![]() |
Cytuj:
|
Thx drago~ , a od rozpoczęcia wojny , to jest od zabicia draza? :P
|
Cytuj:
z tego co wiem to remis <<<< moge sie myslic jak cos to mnie poprawcie ;P :P ale od 1 wrzesnia jak napisal drago~~~to 15:2 |
Cytuj:
Czyli to co brakuje też Sandrze? Mam na my¶li fragi na Viskovleenie kiedy był w DoF i Tegaxie. I nie mówcie, że Falzer nic nie zrobi, bo znów się przeliczycie. DoF, weĽcie się w gar¶ć i nie wmawiajcie nam, że to Wasza taktyka. Rozumiem - praca, szkoła... Ale zobaczcie co robi teraz Wanted. Pozwalacie im na to...? |
Cytuj:
|
Omg...że wam się chce to liczyć o.O
|
to tak jak z dlugoscia interesu... kazdy frag- jeden centymetr wiecej
|
Cytuj:
Ok od teraz jest 0:0 APFF !X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozatym 200 fragów nie rozsmieszaj mnie :P ostatnio zdobyli 9 fragów i juz 200 maja :D hehehe tylko wam sie statystyka podniosla ale nie pamietam zeby liczac all w wojnie dof vs wanted bylo 200 fragów |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ale zrozumcie, ze fragi to jest tylko i wylacznie sucha statystyka pokazujaca kto ma przewage w wojnie wiec nie rozumiem dlaczego wywolalo to taka wielka klutnie.:/ Obecnie widac, ze Wanted wraca do swietlnosci wracaja mocni gracze. Nie chce nic sugerowac lecz niedobrze to wyglada dla Dof'u. Jednak sadze, ze "Enty" powroca jeszcze w wielkim stylu a potem powroci znowu Wanted nastepnie znowu Dof itd. :] :] Wojna na Azurze sie nigdy nieskanczy, wkoncu "Azura server wiecznej wojny" musi pozostac aktualny.8o
pozdro 600:D |
Fragi niekoniecznie obrazuj± przewagę w wojnie.
Przewaga w wojnie na naszym serverze jest akurat rzecz± względn±... |
Cytuj:
Co do Wanted to brak mi słów co oni czasami wyprawiaj±. Szczerze mówi±c niektóre osoby z Wanted uważam za godne szacunku ale reszta to żal.pl, hunc± kogo popadnie za byle co, hunc± bo zamiast i¶ć poexpić wol± pobiegać po expowiskach tlyko po to żeby zbierać armory. Czy to jest uczciwe? Ku*wa tego nie rozumiem i to mnie wkurza. Chyba chca zostać sami na tym servie. pozdrawiam Jacek |
~~~~Popieram Bartka~~~~:PB)
|
Cytuj:
Uważaj z tym ci¶nieniem bo może być groznie:confused: :confused: :confused: |
Cytuj:
@Mrok Skoro typ pyta o fragi z wojny to po co jeden z drugim pisze o fragach od 1 wrzesnia... Wojna nie trwa od 1 wrzesnia a Ci przez ten czas wbili pare fragow i dumni z siebie afff. |
Cytuj:
drago to jest dla mnie jak myro klose . niby urodzil sie w polsce( byl jednym z liderow dof) a teraz najglosniej spiewa hymn niemiecki zaraz po klinsmanie(szzeka jak to bedzie bezlitosny i bedzie deptal trawniki sasiadom bo to zielone i mu sie z dofem kojarzy) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:27. |