![]() |
|
Olorion, tutor powinien znać Tibia Rules.
|
Najwyraźniej jest taki który nie zna elementarnych zasad.
|
Cytuj:
|
To do zobaczenia na następnym zimowym.
|
haha nie bylo mnie 2 dni i juz 100 stron do czytania.
@Vincento Ogarnij sie! To nie sa lata 1933 w ktorych Musolini , Hitler i jego niesmiertelni podwladni zbajerowani tym ze "SS" zdobedzie przynajmniej 100 mln ludzi i teren zeby utworzyc Niemcy na kilka tysiecy lat. Dochodzili oni do wladzy w podobny sposob jak wy to robicie na Iridi [morderstwa , eliminowanie osob sprzeciwiajacych sie] :) My nie traktujemy tej gry jak drugie Zycie ale nie zlewamy na to co sie dzieje na tym servie i chcemy jak w 44r Pokazac ze Polacy potrafia :D . Tym razem ruskie nie beda nam pomagac bo nie ma po co. Nie wiem czy sie zbijacie z reszty forumowiczow czy nie ale napewno robicie to w sposob Zenujacy :/ Po drugie Pis juz nie rzadzi [na szczescie] wiec nie masz po co pokazywac wszystkim ze jestes cacy. Myslisz ze twoja Elita jest najlepsza na Iridi? Do czasu moj drogi. Po kilku miesiacach okaze sie ze paru waszych "kompanow" nie wytrzymalo ciaglego PA etc i otworza wreszcie oczy [jak to zrobili wlosi w bodajże 43r i przylaczyli sie do Aliantow] Troche Historii Wam sie Przyda :D To tyle :D Powiem tylko jedno Sprawiedliwość zawsze wygra [Nie chodzi mi o pis-da] |
Vincento - naprawdę musisz sie z tym pogodzic kolego:( nielubimy cie :( tak to prawda Hitlerze z PiSu
Wasz BARDZO znudzony Bronek ~ |
Nowy Diego biega po dp veno i pyta się wszystkich 80~ eków o skile :D
|
HAHAH nowy diego <3
|
Witam, jako że jeden z tej zdradzieckiej gildii zwanej Deadly Delight postanowił dołączyć do grona forumowiczów tibia.pl w celu uzyskania Waszego zaufania, oraz zamydlenia Wam oczu.
Wszystkie słowa wypowiedziane przez Vincento_Vampire to zwyczajne kłamstwa! Czy naprawde chcecie dalej być katowani przez tych prostaków zabijających dla zabawy? Czy chcecie tracić długo zdobywane punkty doświadczenia w kilka chwil? My - najzacniejsza oraz nieśmiertelna gildia Arcanium wywzwolimy Was Iridijczyków od tych katorg! Nie poddamy się, będziemy walczyć do ostatniej kropli krwi! Precz z Deadly Delight, niech żyje Arcanium! |
Name:[CHAR]Huxy[/CHAR]
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 200 World: Iridia Residence: Venore House: Lonely Sea Side Hostel (Carlin) is paid until Dec 26 2007 Guild membership: One Blood of the [GUILD]Disfunction[/GUILD] Co to za gildia? ______ Shane i Thalic robią nam tu 'kampanie wyborczą', która mi się wybitnie nie podoba. Ten pierwszy w około 5 postach mówi nie dość, że o tym samym, to na dodatek w ten sam sposób oraz używa ciągle tych samych zwrotów. Czytaj więcej książek Shane, bo strasznie ograniczone słownictwo, jakby prosto z taniego tłumacza języka obcego. Cytuj:
|
Cytuj:
|
To wszystko wyjaśnia.
|
Xaltruu-Dec 23 2007, 02:39:03 CET Killed at Level 95 by Barthosa
and by Avainvan |
jakas bitwa teraz czy co :o? bo widze ze od Was 31 ludzi online a pokemonow 20+
|
Cytuj:
|
maslognac sie w 30 osob o 3 w nocy i jeszcze zwalic lol;pe;app
|
Kuchin stracil zaszczytne miejsce wsrod 100lvlowcow :<
Miejmy nadzieje ze odrobi |
Jestem już, przyjaciele, wiem że czekaliście na mądre i krzepiące słowa waszego ulubieńca i idola:cup: Wszechwiedzący Neztas zdążył już wygłosić swój słuszny osąd, ja zaś tylko dopowiem szczegółów, by utwierdzić was w wierze!
W nocy masslog podłych, plugawych służalców Arcanium zakłócił spokój i harmonię jaką przywróciliśmy na Iridii! Po brutalnej próbie zgładzenia naszego Wodza Narodu, owi polaczkowi siepacze udali się w łupieżczą trasę, mordując i powerabusując nic nie spodziewających się bezbronnych graczy! W trosce o ich życie i sprawiedliwość, gidlia Deadly Delight natychmiast zwarła szyki i ruszyła powsytrzymać barbarzyńców, ci na nasz widok czmychnęli gdzie pieprz rośnie. Dlatego chcę zaapelować: nie grozi wam żadne niebezpieczeństwo, gildia Deadly Delight panuje nad sytuacją i nie pozwoli, by podobne dziadostwo się szerzyło ponownie! W trosce o zwiększenie waszego bezpieczeństwa, Wódz Narodu postanowił utworzyć Międzytibijską Oficjalną Radę Ocalenia Narodowego (w skórcie MORON), na które czele zasiedli wielcy, szanowani obywatele, Neztas i Olorion. Niech będzie im chwała i cześć! Dziś popołudniu zapraszam na kolejny odcinek mojego bloga, gdzie MORON wystosuje nowe oświadczenie, będzie także wspólne śpiewanie pieśni patriotycznych napisanych przez Oloriona! Wasz szczerze, Shane ~ |
Belfaw brak slow ty jestes kurwa inteligenty inaczej.
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |
|