Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Elevarm 22-12-2007 20:10

Olorion, tutor powinien znać Tibia Rules.

Elevarm 22-12-2007 20:30

Najwyraźniej jest taki który nie zna elementarnych zasad.

Elevarm 22-12-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Olorion. (Post 1801353)
Zna zasady, ale ich nie przestrzega. Dodatkowo zapoznal sie z calym gamemaster references aby wiedziec jakich bledow nie nalezy popelniac jesli chce sie wybocic wysoko poziomowa postac

A zamiast tego powinien poczytać rozdział o imionach.

Elevarm 22-12-2007 20:44

To do zobaczenia na następnym zimowym.

Morseton 22-12-2007 20:44

haha nie bylo mnie 2 dni i juz 100 stron do czytania.

@Vincento
Ogarnij sie!
To nie sa lata 1933 w ktorych Musolini , Hitler i jego niesmiertelni podwladni zbajerowani tym ze "SS" zdobedzie przynajmniej 100 mln ludzi i teren zeby utworzyc Niemcy na kilka tysiecy lat. Dochodzili oni do wladzy w podobny sposob jak wy to robicie na Iridi [morderstwa , eliminowanie osob sprzeciwiajacych sie] :) My nie traktujemy tej gry jak drugie Zycie ale nie zlewamy na to co sie dzieje na tym servie i chcemy jak w 44r Pokazac ze Polacy potrafia :D . Tym razem ruskie nie beda nam pomagac bo nie ma po co. Nie wiem czy sie zbijacie z reszty forumowiczow czy nie ale napewno robicie to w sposob Zenujacy :/

Po drugie Pis juz nie rzadzi [na szczescie] wiec nie masz po co pokazywac wszystkim ze jestes cacy.

Myslisz ze twoja Elita jest najlepsza na Iridi? Do czasu moj drogi. Po kilku miesiacach okaze sie ze paru waszych "kompanow" nie wytrzymalo ciaglego PA etc i otworza wreszcie oczy [jak to zrobili wlosi w bodajże 43r i przylaczyli sie do Aliantow]

Troche Historii Wam sie Przyda :D

To tyle :D
Powiem tylko jedno Sprawiedliwość zawsze wygra [Nie chodzi mi o pis-da]

Lisuu-aleniewrl 22-12-2007 22:04

Vincento - naprawdę musisz sie z tym pogodzic kolego:( nielubimy cie :( tak to prawda Hitlerze z PiSu

Wasz BARDZO znudzony

Bronek

~

Kiełek 22-12-2007 23:11

Nowy Diego biega po dp veno i pyta się wszystkich 80~ eków o skile :D

TomX 22-12-2007 23:49

HAHAH nowy diego <3

Thalic_Ilunor 22-12-2007 23:54

Witam, jako że jeden z tej zdradzieckiej gildii zwanej Deadly Delight postanowił dołączyć do grona forumowiczów tibia.pl w celu uzyskania Waszego zaufania, oraz zamydlenia Wam oczu.
Wszystkie słowa wypowiedziane przez Vincento_Vampire to zwyczajne kłamstwa! Czy naprawde chcecie dalej być katowani przez tych prostaków zabijających dla zabawy? Czy chcecie tracić długo zdobywane punkty doświadczenia w kilka chwil? My - najzacniejsza oraz nieśmiertelna gildia Arcanium wywzwolimy Was Iridijczyków od tych katorg! Nie poddamy się, będziemy walczyć do ostatniej kropli krwi!
Precz z Deadly Delight, niech żyje Arcanium!

Firgasto 23-12-2007 00:15

Name:[CHAR]Huxy[/CHAR]
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 200
World: Iridia
Residence: Venore
House: Lonely Sea Side Hostel (Carlin) is paid until Dec 26 2007
Guild membership: One Blood of the [GUILD]Disfunction[/GUILD]

Co to za gildia?
______

Shane i Thalic robią nam tu 'kampanie wyborczą', która mi się wybitnie nie podoba. Ten pierwszy w około 5 postach mówi nie dość, że o tym samym, to na dodatek w ten sam sposób oraz używa ciągle tych samych zwrotów. Czytaj więcej książek Shane, bo strasznie ograniczone słownictwo, jakby prosto z taniego tłumacza języka obcego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morseton (Post 1801369)
Po drugie Pis juz nie rzadzi [na szczescie] wiec nie masz po co pokazywac wszystkim ze jestes cacy.

Powiedz mi dlaczego PiS jest zły? :o

eeetanz 23-12-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Firgasto (Post 1801750)
Name:[CHAR]Huxy[/CHAR]
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 200
World: Iridia
Residence: Venore
House: Lonely Sea Side Hostel (Carlin) is paid until Dec 26 2007
Guild membership: One Blood of the [GUILD]Disfunction[/GUILD]

Co to za gildia?

Zapomniał napisać 'brain' z przodu, nawet najlepszym się zdarzy :P

Firgasto 23-12-2007 00:34

To wszystko wyjaśnia.

Anas Kiro 23-12-2007 04:15

Xaltruu-Dec 23 2007, 02:39:03 CET Killed at Level 95 by Barthosa
and by Avainvan

Power Ranger 23-12-2007 04:37

jakas bitwa teraz czy co :o? bo widze ze od Was 31 ludzi online a pokemonow 20+

Elevarm 23-12-2007 05:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Power Ranger (Post 1801918)
jakas bitwa teraz czy co :o? bo widze ze od Was 31 ludzi online a pokemonow 20+

Bitwy nie było, wymieniliśmy dżentelmeńsko po jednym ~90 magu we fragach, po czym postaliśmy naprzeciw siebie trochę. Pierwsza noc zarwana od miesiąca i 3 tygodni... ide spać...

Neztas 23-12-2007 12:25

maslognac sie w 30 osob o 3 w nocy i jeszcze zwalic lol;pe;app

Massterralph 23-12-2007 14:03

Kuchin stracil zaszczytne miejsce wsrod 100lvlowcow :<
Miejmy nadzieje ze odrobi

Vincento_Vampire 23-12-2007 14:23

Jestem już, przyjaciele, wiem że czekaliście na mądre i krzepiące słowa waszego ulubieńca i idola:cup: Wszechwiedzący Neztas zdążył już wygłosić swój słuszny osąd, ja zaś tylko dopowiem szczegółów, by utwierdzić was w wierze!

W nocy masslog podłych, plugawych służalców Arcanium zakłócił spokój i harmonię jaką przywróciliśmy na Iridii! Po brutalnej próbie zgładzenia naszego Wodza Narodu, owi polaczkowi siepacze udali się w łupieżczą trasę, mordując i powerabusując nic nie spodziewających się bezbronnych graczy! W trosce o ich życie i sprawiedliwość, gidlia Deadly Delight natychmiast zwarła szyki i ruszyła powsytrzymać barbarzyńców, ci na nasz widok czmychnęli gdzie pieprz rośnie. Dlatego chcę zaapelować: nie grozi wam żadne niebezpieczeństwo, gildia Deadly Delight panuje nad sytuacją i nie pozwoli, by podobne dziadostwo się szerzyło ponownie!

W trosce o zwiększenie waszego bezpieczeństwa, Wódz Narodu postanowił utworzyć Międzytibijską Oficjalną Radę Ocalenia Narodowego (w skórcie MORON), na które czele zasiedli wielcy, szanowani obywatele, Neztas i Olorion. Niech będzie im chwała i cześć!

Dziś popołudniu zapraszam na kolejny odcinek mojego bloga, gdzie MORON wystosuje nowe oświadczenie, będzie także wspólne śpiewanie pieśni patriotycznych napisanych przez Oloriona!

Wasz szczerze,
Shane

~

Rzolniez 23-12-2007 14:25

Belfaw brak slow ty jestes kurwa inteligenty inaczej.

Vincento_Vampire 23-12-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzolniez (Post 1802367)
Belfaw brak slow ty jestes kurwa inteligenty inaczej.

Inteligencja Belfawa nie ma granic, nie bez powodu zasiada w MORON-ie :)

Wasz szczerze,
Shane

~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47.