![]() |
|
Gdzie i na czym expic z:25 lvl,27 mlvl,23 shieldin.EQ:C.Armor,Knight legi,cruss helmet,vamp shield,scarf,bohy,wand of plague?I czy oplaca mi sie expic na dark cathedral.Moge cos summnoc.
|
@2up
a można zrobić coś takiego ale dla pall? bo poradniki są troche stare...;/ |
Cytuj:
Cytuj:
|
Arcines
twoja inteligencja mnie POWALA knight z 40lvl 65/65 na guardach?? :D :D rotflmao lepiej na 40lvl z 70/70 isc na elfy.... Palek bawi sie z guardami do...praktycznie same guardy do 50lvl wtedy mozna juz poh z gsami :) a jak komus sie nudza guardy to mozna po obrzezach* OF, czasami na jakies dragi, wspolne hunty :] * - nie wiem czy dobrze napisalem :? |
Jeśli idzie o guardy to 80/80 knight legs, golden armor, royal helm, vampire shield, bright sword - to jest absolutne minimum żeby nam się opłacało, wiem że to dużo ale guardy dla knigtha są obok demon skeletonów jednym z trudniejszych przeciwników.
|
no i ile na guardach bedziesz miec expa? 30k/h
sa nie oplacalne dla knighta zostawcie je dla sorc/druid/pall |
40 druid volcanic rod i quarmig rod do dyspozycji świat non pvp :( gdzeo moge expic szybki exp
|
Witam.
Mam pytanie. Gdzie expic palkiem, lvl 15, skille 46. EQ: brass legi, scale arm, iron helm. Za kilka % bedzie 16lvl. Chodzi mi o szybki exp i dobry zysk. Jesli mam zmienic eq powiedzcie i co zabierac ze soba. Mam lacze. Laguje bardzo rzadko na 3-4 sekundy. P.S Chcialbym zeby tez bylo miejsce do uciekanie :P |
Witam. Moja postać to 27 knight (pacc). Skille 61/61. Proszę o rady gdzie mogę ładnie podexpić :)
|
@up
nice szpan eq :s pomecz larvy,jakis tomb pokroju tarpit -1 potem skill do 65/65 i scaraby probujemy |
Cytuj:
A tak przy okazji , to gdzie moge expic moim palkiem 20 lvl , 9 mlvl i skille 58/44 ? Na DC mi sie juz znudzilo a w mount sternum dobrego loota nie ma :( . Chce zyskiwac dobry exp i loot w tym expowisku , minimum 10k expa / h . Pozdro ! Ps. nie mam pacca . |
Mam 30 knighta (facc) skille 70/70 moje eq meduza shield,p legi,skullstaff/war hammer,c arm,warrir helmet Gdze mi radzicie expic, przedtem espilam na ghostlandzie ale zaczyna mi sie troche nudzic no i exp troche zamaly a do tego tlok co radzicie:D
@Down thx a jeszcze jakbys napisal jakies inne i powiedzla cos o tym bk domku i co tam jest oprucz beho |
@up beholdery w bk house
@2up guardy z manasami i bolcami |
Witam.
Mam pytanie. Gdzie expic palkiem, lvl 15, skille 46. EQ: brass legi, scale arm, iron helm. Za kilka % bedzie 16lvl. Chodzi mi o szybki exp i dobry zysk. Jesli mam zmienic eq powiedzcie i co zabierac ze soba. Mam lacze. Laguje bardzo rzadko na 3-4 sekundy. P.S Chcialbym zeby tez bylo miejsce do uciekanie Niech mi ktos odpowie -.- |
witam mam pytanie , mam 29elder druida z 30mlvl (ma pacc) i narazie expie na tar tombie na -2 ale po malu mi sie nudzi:P i mam pytanko, jakbym zszedł na -3 (tam gdzie sa necro,dsy ,stone golemy mumiee crypt~) to :
-Dałbym radE? -dobry tam exp jest? -jezeli tak to ile wziac bp mf ze soba ew jakich runek eq ; b robe c shield c helm volc rod plate legs butki(zwykle) lub gdzie indziej moge expic?(przypominam PACC) pzdr |
Gdzie mam expic a gdzie skillowac???
knight 10lvl, 40/39 skille, 1 mlvl, eq:soldier helmet, scale armor, studded legs, leather boots, , dwarven shield, mace lub morning star
P.S. Wiem ze slabe eq :p |
Cytuj:
2.Dwarfy |
Gdzie expić druidem 31lev i 30 mag. Potrzebuje szybkiego expa, nie mam PACC. EQ:
-g amr -w helm -k legs -shield -buty(zwykłe) -volcanic rod |
@up
rotflmao w kopalniach jest duzo dwarfow wiec moze pasc @2up poskilluj do 45/45 ew. 55/55 i kup koniecznie lepsza bron! Np. dragon hammer. |
Mam druida 38 lvl 42 mlv eq:
-Hat of the mad -Blue robe -Crown legs -Boots of haste -Vampire shield -Platinum amulet -Tempest rod Chce isc na ghostland na dsy.Chce sie spytac czy nie padne;p. Z góry thx. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |
|