![]() |
Jak dla mnie temat do zamknięcia :).
|
Aż zal dupe sciska, jak sie patrzy co zrobiliscie z tego tematu ...
Jeden wielki smietnik, na ktorym wszyscy sie wyzywaja .. Strona 666 |
Cytuj:
|
Cytuj:
w tym temacie wystarczy kogos lekko pod*****c i od razu wjazd na starych + wyzwiska a zastanawia mnie to czy ci ludzie wjechaliby na starych + wyzwiska gdyby staneli przed swoimi "ofiarami" w rl banda pierdolnietych dzieciatych neo napinaczy furora jest jak ten temat - wielki syf, mozna wyjebac i zapomniec |
Cytuj:
Lol ta wypowiedzią mnie rozjebales pewnie ze można ^^:baby: Ahahahhahahah.. A co do mojego imienia w comencie to zacytuje kogoś kto ma piękny podpis „Pozdro dla kumatych” Co do zamknięcia tematu jestem ZA! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz eloelo tylko jedno mnie zastanawia i bardzo kole w oczy zazwyczaj przeważnie Ci ludzie którzy tak reagują SA z Visio i za Visio Oczywiście nie wszyscy ale przeważnie no cóż takie Zycie. @Ellein To tylko z troski o Ciebie ;) twoje uwagi na temat moich rodziców sobie odpuść , poprzez to pokazujesz jeszcze większego debila i bezmózgowca jakim jestes. ZERO. |
@up
Ziom ja do twoich rodzicow nic nie mam tylko napisalem ze wspolczoje im a ta pierwsza uwaga byla zla przyznaje. |
Tez jestem za usunieciem tego tematu bo to juz jest kpina ;S
|
Hmm modkowie juz pewnie rzucają monetą czy skasować temat...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie martw sie jutro rano będą świeże pączuszki <lol> |
up2@
Zwidek, chyba ponczkow ci zabraklo. Dla tego taki agresywny ;o |
Zwidek jest zly!
Zwidek ma bardzo ostre kły! Kto Zwidka spotyka... Ten do domu ucieka! |
exiva "moderator
Moderator is very far to the west... przynajmiej pobanujcie "ziomkow" |
Zwidek, jebnij se pare ponczków bo chyba za mało dziś zjadłeśB)
|
Cytuj:
ta i znowu nam zamkna temat i znowu zalozymy nowy ;] i dalej beda pisaly te same osoby jedyny sposob to bany ;d pozatym kazdemu przeszkadzaja te bluzgi, a prawie kazdy w nich uczestniczy aktywnie... |
Cytuj:
|
Zwidek z tego forum nie jest Zwidkiem z TIBI !!
|
zamiast zamykac temat lepiej pobanowac tych ktorzy en temat rozwalaja
zamkniecie tematu to pojscie na latwizne ktora nie przyniesie efektu czemu zaden moderator nie zwraca uwagi na to co sie tu dzieje? |
Cytuj:
ip ban?? nie bo wiekszosc ludzi ma neo =/ |
21:09 Warning! The murder of Rots Lined was not justified.
Tutii <3. 21:27 Rots Lined [23]: Jestem karol 21:27 Rots Lined [23]: I mam 16 lat 21:28 Rots Lined [23]: jestem ministrantem 21:28 Rots Lined [23]: w kosciele 21:28 Rots Lined [23]: Sw,Jana 21:28 Rots Lined [23]: Apostola Sw 21:28 Rots Lined [23]: Jestem pardyo milz i pomocnz 21:28 Rots Lined [23]: nawet moja postac 21:28 Rots Lined [23]: jest pomocna ludziom 21:28 Rots Lined [23]: poniewaz 21:28 Rots Lined [23]: robie dla nich 21:28 Rots Lined [23]: runy 21:28 Rots Lined [23]: leczace 21:28 Rots Lined [23]: pozatym bardzo lubie lizac zadki 21:29 Rots Lined [23]: Karlo 21:29 Rots Lined [23]: bo tak na mnie wolaja 21:29 Rots Lined [23]: Najbardziej 21:29 Rots Lined [23]: lubie lizac 21:29 Rots Lined [23]: zadki vision 21:29 Rots Lined [23]: bo po akcjach 21:29 Rots Lined [23]: ja spocone i obsmarowane kupa 21:29 Rots Lined [23]: Visionczycy 21:29 Rots Lined [23]: majom rozjechany 21:29 Rots Lined [23]: e 21:29 Rots Lined [23]: zadki 21:30 Rots Lined [23]: tylko zwidek ma zaski rowek 21:30 Rots Lined [23]: idealny dla mojego jezyka 21:30 Rots Lined [23]: pozatym lubie padlaów 21:30 Rots Lined [23]: tylku alan 21:30 Rots Lined [23]: typu 21:30 Rots Lined [23]: alan xD 21:30 Rots Lined [23]: no onn jest z jeleniej góry 21:30 Rots Lined [23]: ma na im,ie alan 21:30 Rots Lined [23]: i ma 19 lat 21:30 Rots Lined [23]: taki jeden kolo mówi ze 21:30 Rots Lined [23]: jesct citom 21:31 Rots Lined [23]: bo kazdy bo go rojebal 21:31 Rots Lined [23]: na plaskiego 21:31 Rots Lined [23]: mimo to bardzo go lubie 21:31 Rots Lined [23]: i jego glos na TS brzmy fanstastycznie 21:31 Rots Lined [23]: widzialem jego zfjecie z Railem 2 ownerem 21:31 Rots Lined [23]: obejmowali sie i lizali sobie zadki 21:31 Rots Lined [23]: czyli bym do nich pasowal 21:32 Rots Lined [23]: HAha 21:32 Rots Lined [23]: Spalilem 2 g 21:33 Rots Lined [23]: hcemiec payment numer 1232123244399483928443 k Co te dragi robią z ludźmi :( |
Cytuj:
|
Uwaga ! Zwidek z forum tibia.pl to nie prawdziwy zwidek a jak ktos dalej mysli inaczej to faktycznie powinien isc sie leczyc >:)
A tera modki banujcie mnie za offtopa bo mam to w )( :D |
Cytuj:
prawdziy imargam to sharer acc a on nie Sharuje konta :/:( |
sry double post ;]
|
Cytuj:
|
kapucha
sram na duskiness ; ) khazi , jak tam alan , pozbieral sie juz po 'paladinowaniu' xandera? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taifun Jezeli Czytasz Ten Temat,to Czlowieku Wez Sie Do Roboty!!!!!!!
Bo Robisz Zal Do Chuja Czlowiekuuuuu Ogarnij Sie Walcz,jak Walczyliscie A Padaliscie To Nie Bylo Takiego Zalu,ale To Co Teraz Robicie To Zal Jak Sam Skurwysyn!!!!!! Wez Sie Do Roboty Chcoiaz Walcz Przymulencu Pieprzony!!! Kthbye |
Cytuj:
|
Już jest po wojnie, Vision powoli dogania Dusk w lvl, Dusk nie przeprowadza żadnej kontrofensywy, oddali server i to już wygląda mi na koniec wojny w najbliższej przyszłości. Czy Vision w zarządzaniu serverem wykaże się taką kompetencją jak w walce? Czas pokaże. Wszakże nie wojacy są od władania, rządzą ludzie z preferencjami w tym kierunku.
A co do PG Vision - Duski dostawały w dupala jak Vision było w o wiele gorszej niż obecnie sytuacji, co będzie natomiast gdy siły się wyrównają? : o Tyle ode mnie. |
Wiesz jak się na wojnie przyjmuje taktykę kto pierwsze do depo no to trudno wygrać, jak Taifun i reszta przestaną się bać o lvl to może by mieli szansę wygrać, może kiedy Vision dogoni Duskiness w lvl to wtedy zaczną się bić ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
1.To jeszcze nie koniec, zapewniam Cie ;-) 2. Mając od huja Spy w szeregach gildi, trudno o wygraną. Vision wie wszystko o tym co planujemy. |
SPy jest czescia wojny i skoro sam przyznajesz ze macie od chuja szpiegow to czemu z tym nic nie robicie? :) z drugiej strony jesli ktos zdobedzie duze zaufanie to ciezko go oskarzyc o spy :) no i błędne koło sie zamyka :D
btw a moze Taifun jest Spy? i dlatego w wojnie mu tak slabo szlo? :D w sumie nie chcialbym zeby wojna sie skonczyla bo akcje byly naprawde ciekawe no i mam zle przeczucia co do PA pod panowaniem Vision :/ pozyjemy zobaczymy |
Cytuj:
|
Cytuj:
A czy ktoś z nas mówił że mamy kicki co minute? Chyba Ci sie pomylilo z Fallathanu... |
Cytuj:
ta , lukasz , hahaah lool ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:30. |