![]() |
|
1:0. Diaby czerwona. 2:0. Już po meczu. 2:1. Wraca nadzieja. 2:2. Musimy to wygrać. 2:3. Mamo, mam orgazm.
|
No no jestem pod wrazeniem, wychodzac z domu spojrzalem na wyniki. 2-0 dla Boltonu + czerwona kartka dla Diaby, mysle juz po walce o tytul, teraz przychodze a tu taki wynik, widac Arsenal nie sklada jeszcze broni. Oj zapowiada sie ciekawa walka o tytul :)
|
Wdowczyk przyznał się do kupowania mówiąc: "Trudno, stało się". Po kim jak po kim, ale po nim nie spodziewałem sie kupowanie jak i takich "błyskotliwych" wypowiedzi.
Teraz dopiero zobaczymy jaka potężna korupcja jest w niższych ligach... |
Było już 2:0, skończyło się 2:3 z Betisem -.-
Będzie ciężko o mistrzostwo, zobaczymy jak jutro Realowi pójdzie... |
jeju, bardzo dobrze Villareal na miszcza chiszpanji :D
|
Niestety stracilismy 2 pozycje, ale ja nadal wierze ze Barca moze jeszcze siegnac po tytul.
W sumie patrzac na slabe wyniki Barcy i Realu to Villareal na serio moze zostac mistrzem, a to byla by "mala" niespodzianka ;) |
Cytuj:
|
Interesuje sie ktos Polską ligą na tym forum ? ;o chociaz 1 liga bo 2 to wątpie a moj klub jest w 2 :(
|
Cytuj:
Śląsk_/ |
Taaa jestem za Piast Gks ;dd a Ty huh ? :> Narazie sie utrzymuje jako 1 w drugiej lidze :) Moze sie wkoncu dostanie do pierwszej :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
B.R.A.W.O. Skra Bełchatów !
|
Cytuj:
Milan 1-2 Atalanta Udinese 3-1 Fiorentina jest git! :) |
Cytuj:
Nie chce byc zlosliwy ale mozna by sie zastanowic czy Juve bylo by takim wielkim klubem gdyby nie fiat?;) |
Cytuj:
|
Brakuje jeszcze porównania Tibii do CipSoftu.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |
|