Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Nirvy 14-01-2008 20:53

Nie musieli mieć powodu, tak to jest już i czeka to wszystkich polaków prędzej czy później więc nie dziw się bo to było oczywiste ,że ci się dobiorą do skóry nawet bez żadnego powodu:>

FoRa1 14-01-2008 20:54

romas1 sory ale Ty jestes taki glupi czy tylko udajesz? bo czytajac Twoje posty mam wrazenie ze albo masz 10 lat i nic nie wiesz o kompach, tibi i zyciu albo tylko udajesz? a i pewnie srasz w gacie czytajac takie rzeczy... ?

Romas1 14-01-2008 21:12

A ty lepiej patrz na siebie i zastanow sie nad soba, ja ci nie wypowiadam ze botujesz na chakoyach.

Shibor 14-01-2008 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FeldSacre (Post 1842595)
:baby: no shibor widze ,że w piórkach sie obrosłeś ..myślisz ze pare fragów i kozak jesteś? żal mi cie chłopie widze ,że na siłe chcesz byc popularny ..a żeby kozaczyć to ci dużo brakóje ;) wiec zastanów sie ..
a co do saint to z góry wojna przegrana bo kto ma mniej ppl tym ma mniejsze szanse na wygranie war ;x
i te wasze posrane taktyki żal ^ Udeż w :cup::

Made my day ;]
JESTEM WIEEEEEEELKI KOZAAAAAAK ONEONE!!!!111!!one

ile mi brakÓje? :(

FoRa1 14-01-2008 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romas1 (Post 1843063)
A ty lepiej patrz na siebie i zastanow sie nad soba, ja ci nie wypowiadam ze botujesz na chakoyach.

hahaha czlowieku wyjezdzasz ze botuje a masz jakies dowody ? wpadles tam raz na 95-97 ? normalnie Ci odpisalem i grzecznie powiedzialem ze ja tu jestem to ma znaczyc ze botuje ? masz jakies dowody ? tylko prosze nie wypisuj glupot wyssanych z palca zeto jakies zlo siedziec na chakoyach jak sie ma slaby net, potrzebuje kasy itd, rownie dobrze moge na apes na powierzchni siedziec i mi mozesz ***** zrobic wiec swoje zdanie na taki temat zachowaj dla siebie:))

a ja mam powody sadzic tak jak napisalem wyzej czytajac Twoje posty, chyba ze masz 5 ownerow, bo ja mam 6 :baby:

edit;a i tak idz do Saint bo NG jest zle ;(

Shibor 14-01-2008 22:13

Lora Sorn

Jan 14 2008, 21:14:23 CET Killed at Level 105 by Drethiuz
and by Vuzox

Rewisim 14-01-2008 22:13

Shibor byl syzbszy :(

Shibor 14-01-2008 22:30

@ Pephy 1 małe pytanie... Czemu zawsze jak cos sie dzieje Doomenator jest z wami? Skoro go sprzedales/oddales i ma nie liczyc sie w war statach?

Pyro Aris 14-01-2008 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuan Ti (Post 1842702)
No jasne ze Shibor to kozak omfg to ty nie wiedziales?Oo omfg on jest PRo na rl:D a w tibi to nie wiem bo nie znam go, wogule kto to jest ?Oo. Nie bylo mnie 3 dni to musialem cos poczytac :D a co do ilosci to zaraz zrobie 100 charow i dojde 1 lvl do gildii i to bedzie znaczylo ze wygramy?OO
jak tak to robie 1000 charow i BEDE ZADZIL TYM SERVEM:D

nie proboj na sile byc smiesznym

m@ko 14-01-2008 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FeldSacre (Post 1842595)
:baby: no shibor widze ,że w piórkach sie obrosłeś ..myślisz ze pare fragów i kozak jesteś? żal mi cie chłopie widze ,że na siłe chcesz byc popularny ..a żeby kozaczyć to ci dużo brakóje ;) wiec zastanów sie ..
a co do saint to z góry wojna przegrana bo kto ma mniej ppl tym ma mniejsze szanse na wygranie war ;x
i te wasze posrane taktyki żal ^ Udeż w :cup::

heheh typie.. wez lepiej wy*******aj z tego forum;]..:) :D:baby: :baby:

zielaq 14-01-2008 23:43

@shibor

a byl dzisiaj z nami ? :P

nie wiem ze zauwazylem , chociaz moze dlatego ze go ubiliscie a on nieswiadom byl swojej sytuacji , nie wiem .

i tak najlepszy jest archin ktory stwiedzil ze boimy sie opena bo nie wyszlismy w minute na ankhramun , a potem mowil ze nie chcemy wejsc na 1 sqm ktory jest otoczny waszymi ludzimi , szkoda mi go

Kuan Ti 15-01-2008 02:51

Ja nie Probuje byc smieszny, Bo to wy mnie smieszycie:p

Pephy powiem ci szczeze od paru dni zastanawiam sie nad rola EK w wojnie:D bo jak narazie to ja latam i zbieram looty ludzi z NG bo nic innego za bardzo nie wskuram ale skoro CIpsoft tak chcial to bede tak robil:D

Jezeli FORA1 botuje to napewno nie na *********** bo widzialem go tam pare razy i zawsze odpisal. Tylko Fora1 powiem ci jedno. Tez tam latalem na 116 lvl jak nie mialem kasy a moj net nie pozwalal nawet isc na Malpy :D drugi dzien expienia tam odwiedzieli mnie szwedzi z Gildii wtedy CG a teraz NG i zaczeli mnie bic powodem bylo ze 116 ek moze tylko tam botowac bo oni nie wieza w bajki o slabym necie. teraz tam Botuje noob char Vilariona o nicku Michelangelo Todo oraz Second char Moose Darkshade-Sven slaggare. Nie mowie ci to jako czlowiek z Saint czy ktos inny, Mowie ci to jako gracz ze jak oni tam botuja to uwazaj na siebie, Bo oni nie wieza w bajki o netach, bo sami maja po 20 mb na sekunde i mysla ze kazdy taki ma.

ALe sie rozpisalem. OMFG:cup::cup::cup:

FoRa1 15-01-2008 08:44

Z tymi dwoma jest dokladnie tak jak mowisz i ujrzalem pare razy napis "leave or hunted" no ale tibia to tylko gra wiec ciac sie z tego powodu nie bede.

a co do wojny bo tak zofftopowalem jakies nowe akcje ? filmiki ?

btw. rola ek w wojnie jest taka jak lord'a paulisty (?) wylozyl sie jak 50ek a nie jak 300~ ale nie wiem czym on sie tam leczyl w sumie bo hp idzie tylko w dol.

Allirav 15-01-2008 08:53

Kiedyś knight walił chociaż explo :baby: A teraz ani explo ani dobrego leczenia :confused: W ogóle wojny nie wyglądają tak fajnie jak kiedyś :)
Pamietam jak Fooziego trapneli pod desertem za czasow ls i bronil sie z 15 min dopiero jak wiecej ludzi przyszlo to go zcombowali..A teraz nie wytrzymałby nawet 3 min..

Kiroy 15-01-2008 09:19

moze teraz wojna juz nie jest taka prosta ?? z jednej strony proscie kogos zlozyc przekonalby sie chopciaz master thor i foozie !! a z drugijestrony aby sie obronic przed combem na battle licza sie druciki i gra zespolowa czujnosc i przelamanie strachu przed uchaniem kogos zamiast siebie :D mimo wszystko jest w tym jaksi sens :D

Vylko : exori w trapie niezastapione :D i kazdy dmg sie liczy dla nas :D

Dedalek 15-01-2008 16:07

Chyba NG jest zdenerwowane..... :/ ojojojojojojoj, niedobrze!

Kiroy 15-01-2008 16:48

Thessin :

Jan 15 2008, 15:44:14 CET Killed at Level 90 by Memy Chemics
and by Alith Takilbya

Arha 15-01-2008 17:04

Vany Hod
Jan 15 2008, 16:05:58 CET Killed at Level 154 by Xertizo and by Jazobo

Allirav 15-01-2008 17:15

Haha Vanemu dwa lvle spadły ;) Ng w*****one :D:] Gratz:)

Pyro Aris 15-01-2008 17:37

jest moze cam z akcji ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15.