![]() |
|
Odwiedzil odwiedzil i ftp dalo dupy ;(
|
Tak obstawialem .... :P
|
Lol, a na co wy liczyli¶cie. Jak na o wiele 'lepszych' serwach nie dawali rady.
|
Cytuj:
Apropo nowych servow... Thank you for your email. We hope you understand that we cannot tell you an exact date yet. To find out about the set-up of new servers, please make sure to check out our news section regularly at... Wiec jak widac nie zanosi sie ;x |
@up
Trzepi± kupe kasy i im szkoda na nowe servy.... |
@up
powiem ci że tak duzo z pacców nie bior± bo zobacz ile jest serverów a za jeden co miecha placa 100zl~ (tego akurat nie wiem ale mi sie tak wydaje), więc wydaja 7 tys~ zl miesiecznie... A w miesi±c gracze kupia z 40-100 pacców~ Więc tak dużo nie zarabiaj± uwierzcie mi...;p |
@up
To poczytaj, ale im szkoda kasy po prostu. Lepiej, żeby nie robili new servów, a ulepszyli stare, żeby nie było lagów, kicków itd. |
A w sumie może i zarabiaja więcej, bo np taka firma drom wykupuje pare pacców na sprzedarz co jaki¶ czas... A po za tym nie idzie im to na reke robić nowe serwy, bo po co maja wydawać nie potrzebn± kase jak ludzie i tak kupuja pacce...
|
Gdyby teraz zrobili nowy serwer to w h*j ludzi kupiłoby premium, żeby móc od razu na nim grać (na nowym serwie).
|
Dokladnie
new world = scisk :P |
Cytuj:
|
Zna ktos moze jakis ots pod tibie 8.11?jak tak to niech poda jakis fajny bo syphere non stop cofaja,itemk nikna (mi ponad 350k),przycinki,pelno bugow ;f
|
Masz internet to naucz sie z niego korzystac.
|
Ale tu pusto, az nie wierze.
|
wlasnie nie ma moich forum fajterow? czyzby mieli przerwe? :x
|
Huahuahuahaua
look this Potus Banished: until Aug 09 2008, 14:43:49 CEST because of excessive unjustified player killing dobrze ze lognolem na niego bo cos czulem ze masz keyloggera i dlatego tam lognolem zeby sprawdzic:D |
Ma kto¶ ochotę zrobic prywatnego otsa tylko dla nas ludzi z silvery? Chodzi mi o to, żeby zrobic dla max 20 osób, all lvle 70-100, gotowe chary ofc tak jak kiedy¶ rzot miał z real map±, można by zrobic 2 teamy i sie walic xD
|
pfff nowe konto bo zapomnialem hasla ..
Nie bylo mnie tydzien, dzieje sie cos ciekawego? :P |
Cytuj:
!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |
|