Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

viov 21-07-2010 19:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fan_Dzidzi2 (Post 2773085)
co napisał ?:P

Napisał, że wjedzie mu na chatę 8o

Serowel 21-07-2010 22:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez viov (Post 2772677)
Hahahahaha kurwo babilońska :D:D:D
Filmik sprzed roku, za dużo wypiłem i wypaliłem, ot zwykły zgonik :p

A co do Victerona, to nie wiem czy rozsądne było przyznanie się do używania nielegalnego oprogramowania w wywiadzie umieszczonym na promoted fansite, Lord'paulistinha nieciekawie skończył po takiej akcji :p

ty tam pakuj 1kk gnojku!!

tylko musiałby się znaleźć ktoś naprawdę chamski i upierdliwy żeby pisał do Cipsoftu w sprawie jego użytkowania nielegalnego oprogramowania podając datę rozmowy, oni sprawdzają sobie logi i po kłopocie,
ale Radek, znasz kogoś wystarczająco wrednego, zdolnego do udupienia Victerona? :D 8o

Wiecznyodpoczynek 22-07-2010 00:43

LP dostał delete, bo botował z warningiem. A w wywiadzie mógł powiedzieć wszystko, na co tylko miał ochotę i nikt by mu nic za to nie zrobił (chyba, że wywiad widziałby GM w chwili jego przeprowadzania), ale wierzcie w bajki dalej...

Wiecznyodpoczynek 23-07-2010 20:07

@ Kura i report Victerona.

After a thorough investigation of your account and the chat log/thread we have found the punishment to be incorrect. For this reason the punishment has been lifted. We are very sorry for the inconvenience this has caused. We have added 14 premium days as compensation for the lost premium time.

W imieniu Szymona chciałbym Ci podziękować za dodatkowe dni PACC i na przyszłość pomyśl co reportujesz, bo to szkoda Twojego zachodu. :)

Kambaa 23-07-2010 20:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2773542)
@ Kura i report Victerona.

After a thorough investigation of your account and the chat log/thread we have found the punishment to be incorrect. For this reason the punishment has been lifted. We are very sorry for the inconvenience this has caused. We have added 14 premium days as compensation for the lost premium time.

W imieniu Szymona chciałbym Ci podziękować za dodatkowe dni PACC i na przyszłość pomyśl co reportujesz, bo to szkoda Twojego zachodu. :)

A u tego dalej sie nic nie zmienia LIZANIE DUPY to ci najlepiej wychodzi nie zwisu :)? A jak tak chcesz zaimponowac vickowi tu usiadz na jego wielkiej glowie po turecku XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

RajstinMejere 25-07-2010 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kambaa (Post 2773548)
A u tego dalej sie nic nie zmienia LIZANIE DUPY to ci najlepiej wychodzi nie zwisu :)? A jak tak chcesz zaimponowac vickowi tu usiadz na jego wielkiej glowie po turecku XDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Piątka gościu xD a raczej 500 bauhauhuaha

Wiecznyodpoczynek 25-07-2010 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kambaa (Post 2773548)

Kamba jaki ty niedo*****ony jestes, jak cie musial ojciec jajami po lbie na*****ac, to glowa mala.
Jesli uwazasz pomoc komus, kto o to poprosil za lizanie dupy to smialo sam powiem, ze jestem najwiekszym lizodupem na swiecie.

A do siadania na czymkolwiek - twoja stara zajebiscie siada na wszystkim co wystaje z ziemi.

Pierdolona szmato, ktora ***** sie w niemczech - moj post mial na celu pokazanie wam jakimi skonczonymi zerami, ****ami, niedojebanymi kretynami jestescie. Jak nisko sie czolgacie, zeby osiagnac cos, co mozna zniweczyc jednym gestem. Marny robaku, zenujaca kurwo naucz sie, ze w lancuchu pokarmowym ZAWSZE bedziesz za Hutu i Tutsi, a jedyne pieniadze jakie ogladac bedziesz w swoim zyciu to zimbabwianskie dolary.

Ciao smiecie

P.S.
DAJESZ KURAK, SZMATO SPRZEDAJNA REPORTUJ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kambaa 25-07-2010 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2773897)
Kamba jaki ty niedo*****ony jestes, jak cie musial ojciec jajami po lbie na*****ac, to glowa mala.
Jesli uwazasz pomoc komus, kto o to poprosil za lizanie dupy to smialo sam powiem, ze jestem najwiekszym lizodupem na swiecie.

A do siadania na czymkolwiek - twoja stara zajebiscie siada na wszystkim co wystaje z ziemi.

Pierdolona szmato, ktora ***** sie w niemczech - moj post mial na celu pokazanie wam jakimi skonczonymi zerami, ****ami, niedojebanymi kretynami jestescie. Jak nisko sie czolgacie, zeby osiagnac cos, co mozna zniweczyc jednym gestem. Marny robaku, zenujaca kurwo naucz sie, ze w lancuchu pokarmowym ZAWSZE bedziesz za Hutu i Tutsi, a jedyne pieniadze jakie ogladac bedziesz w swoim zyciu to zimbabwianskie dolary.

Ciao smiecie

P.S.

Uuuu zwisu to nie mnie pół vt z flow uwazała za pedała ;DDDD , tak wjezdzaj mi na stara dalej jednostrzałowa pizdo =]

Btw. Nigdy nikomu nie lizalem dupy we FLow :) , a za to ty myslales ze kims jestes ale grubo sie przejechales jak ci Akon wjechał ze chuja mozesz :) JESTES PIERDOLONYM ZEREEEEEEEEEMMM ! GEJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

xBardolekx 25-07-2010 21:22

a ty kamba wolałeś jakiś trening niz sie spotkac ze mna na rlu ;<

Wiecznyodpoczynek 25-07-2010 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kambaa (Post 2773921)
Uuuu zwisu to nie mnie pół vt z flow uwazała za pedała ;DDDD , tak wjezdzaj mi na stara dalej jednostrzałowa pizdo =]

Btw. Nigdy nikomu nie lizalem dupy we FLow :) , a za to ty myslales ze kims jestes ale grubo sie przejechales jak ci Akon wjechał ze chuja mozesz :) JESTES PIERDOLONYM ZEREEEEEEEEEMMM ! GEJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Widzisz plebejska kurwo, mnie pół vt Flow uważa za pedała, a ciebie całe za sprzedajnego, chuja wartego śmiecia. Jak taki cwaniak jesteś, to jak kiedyś trafisz do Warszawy zapraszam, zobaczymy czy też będziesz miał odwagę otworzyć swój ryj tak, jak robisz to tutaj.

Poza tym mimo, ze Jude mowil, ze chuja moge/moglem nadal pozwalalo mi to na wiecej niz ty mogles.
Wielki fajterze jednej akcji, hahahaha.
Teraz na*******aj, ze nie grasz w tibie, bo rl masz, a ja jestem jebanym no liferem, dajesz, dajesz, czekamy!

Kambaa 26-07-2010 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2773943)
Widzisz plebejska kurwo, mnie pół vt Flow uważa za pedała, a ciebie całe za sprzedajnego, chuja wartego śmiecia. Jak taki cwaniak jesteś, to jak kiedyś trafisz do Warszawy zapraszam, zobaczymy czy też będziesz miał odwagę otworzyć swój ryj tak, jak robisz to tutaj.

Poza tym mimo, ze Jude mowil, ze chuja moge/moglem nadal pozwalalo mi to na wiecej niz ty mogles.
Wielki fajterze jednej akcji, hahahaha.
Teraz na*******aj, ze nie grasz w tibie, bo rl masz, a ja jestem jebanym no liferem, dajesz, dajesz, czekamy!

HAHAHAHAHAHAHAH człowieku moge ci to powiedziec prosto w twoj parchaty ryj dojebalbym ci jak rudej szmacie a zreszta bez napinki smieciu :).

A co do sprzedania sie nie sprzedałem sie nigdy odszedlem bo mnie nie bawiła juz ta gra i chcialem troche sie pona*******ac na koniec , nikogo nie okradlem , nie wyzywalem powiedzialem Akonowi dlaczego odchodze i mi podziekowal i odszedlem :) CHUJ CI W DUPE PARCELUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!

--- Kambaa dodał 11 minut i 44 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2773928)

No tak wyszlo Bardol szkoda moze kiedys :D

RajstinMejere 26-07-2010 02:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xBardolekx (Post 2773928)

Maslana, to Ty nie chciales czekac:PP

Co do klutni wisza z kamba to oboje jestescie warci tyle co wasze wypociny na forum czyli ZERO.

Kakej92 27-07-2010 16:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RajstinMejere (Post 2773975)
Co do klutni wisza z kamba to oboje jestescie warci tyle co wasze wypociny na forum czyli ZERO.

Signed.

......................

xBardolekx 27-07-2010 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RajstinMejere (Post 2773975)
Maslana, to Ty nie chciales czekac:PP

specjalnie czekałem na moment az wroci i bedzie mogl przyjsc xd a czemu tak zrobilem to nie wiem, musialbym sie znowu skopcic i pomyslec

Jaz 27-07-2010 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2773897)

Ciao smiecie

P.S.

Zamknij ryj bambusie

Serowel 29-07-2010 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2774260)
Zamknij ryj bambusie

krótko i na temat! :D

http://www.speedyshare.com/files/23574554/radek_siostra . rar

RADEK!!! :D 8o :cup:

xBardolekx 29-07-2010 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serowel (Post 2774549)

HHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

viov 29-07-2010 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serowel (Post 2774549)
krótko i na temat! :D

http://www.speedyshare.com/files/23574554/radek_siostra . rar

RADEK!!! :D 8o :cup:

Pffffff, słabe

Kod:

http://www.youtube.com/watch?v=nA754iOA0vk
Ten jest o wiele lepszy ! A teraz płaczcie nerdy, że tylko przed komputerem siedzicie i podziwiajcie moje bogate rl życie

MR_FREEMAN 30-07-2010 12:52

@radzie viovy i inne abcoki.

Na poczatku palicie trawe uzywajac brudnej wody z jakiegos bajora swiezo po powodzi. Teraz widze tu jeden zatacza sie na pokaz jak gowniarz bo wypil 4 browary i cala gadka po piciu jest o.... piciu. Macie takie kurwa przezycia ze ja .... haha. Napili sie w jakiejs dziupli i wariuja na wsi. Chlopaki jestescie na prawde biedni, chwalicie sie swoimi nudnymi idiotycznymi filmami zeby pokazac ze wypiliscie cos? na sile chcecie pokazac ze macie rl life XD? Ci co go maja nie zagladaj tu tak czesto i na pewno nie pierdola non stop ze wczoraj pili.

DO RPZEDSZKOLA!

Kakej92 30-07-2010 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MR_FREEMAN (Post 2774694)

Na poczatku palicie trawe uzywajac brudnej wody z jakiegos bajora swiezo po powodzi. Teraz widze tu jeden zatacza sie na pokaz jak gowniarz bo wypil 4 browary i cala gadka po piciu jest o.... piciu. Macie takie kurwa przezycia ze ja .... haha. Napili sie w jakiejs dziupli i wariuja na wsi. Chlopaki jestescie na prawde biedni, chwalicie sie swoimi nudnymi idiotycznymi filmami zeby pokazac ze wypiliscie cos? na sile chcecie pokazac ze macie rl life XD? Ci co go maja nie zagladaj tu tak czesto i na pewno nie pierdola non stop ze wczoraj pili.

DO RPZEDSZKOLA!

Tak, tak Norbercie :)

Canabis 31-07-2010 11:37

sa kurwa wytrawni melanzownicy...

Jaki bedzie nastepny tytuł filmiku z serii Jestem hejtem i mam rl lifa?
moze "HEHE NABILEM SIE ACODINEM I STOJE W KĄCIE" :creature:

Serowel 01-08-2010 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Canabis (Post 2774915)
sa kurwa wytrawni melanzownicy...

Jaki bedzie nastepny tytuł filmiku z serii Jestem hejtem i mam rl lifa?
moze "HEHE NABILEM SIE ACODINEM I STOJE W KĄCIE" :creature:

albo raczej ćpuny ; d

Tenszinkan 03-08-2010 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MR_FREEMAN (Post 2774694)

DO RPZEDSZKOLA!

No i kurwa amen.

viov 14-08-2010 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2775397)
No i kurwa amen.

GDZIE JEST KRZYŻ ?!

Zygaface z meetingu ;d

http://img839.imageshack.us/img839/809/zygaface.jpg

Serowel 15-08-2010 00:18

'radek, palimy?!'

hahaha

wrzuc swoje słit fociasze:D

viov 15-08-2010 03:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Serowel (Post 2777425)
'radek, palimy?!'

hahaha

wrzuc swoje słit fociasze:D

no ja zazwyczaj to nie odmawiałem, no ale może wrzucę tym biedakom kilka zdjęć, żeby ich kurwa skręcało w środku jakie bogate i bandyckie rl życie prowadzimy

Tym razem obyło się bez palenia z bajora po powodzi, nikt nie zarzucał acodinów, ani nie wynosił żadnych flaszek ze stacji. Ale chuj, kleniu i tak pewnie znajdzie jakiś paragraf, a jeśli nawet nie to i tak spłynę na liścia...

jesteście esencją e-łatwości :D

http://img294.imageshack.us/img294/3623/img0474f.jpg

CIACH I CHUJ

HAHAHAHA BIEDAKI SIEDZICIE TYLKO PRZED TYM KOMPEM NERDY
IDE SPAĆ
KRĘCĘ GRUBE LOLE JAK RYSZARD KALISZ JOŁ !!!
DO USŁYSZENIA SŁODZIAKI

Jaz 15-08-2010 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 997 (Post 123456)
Dziękuję, przyjęliśmy zgłoszenie o domniemanym popełnieniu przestępstwa.

Siema co tam :cup:

Ukryty tekst:
A tej Finlandii i tak nie piliście, cioty

Tenszinkan 15-08-2010 15:47

http://www.honda-crx.info/forum/file...erdole_174.jpg

[*] ZAMYKAM TEMAT

viov 15-08-2010 16:16

hahahahahah a Ty co ? :D Z tego co widziałem to Klaudia zrobiła prawie całą tą flaszkę mate 8o

@ Tenszi

ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁLooooooooooooo ziomeg, ale fajny obrazek, ju mejd maj dej HEHE

nie. stawiam stanowczy opur

http://userserve-ak.last.fm/serve/126/49470469.gif

Tenszinkan 15-08-2010 16:43

Ciekaw jestem co wpisujesz w gugle ze takie gify fajne znajdujesz ziomeg.

Albo nie nie jestem ciekaw nie pisz.

Serowel 15-08-2010 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jaz (Post 2777472)
Siema co tam :cup:

Ukryty tekst:
A tej Finlandii i tak nie piliście, cioty

Jacek, a po co się truć alkoholem?

jajć, radzio a co twoja mama na te słit fociasze? :confused:

Grebol 16-08-2010 01:04

czytam i czytam ... nie grałem tu duuuzo czasu ale czytając forum nie ma czego żałowac. Was tu poje bało ! ten z twarza co dozywocie jara sie tym iz kreci lola bo mama nie widzi albo pojazdy które sa rly na poziomie. Wyjdzcie na dwór poznajcie rl kumpli pozdrawiam.

Landryna 16-08-2010 01:59

Weźcie wy się wszyscy pierd*lnijcie głową w ścianę.. Jeden chwali się jakim on to nie jest super pro elo wytrwałym melanżowcem, a reszta koksów ciśnie go na jakimś śmiesznym forum tibijczyków z karlin i stroi wielkich mędrców "RIL LAJFA". Jeden warty drugiego..

@Radzio Po ch*j wrzucasz takie fotki w neta? Pamiętaj, że stąd nic nie znika i kiedyś się na tym możesz ładnie przejechać przez jakąś tępą fotkę.. Jak już musisz się komuś pochwalić o swoich umiejętnościach manualnych to pokaż te fotki matce albo najlepiej skręć jej takiego lolka na dzień matki. Nie ma się czym chwalić.. Takie zdjęcia są tylko dla "wtajemniczonych" w daną imprezę jako pamiątka. A tak w ogóle to nie upubliczniaj więcej moich zdjęć bez zgody. :)

EDIT: Nie nie wchodzę na to forum (wszedłem tutaj dopiero jak mi kasjusz powiedział co wy tu za cuda na kiju odpie*dalacie) i nie posiadam tutaj konta dlatego piszę z konta landryny.

/By Bąku.

Kambaa 16-08-2010 02:14

Up signed.

bez obrazy chlopaki =]

Tenszinkan 16-08-2010 15:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Landryna (Post 2777572)

EDIT: Nie nie wchodzę na to forum (wszedłem tutaj dopiero jak mi kasjusz powiedział co wy tu za cuda na kiju odpie*dalacie) i nie posiadam tutaj konta dlatego piszę z konta landryny.

No to na chuja sie fatygujesz tutaj

viov 16-08-2010 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2777619)

http://www.eurogames.pl/DataImgs/Ima...rry_gimbus.jpg

wbijam e-penisa w te zdjecia,wy*******ac z mojego internetu X(

Jaz 16-08-2010 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tenszinkan (Post 2777619)

Kup se musk albo okulary

xBardolekx 16-08-2010 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Landryna (Post 2777572)
Weźcie wy się wszyscy pierd*lnijcie głową w ścianę.. Jeden chwali się jakim on to nie jest super pro elo wytrwałym melanżowcem, a reszta koksów ciśnie go na jakimś śmiesznym forum tibijczyków z karlin i stroi wielkich mędrców "RIL LAJFA". Jeden warty drugiego..

@Radzio Po ch*j wrzucasz takie fotki w neta? Pamiętaj, że stąd nic nie znika i kiedyś się na tym możesz ładnie przejechać przez jakąś tępą fotkę.. Jak już musisz się komuś pochwalić o swoich umiejętnościach manualnych to pokaż te fotki matce albo najlepiej skręć jej takiego lolka na dzień matki. Nie ma się czym chwalić.. Takie zdjęcia są tylko dla "wtajemniczonych" w daną imprezę jako pamiątka. A tak w ogóle to nie upubliczniaj więcej moich zdjęć bez zgody. :)

/By Bąku.

i tak masz raka

Landryna 17-08-2010 00:14

;) czemu nie ..

Tenszinkan 17-08-2010 10:03

@up
Mowiles ze nie wchodzisz.

@viov
czlowiek ktory wrzuca zdjecia z 5cio osobowej BIBY na forum o TIBII marnie zgrywajac wariata ktorego nic nie obchodzi nazywa mnie gimbusem.

Swiat stanal na chuju i tanczy breka.
[*]

Reszta zdjec zapisana na dysku co raz poszlo w internet juz z niego nie wyleci ziomeg wiec oszczedz sobie marnego usuwania. Planuje distroj zycia przy pomocy tych zdjec ale narazie mi sie nie chce ;s

edit

APEL DO MELANZ-KRU:
nie wrzucajcie juz zadnych zdjec chcialbym stad odejsc a kolejne wrzucenie zdjec z waszej biby spowoduje obsranie sie z beki a tego bysmy nie chcieli.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05.