![]() |
|
Powoli tibia wychowuje was na wojownikow zycia.:X
|
Cytuj:
hahahahahah owned! dozywotnia licencja? dziwne bo ja slyszalem ze teraz na najnowszym NG trzeba podawac nowy kod do ng co miesiac :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
1 sprawa to że Vaderick dostał bana nie był pech tylko cwaniakarstwo, o ile sie nie myle, trapował kolesia w depo Ank. 2 sprawa mówisz że ludzie są głupi bo dają sie okraść. Jak sie z kimś zna pewien czas i jest wporzo, a następnie koleś(czytaj Vaderick) robi Cie w hÓja(czytaj Vadericka Stara) to ten co okrada (czytaj Vaderick) jest hÓjem (czytaj Vadericka stara). @down Dym@nie go to za mało, on jeszcze L0dy napierd@la! |
Cytuj:
|
lol ja moge po 1,5, przy wiekszych ilosciach 2kk+ 1,20 xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trapowalem Karo a to jest roznica xDD Ad 2 Kto powiedzial ze ja kiedys ojebalem kogos kogo dlugo znalem? To raczej peta tak zrobil n/c |
ja pierdole a jaka to jest roznica kogo o*******asz?
|
Cytuj:
http://forums.tibiabot.com/showthread.php?t=107287 Cytuj:
ps. Teraz bedzie zalamka ze juz nie zarobisz 30k miesiecznie za nowy kod ;/ |
|
|
|
Cytuj:
No to że Peta ojebał to nie znaczy że musisz sie zniżać do jego poziomu. Jak coś idzie źle to nie znaczy że odrazu trzeba kraść bo ktoś inny tak robi. Już lepiej kupić na Allegro jak Szkapa mase kasy niż ojebywać ludzi co spędzili mnóstwo czasu przed tą grą dla zdobycia tego. @Down Zgadza sie, nie zbyt trafny przykład z mojej strony. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Haha ... pomimo tego że okradłem Vadera on nic nie stracił na tym - nom może jakiś tydzień który poświecił na okradanie ludzi (1.5kk które mi dał miał z "kradziejstwa") Cytuj:
Cytuj:
|
A tu maly hunt
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W urodziny :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |
|