![]() |
|
Cytuj:
|
Liverpool w boskiej formie ;-).
|
Tak samo jak CFC. Fulham 1-0 Chelsea... 17'
Luiz znow szaleje z 4-5-1 |
Cytuj:
Z drugiej strony, skoro chcesz sie licytowac, to spojrz tez na wyniki Celtiku w LM. 0-0 i 1-2 z Aalborgiem mowi samo za siebie, ostatnie miejsce w grupie tez. Uprzedzajac ewentualne domysly - nie, nie jestem fanem ani Rangersow, ani Celtiku, ani jakiejkolwiek innej szkockiej druzyny. |
Celtic zdobywał punkty z Manchesterem i ogrywał Villareal jeszcze.
A czy trzeba być skuteczną drużyną aby dojść do finału Pucharu UEFA? Nie. I doskonałym przykładem tego jest Glasgow Rangers. Rangersi zdobyli łącznie w Pucharze UEFA 5 goli, przy czym Zenit (nie liczę finału i fazy grupowej) - 14. Zenit nie grał z ogórkami(Bayern,Bayer, Marsylia, Villareal - wielkie firmy!). Rosjanie w każdym meczu atakowali. Taktyką Szkotów było wybijanie piłki spod własnej bramki w kierunku Nacho Novo lub Boyda. Rangersi to ekipa której się po prostu udało. Ot, fart. |
True. Rangersów gra:
W pucharach: blee W lidze: jak na szkocje, fajnie. |
Skuteczna nie w sensie zdobywania goli, ale zaliczania kolejnych zwycięstw.
|
7 pkt straty do Celticu
Odpadnięcie z FBK Kowno(Litwa) Czegoś jeszcze ? ; ) |
Cytuj:
|
Chelsea traci w 90 minucie wygraną, heh :P
|
Po prostu Rangersi w pucharach nie mają za wiele argumentów w ofensywie, dlatego skupiają się na dobrej organizacji w grze obronnej. Podobnie robi Liverpool, tylko to inny rozmiar buta jest.
|
Cytuj:
Liverpool jest skuteczny i mają dobrą organizacją Więc który zespół jest podobny do siebie?! |
Fulham 2-2 CFC.
Łał. Czad. Oglądał ktoś? Ja choruje to ledwo na jakimkolwiek forum coś napisze, przeczytam, co dopiero mecz oglądac :/. |
@up
Znowu się scolari bawił 4-5-1? |
@UP:
Cytuj:
|
Wychodzi na to, ze moge byc umiarkowanym optymista przed Champions League.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nigdy nie sadzilem, ze przyznam Yohowi racje. =o
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wole mieć Gerrard'a w drużynie i po 20 kolejkach zajmować pierwsze miejsce, niż 4 i go nie mieć. (a to 4 miejsce aż tak pewne nie jest bo Aston Villa ma jeden mecz zaległy z Hull City ;)) )
|
Rangersi są skuteczni.
Rangersi są nieskuteczni. Oba te zwroty to prawda, bo skuteczność, gdy się o niej rozmawia, trzeba określić. Skuteczność defensywy, skuteczność napastników, skuteczność strzelania bramek, zdobywania punktów, brnięcia w tabeli ligowej, w pucharach itd... Ogólnie Drogba ma z meczu na mecz coraz lepsze przebłyski swojej przyćmionej gwiazdy :P. Lecz dziś zabrakło ostatnich dotknięć, minimalnie przestrzelał, świetnie ja kzwykle opanowywał b. długie podania... Tylko celownik nastawi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Liverpool i tak nie zdobędzie żadnego pucharu. :baby:
|
Możliwe. Narazie jest na dobrej drodze do Mistrzostwa Kraju i wierzę, że im sie to uda, jeżeli nie - trudno. ;)
|
"Wiele futbolowych sukcesów jest w twojej głowie. Musisz uważać, że jesteś najlepszy i później z wiarą w siebie udowodnić to. Gdy ja byłem w Liverpoolu zawsze powtarzałem, iż są dwa najlepsze zespoły w Merseyside, Liverpool oraz Rezerwy Liverpoolu." Bill Shankly
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Otóż to, że Rangersi w poprzednim sezonie dostali się do finału strzelając5 bramek, i nie wciskaj mi kitu, że Liverpool jest o dwie klasy lepszą, bo tak naprawdę Gerrard/Torres Ratują im ich grube dupsko Jednocześnie zgadzam się z Yohem |
Jasne dwoch pilkarzy stanowi cala druzyne i wygrywaja mecze !
Przestancie juz :) A Dirk Kuyt, Javier Mascherano, Ryan Babel, Arbeloa ? Gdzie tam oni sie nie licza w ogole. @down Dokładnie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
A tak na marginesie
Mistrzowie Premiership 2007–08 Manchester United 2006–07 Manchester United 2005–06 Chelsea 2004–05 Chelsea 2003–04 Arsenal 2002–03 Manchester United 2001–02 Arsenal 2000–01 Manchester United 1999–00 Manchester United 1998-99 Manchester United 1997–98 Arsenal 1996–97 Manchester United 1995–96 Manchester United 1994–95 Blackburn Rovers 1993–94 Manchester United 1992–93 Manchester United Gdzie tu jest Liverpool ? No coz moze w tym sezonie czas na nich, w co jednak watpie. |
Cytuj:
Jakoś Ci klasowi piłkarze narazie nie pokazują w wynikach, że są lepsi od przeciętniaków z L'poolu. Rozumiem, oni się szykują na koniec sezonu, narazie dają fory przeciwnikom. ; ) |
To kwestia uregulowania formy i nastawienia psychicznego. Z Chelsea i United udowodnili, że są klasowymi zawodnikami.
|
Cytuj:
Dobry przykład wdzięczności kolegom okazał Kobe Bryant, który kupił każdemu z teamu po zegarku za 9k $ w podziękowaniu za pomoc w zgarnięciu MVP :) |
Cytuj:
Arbeloa...kolejny rzemieślnik w warsztacie Beniteza. |
Pitolenie...slabi, przecietni, beznadziejni a jednak sa liderem Premiership.
BTW http://www.sport.pl/sport/1,65025,61...o_pobicie.html |
Już kiedyś kłóciliśmy się o umiejętności Kużita i jak na złość zaczął b. dobrze grać. Ronaldinho to on nie jest, ale ma swoje atuty. W Arsenalu też masz przeciętnych zawodników a chcesz dla nich mistrzostwa. Wszędzie tak jest.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |
|