![]() |
|
Nie musieli mieć powodu, tak to jest już i czeka to wszystkich polaków prędzej czy później więc nie dziw się bo to było oczywiste ,że ci się dobiorą do skóry nawet bez żadnego powodu:>
|
romas1 sory ale Ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? bo czytajac Twoje posty mam wrazenie ze albo masz 10 lat i nic nie wiesz o kompach, tibi i zyciu albo tylko udajesz? a i pewnie srasz w gacie czytajac takie rzeczy... ?
|
A ty lepiej patrz na siebie i zastanow sie nad soba, ja ci nie wypowiadam ze botujesz na chakoyach.
|
Cytuj:
JESTEM WIEEEEEEELKI KOZAAAAAAK ONEONE!!!!111!!one ile mi brakÓje? :( |
Cytuj:
a ja mam powody sadzic tak jak napisalem wyzej czytajac Twoje posty, chyba ze masz 5 ownerow, bo ja mam 6 :baby: edit;a i tak idz do Saint bo NG jest zle ;( |
Lora Sorn
Jan 14 2008, 21:14:23 CET Killed at Level 105 by Drethiuz and by Vuzox |
Shibor byl syzbszy :(
|
@ Pephy 1 małe pytanie... Czemu zawsze jak cos sie dzieje Doomenator jest z wami? Skoro go sprzedales/oddales i ma nie liczyc sie w war statach?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
heheh typie.. wez lepiej wy*******aj z tego forum;]..:) :D:baby: :baby: |
@shibor
a byl dzisiaj z nami ? :P nie wiem ze zauwazylem , chociaz moze dlatego ze go ubiliscie a on nieswiadom byl swojej sytuacji , nie wiem . i tak najlepszy jest archin ktory stwiedzil ze boimy sie opena bo nie wyszlismy w minute na ankhramun , a potem mowil ze nie chcemy wejsc na 1 sqm ktory jest otoczny waszymi ludzimi , szkoda mi go |
Ja nie Probuje byc smieszny, Bo to wy mnie smieszycie:p
Pephy powiem ci szczeze od paru dni zastanawiam sie nad rola EK w wojnie:D bo jak narazie to ja latam i zbieram looty ludzi z NG bo nic innego za bardzo nie wskuram ale skoro CIpsoft tak chcial to bede tak robil:D Jezeli FORA1 botuje to napewno nie na *********** bo widzialem go tam pare razy i zawsze odpisal. Tylko Fora1 powiem ci jedno. Tez tam latalem na 116 lvl jak nie mialem kasy a moj net nie pozwalal nawet isc na Malpy :D drugi dzien expienia tam odwiedzieli mnie szwedzi z Gildii wtedy CG a teraz NG i zaczeli mnie bic powodem bylo ze 116 ek moze tylko tam botowac bo oni nie wieza w bajki o slabym necie. teraz tam Botuje noob char Vilariona o nicku Michelangelo Todo oraz Second char Moose Darkshade-Sven slaggare. Nie mowie ci to jako czlowiek z Saint czy ktos inny, Mowie ci to jako gracz ze jak oni tam botuja to uwazaj na siebie, Bo oni nie wieza w bajki o netach, bo sami maja po 20 mb na sekunde i mysla ze kazdy taki ma. ALe sie rozpisalem. OMFG:cup::cup::cup: |
Z tymi dwoma jest dokladnie tak jak mowisz i ujrzalem pare razy napis "leave or hunted" no ale tibia to tylko gra wiec ciac sie z tego powodu nie bede.
a co do wojny bo tak zofftopowalem jakies nowe akcje ? filmiki ? btw. rola ek w wojnie jest taka jak lord'a paulisty (?) wylozyl sie jak 50ek a nie jak 300~ ale nie wiem czym on sie tam leczyl w sumie bo hp idzie tylko w dol. |
Kiedyś knight walił chociaż explo :baby: A teraz ani explo ani dobrego leczenia :confused: W ogóle wojny nie wyglądają tak fajnie jak kiedyś :)
Pamietam jak Fooziego trapneli pod desertem za czasow ls i bronil sie z 15 min dopiero jak wiecej ludzi przyszlo to go zcombowali..A teraz nie wytrzymałby nawet 3 min.. |
moze teraz wojna juz nie jest taka prosta ?? z jednej strony proscie kogos zlozyc przekonalby sie chopciaz master thor i foozie !! a z drugijestrony aby sie obronic przed combem na battle licza sie druciki i gra zespolowa czujnosc i przelamanie strachu przed uchaniem kogos zamiast siebie :D mimo wszystko jest w tym jaksi sens :D
Vylko : exori w trapie niezastapione :D i kazdy dmg sie liczy dla nas :D |
Chyba NG jest zdenerwowane..... :/ ojojojojojojoj, niedobrze!
|
Thessin :
Jan 15 2008, 15:44:14 CET Killed at Level 90 by Memy Chemics and by Alith Takilbya |
Vany Hod
Jan 15 2008, 16:05:58 CET Killed at Level 154 by Xertizo and by Jazobo |
Haha Vanemu dwa lvle spadły ;) Ng w*****one :D:] Gratz:)
|
jest moze cam z akcji ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |
|