![]() |
|
Delete.
Juz Napisales , Thx :) |
18:21 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Kolis. He was killed by Victeron. Colins obiecalem ci ze kiedys sie wypierdolisz... |
Cytuj:
|
Apr 17 2008, 18:57:21 CEST Killed at Level 109 by Bajerant
Apr 17 2008, 18:47:52 CEST Killed at Level 112 by Leayson Rosi co sie stalo? |
Apr 17 2008, 18:57:21 CEST Killed at Level 109 by Bajerant
Rosi thern :) Alez ja zbajerowalem xDDDDDD |
Hack :(
No i tyle ;p @down Wiem :p |
wyprzedzając komentarze ze strony szanownych przeciwników to nie my
|
Nie musisz nawet im mówić, oni zawsze wiedzą lepiej ; )
|
Cytuj:
@Co do Rosiego Ktoś wie ocb ? Bo wątpię żeby go solo ubiły te postacie... |
Rosi hacked, looknij na tibia.com/forum, a dowiesz sie wiecej ;)
|
No już się z nim skontaktowałem ale dzięki za odpowiedź... Mam nadzieję, że haker jest z siebie dumny :/
|
Takie życie tibjiskie, hakerzy byli, są i zawsze będą (niestety).
|
Rinatur
Apr 17 2008, 22:42:27 CEST Killed at Level 87 by Vince Van Helden and by Lookeyy Buzi. Nie dawaj więcej passów do Dance Van'Thorna. |
@up
DOBRZEEEEEEEEE!!!:cup: |
Wops chyba raczej double ~~
|
No pewnie ,padlem to padlem Boze plakac nie bede przeciez ,ale wogole czemu akurat taki palant jak ty pisze ,ze padlem skoro Ciebie wzieli tylko zebys zolwia bloczyl bo jestes takim idiota, ze nawet trapnac bys mnie nie potrafil. Padlem jak to pwoiedzial jakis inteligentny 13 letni chlopczyk "22:46 Dark Dasol [115]: wassup dance" no ale wybaczcie Dance byl wtedy online wiec to, ze jest moim rl oznacza iz jestesmy jedna osoba?
Wlasciwie to nie ma co sie tlumaczyc ,winni sie tlumacza. |
a ty tenshi moze bys sie wypowiedzial na temat getura? dalej podtrzymujesz wersje ze miales haka czy moze przyznajesz ze podkurw*les te itemki z zimna krwia??? widzisz ze chlopakowi smutno bo stracil 3.5kk a ty sie wypowiadasz na temat rinatura... nie ladnie.X(
@rinatur troche mi go szkoda bo sopko koles sie wydaje ale coz...:( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up
Przyznaje sie ma do mnie passy , ale sorry widziales mnie w ciagu ostatniich tygodni na malpach ,hydrach, demonach czy gdziekolwiek indziej? Ja jestem retired poniewaz mam wazniejsze sprawy loguje czasem to stoje na zolwiu przebiegne sie po island , popatrze czy jakiegos botera nie ma, czasem nawet zabije i na tym moja rola sie konczy Hard Heh no to zrozumiale, ale juz niby wyjasnilismy z Eterem wszystko i niby mialem miec spokoj no coz ,jednak sie mylilem.;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:36. |
|