![]() |
|
Cytuj:
Lecial za nami z ab aż, zaczal prac kolo mostu miedzy dwarf bridge i thais, postanowilismy zlurowac go do podziemi mount sterum, bo tam bylo ciasno, udalo sie, po czym postawilismy chyba z 8 dsow, az wkoncu ustawil sie tak, ze bily go 3dsy i my, byl w trapie, krotka seria sd i padl.. loocik fajniutki : P |
Heh ilu was bylo ze 75knight nie nadazal sie uhac ^^^??
|
@Silver,Ryba
Gratulacje dla was za zabicie tego 75ek w końcu sam się prosił o deada. Niezły pomysł z tym mount sterum. A zabicie 75ek przez dwóch sorkow 35+ to nie lada wyczyn. B) |
Cytuj:
|
Ale on Facc jest :P i 2 Levce stracil :o B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a dokumentacje mam na filmie wiec sie nie wykrecisz ;D a tak btw. nastepny sie udziela co chara kupil i jest 100+ ownerem :evul: ale mniejsza o to |
Cytuj:
|
Cytuj:
nie widziałem cię na żadnej bitwie tak mi sie zdaje nie wiem po co prezentujesz tak± postawe na tym forum co chcesz pokazać że jeste¶ trollem lub to że jeste¶ żałosny?? Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Aldeo - czy jaki ty tam nick masz
poprostu juz nie wytrzymuje i musze skomentowac Ciebie i Twoje zachowanie bo szlag mnie trafia. Przestan obrazac innych uzytkownikow forum gdyz jestes chyba najmniej inteligentna osoba udzielajaca sie na tym forum... A ten Twoj ostatni post to zal... podlizac komus sie chcesz czy co? Napewno odpowiedz oblegami na moj temat ale mnie to nie obchodzi i nie zwracam na to uwagi wiec pisz se do woli ;) Czytelnikom tego forum polecam ingnorowac posty tego pana bo zawarte sa w nich same glupoty :) |
Cytuj:
|
...
Jak sie czyta to forum to tutaj tyle ludzi inteligentnych sie wypowiada, ich opinie nacechowane sa erudycja, occhhh tak.
Ege (jakos tak) Jak Ci brakuje argumentow to nie pisz : Nie gadam z toba bo nic nie znaczysz w wojnie. W takim razie ZABRANIAM Ci wypowiadania sie bo nawet w niej nie uczestniczysz. @all Odczepcie sie od "klauna" sth like this Te wasze spolszczenia pk'owac tez nie sa poprawne wiec zejdzcie z Adelado. Adel chociaz jest w tej wojnie, egento to placek, ktory wchodzi, pokazujac swoja inteligencje achhh uchhh. Chociaz nie pisz "conajmniej", na pewno spacja CI wtedy nie dzialala. ;] To ze adelado uzywa wulgaryzmow nie znaczy, ze jest prymitywem. ZAchowujecie sie jak ta moherka z filmu "super partia KUrKa" Zarzucacie mu przeklinanie, a sami to robicie -.-. I odwalcie sie od niego, nagonka 10 osob na 1 jest CO NAJMNIEJ dziecinna - jak slusznie zauwazyl moderator. To sum up, odwalta sie od Adelado, juz mu nagadaliscie ;], forum kazdy moze sie wypowiadac, w pewnych granicach, ktore Adelado przekroczyl. Nie zaprzeczam sam sobie, ale naprawde skonczcie mu wrzucac i zacznijcie gadac o czyms ciekawszym |
Cytuj:
|
Cytuj:
gdyby mial za grosz inteligencji umialby lepiej slowa dobieracB) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A teraz cos z Galany:
Lord Anarchist Dec 11 2006, 19:05:23 CET Killed at Level 108 by Nuskei and by Favete Zachowujecie sie jak dzieci.....niedlugo modek zamknie dzial Galana.... YYY Poznanski mi sie zdaje ze ty tez niebierzesz udzialu w tej wojnie:baby: :baby: |
UP
Stara Jaga Dec 11 2006, 17:40:16 CET Killed at Level 125 by Elnoble'Rachmar and by Gaostic |
Yuge Swieta racja :P Brak slow na tego czlowieka .... wszystkich obraza i chyba widzi ze mu to nic nie pomaga i tym nic nie wskora .....
ehhh B) B) B) Aha Co do mojego chara tym co sie nie podoba wescie sie odwalcie -.- i co to was obchodzi ...... Chyba to moja sprawa.... :):) Bo to ja nim gram ^^ :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26. |
|