![]() |
To nie dałeś sobie mnie na tapetkę?! X(
|
Wy jeszcze żyjecie?! 8o
TehRegent, aka... nie było aka. |
@Rybzor
W jaki sposób dorwałeś tą smycz "tibia.pl"? |
Jako wierny przydupas Miłościwie Nam Panującego Ryby odpowiadam:
Panicz wygrał smycz w konkursie t.pl. |
Racja. To artefakt, kiedyś wystawię na allegro : P
|
to ja kupuje odrazu!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: Wydaje mi się, że po prostu trzeba jego posty traktować ostrzej niż innych... Niektóre posty aż się proszą o warna. |
Cytuj:
|
Swoją drogą ciekawe, czy większą wartość ta smycz ma, bo jest z tibia.peela, czy dlatego, że jest moja?! : OOOOOO
@geltuwa TO raportuj sobie : P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No właśnie o tym mówiłem!
A tak na poważnie to przecież żartowałem lol : P @down Odmówię : / |
Cytuj:
|
Chesterka, zawiodłaś nie tylko mnie, ale i całą społeczność forum : <
|
Cytuj:
znowu... ? |
No tak. Wciąż nie ma cycków : f
|
Otóż to! A Syfol to wyszedł na zdjęciu "jestem bucem i jem koty" xD Btw. po cholere tak śmiesznie strzyżesz te włosy? xD
|
Czyżby Syfol był wielkim fanem Ring? ;D
|
Nie strzygę, dopiero rosną xD Zapuszczam około roku, dlatego takie krótkie :(
@Sorbet Nie :p |
@Syfol
Ah te słodkie buziaczki gimnazjalistów : D |
To czemu grzywka jest tak krótka w stosunku do reszty włosów? : P
|
@Argen
Dobrze powiedziane xD @Glamri Jako, że włosy rosną tak samo wszędzie to z tyłu będą się niżej kończyć bo tak jest skonstruowana ludzka głowa :P. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi. |
@Syfol
A nie miałeś przypadkiem grzywki przed rozpoczęciem hodowania? Ja kiedyś miałam i podczas procesu odrastania wyglądałam... no, wiesz.. podobnie. ; ) Miłego Dnia i Wesołych Świąt. |
@Syfol:
Ty mi tu nie chrzań o budowie głowy bo sam włosy długie nosiłem dłużej, niż Ty wiesz o co w tej zabawie chodzi : P Coś z tą grzywką jest nie tak i koniec i widzę, że Mamba też to widzi. No masło maślane ale chyba wiesz o co mi chodzi ; D |
Nie chrzanię : D. Jak sie sciąłem to nie miałem grzywki tylko mniej więcej równo wszędzie. Glamri, wiem że masz/miałeś przez spory szmat czasu długie włosy. Może mam jakąś dziwną głowę albo coś, ale na pewno nie przycinam. Mój brat ma podobnie długie i podobnie ma grzywkę więc może jakieś zmutowane geny mamy xd. Żebyście się nie czepiali może zetnę się na łyso? :p
|
MAtko ja w ogole nie kminie o co Wam chodzi z tymi wlosami O.o
@ Mamba cos sie nie postaralas z ta chuinka, ale z pianka dobry pomysl, moze sprobuje : D |
@up
Lepiej użyj sztucznego śniegu, ja spryskałam dolne gałązki i mi się skończył. Dokończyłam pianką do golenia, namachałam się z tym chorym kolanem, a następnego dnia, jej już nie było! : < |
A szczerze mówiąc to wali mnie to. Takie zwyczajnie odnoszę wrażenie : P
@Gallar: Jej, zmężniałeś ; D |
@Gallar
Fajny kolega. |
Cytuj:
|
@ Gallar
urocze wloski : D mam slabosc do dredow, aczkolwiek osobiscie chyba nie dala bym rady w ich utrzymaniu xd |
hahaha, gallar wyglądasz jak podniecony murzyn gdy zobaczy białą czekoladę.
|
a ty apetyczny, jak ruski czołgista bez czołgu i szarika D:
|
@SmOoTHas
Epic shit hahahha |
@SmOoTHas
Jak mogłeś się nie podzielić?! Nie wybaczę ci draniu! :< |
Też mam po alkoholu różne dziwne pomysły, ale takich zdjęć jeszcze sobie nie robiłem. : D
|
Po kilku lampkach szampana z czystą nawet mi zdarza sie miewać dziwne pomysły.
|
up
TY wiekowy czlowieku pewnie wiele takich przygod juz miales. Szybko rodzice sie zczaili ze chapnales butelke do zdjecia? Dobrze ci radze, skasuj to :d |
Pan Smoothas trafia do galerii ludzi pozytywnie zakręconych. Zasiądzie w loży pijakwannabe. EPIC SCREEN. Btw, fajna Tibia w tle, w sylwka expy puste były, nie?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:11. |