To nie wyrywaj zdan z kontekstu (bo mowa byla o hentaiach). ; )
2 odcinki Romeo x Juliet do konca, obejrze i napisze cos o tej malo popularnej serii. |
Misiek no to jak bedzie jestes wkoncu w hentai czy gdzie. Bo wkoncu ja z Rayem cieszymy sie z kazdego nowego członka! bo co 3 członki to nie 1!!
|
Cytuj:
|
@Nari
Leze xD @Romeo x Juliet Seria do Szekspirowskiego dramatu odnosi sie bardzo swobodnie - czerpie z niego nazwy, niektore cytaty i idee zakonczenia. Kreska moze byc, a muzyka nawet wpadajaca w ucho. Pod wzgledem fabularnym, ot takie sobie love story w klimatach fantasy, nie zachwyca. Do tego irytowala mnie troche schematycznosc postaci. Jak ktos ma ochote na cos o milosci to moze obejrzec. Zabieram sie za Saikano : ) |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Ale juz dobrze... nie bede offtopowal. :p |
Cytuj:
Tak btw. jesteś pewien, że wiesz co znaczy wyrywanie zdań z kontekstu? Cytuj:
|
@Que
I co i co?xD @Up Nie wiem, oswiec mnie. Juz sie nie moge doczekac pochloniecia Saikano, seria zapowiada sie na swietna. |
mech fetish - frizz?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Tak? Mam sie bac Funekaia? @ Panowie, brakuje nam 800 postow do bycia najdluzszym tematem w OWiONie (na calym forum?), roznica caly czas maleje ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
hehe widzisz jak sie znam >D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony Odpowiedzi: 13,755 Obejrzeń:1,029,022 |
Kuma witamy w klubie miłośników hentai w temacie M&A xD są juz 3 członki(bez względu jak to pojmujecie) tego klubu! ktoś jeszcze chętny ?
|
No to troszeczke nam brakuje O_o.
No dobra tylko tam pewno wypowiada sie okolo 20-30 osob. A w tym temacie regularnie moze 3-4 :D |
Cytuj:
2.a ty nie? : p |
No i smiem sadzic ze iq osob ktore sie tam wypowiadaja jest kapke nizsze ;c
|
@UP
Nie no co Ty... wydaje Ci sie :D @Topic A ja jak co tydzien znowu narzekam ze Bleach wyszedl i jeszcze tylko RAW jest : (((( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Na największy topic na tibia.pl nie ma co liczyć ;p Nawet z naszymi umiejętnościami. Jest kilka tematów z 10k+ postów, a nawet widziałem temat mający 27k... Ale pare miesięcy i będziemy 1-wsi w OWOiONie i jednym z największych na t.pl
@Kuma Mechy nie podniecają mnie jako mężczyzny. Podobają mi się jako facetowi! Rozumiesz? Jedni lubią szybkie auto, inni klocki lego, a ja lubię mechy. Nipah! Corgar Frizz |
@Nari
Z Rayza juz sie spotkalem - nic strasznego. @Corgar Podzielam! @Jakastamfurora Ja tam wroze, ze koniec Tibii w obecnej postaci jest coraz blizszy. Wtedy tamten temat zniknie, a M&A bedzie w pelni chwaly! Mwhaha! |
Cytuj:
|
Mała dygresja.
Tibia się nudna zrobiła. Ale teraz jest okres przejściowy więc co się dziwić. Zobaczymy jak będzie za kilka update'ów gdy tibia będzie typowym MMO. ~~~~~~~~ Ja też to chce do Hentai Addict club!! @Ray-chan Ja się tłumacze? Przecież piszę że uwielbiam i kocham mechy. Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
OMFG Rayza.... Nie lubię cię już.
Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
Btw. ściągam Hayate no Gotoku, ciekaw jestem, czy będzie fajne : P. |
@gro
ale ale!....wtedy był Mod. Tomp. obok! i mial wielgaśny miecz od tej z FSN! @frizz nie! straciłem sens zycia! ide sie pociąć D:! |
@Nari
Uważaj na Rayze... Najpierw cię zauroczy, potem zagada, następnie zbubaczy i nie będziesz wiedział kiedy znajdziesz się z jego tentaclami w łóżku. @Rayza Jeszcze chwila i cie na gg zablokuje. Na 2 godziny! Nipah! Corgar Frizz |
Cytuj:
bo...bo.... upije cie! i będziesz tego żałować! o!! |
@Corgar
Z obecnym systemem Tibia na pewno nie bedzie typowym MMO, a update'y wygladajace tak jak do tej pory (a na inne sie nie zapowiada), niczego nie zmienia. CipSoft z upy na up tylko bardziej ulatwia Tibie, upodabniajac ja do OTSa. @Saikano Cos mi sie wydaje, ze zdegraduje NGE z pozycji The best of the best Anime I have watched. 7 epow do konca. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |
|