![]() |
|
ładna fota
|
Cytuj:
|
@Natillov
Efekt psuje niepełny pasek many i pełny pasek życia (czerwony jakoś nie pasuje xd) ^^ @up Tęsknie za atakami kamikadze Katrili :) Pamiętam bitwę na Edron w podziemiach. Była świetna x) Andi wymyśl coś oryginalnego xd |
Cytuj:
|
Noileth w ile ty padłeś wtedy przed ss ??
|
Cytuj:
i popieram Courangera opera i mozilla nie ma tylu dziur co IE:) |
Gz dla Jitvey za udana akcje:cup:
Sendrius Jan 09 2008, 07:57:14 CET Killed at Level 117 by Whiskeyjack and by Bady Fur Tego chyba jeszcze nie bylo:p |
http://img262.imageshack.us/my.php?i...eztytuuxa8.jpg
Pisałem do ymy'iego, ale najwidoczniej huntował. Ale przynajmniej Inglisz perfect: "more expensive". :P |
napisal amor , czyli ze Cie kocha:D
|
Ile Razy Mamy PowtarzaĆ, Jak KtoŚ Robi CoŚ Takiego To PisaĆ Do JakichŚ OgarniĘtych Ludzi Od Nas I ZaŁatwimy TĄ SprawĘ... Nie PŁaciĆ Nic Nikomu JeŚli Nie ZawiniliŚcie Sami !!!!
|
@up
Ta ja to nie, ale np jakiś więszky lvl expi kurwa, mozolnie wbił lvl, a tu wbija taki ci pay or die i cały exp idize sie jebac. Pisałem że dżymi hantował zapewne. |
@up
jak to mozliwe ze zabil cie 8 drut na 22 lvlu ? xD |
No mialem pz, a że musiałem isć fastem do kibla to wiadomo co dalej xd.
@edit zresztą jebie mnie to, to noobchar-znudził mi się pall. |
Cytuj:
JAK KTOŚ PISZE ŻE WAS KOCHA A JESTEŚCIE TEJ SAMEJ PŁCI CO KLIENT PISZĄCY DO WAS, ZGŁASZAĆ TO JAK NAJSZYBCIEJ TRIADZIE !!!! ;-) Mówiąc serio, to jest to, co może poróżnić triade - Shaemuu to ziom Pasterza/ Sevona, jeżeli Duski by jakąś "nie słuszną" karę mu wymierzyli to .... :P |
Cytuj:
|
pewnie chodzilo o wapno ; p
|
Cytuj:
|
Bo jest chlopcem na posylki pewnie codziennie mu kaza sprawdzac to forum i odpisywac wam i was oklamywac , pamietam jak byla nagonka na ludzi podczas expu x2 hahaha zabijali kazdego 30+ i krzyczeli "Hail Vision , za to masz hunta"
i quanchi piczko nie mow ze nie bylo tak bo ja wiem jak to bylo wiele osob mi to pisalo:D |
20:47 You see Anarchys (Level 100). He is an elite knight. He is Triarii of the Duskiness.
Gz dla tego Pana ^^ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |
|