![]() |
|
widać coś nie zrozumianego w domniemanej ironii :confused:
|
Cytuj:
Ja pierdole powtarzam to juz po raz 100 chuj was to obchodzi ze padam to jest tylko i wylacznie moja sprawa :) , a ty lamusie jak juz ci wczesniej powiedzialem jestes frajerem i jedyne co mi mozesz to opierdolic pałe nic nie znaczacy brudasie, a jak masz problem przyjedz do mojej pieknej miesciny zwanej Bogatynia i wtedy mozemy gadac ;] |
Cytuj:
wsadz starej huja w majti popierdolony lamusie ...psychicznie chory na mózg uzależnieńcu od tibi8o |
Cytuj:
Jak będziesz w okolicach Gliwic to możesz dać cynk, ja na pewno nie będę za*******ał na jakieś zadupie, gdzieś tam na granicy Czech i Niemiec xd |
Cytuj:
AHAHAHAHAHAHAH ROSI nie mogę proszę wyjdź i nie trzaskaj drzwiami UWAGA !! ROSI największy ograniacz na openkach i to EK!! obejrzyjcie filmiki z wojny jak to Rosi Thern wykazał się nie wiarygodnym pvp ( EK) . Rosi jeśli g0wno wiesz o pvp to się nie wypowiadaj , na temat czyichś umiejętności w grze. |
Cytuj:
--- kamba dodał 0 minut i 57 sekund później --- Cytuj:
Ty kurwa imbecylu czytaj ze zrozumieniem ! AHAHAHAHAHAHAHAHAH Tutaj akurat wypowiadał sie Arcano co za łeb ! AHHAHAHAHAHHAAHAHHA |
Jeden ch0uj czy Arcano czy Wiszu i tak dwie cioty . obydwóch na openkach ściągałem :D:D
|
Cytuj:
Ja pierdole wszyscy już wiemy ze jestes MEGA KOXEM i zabijesz wszystkich, więc nie musisz juz tego pisać w każdym swoim poście |
Cytuj:
Sequel buraku japa ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
a gdyby sie udalo to by pokazalo ze ty jestes szmata |
Cytuj:
I powiedz mi co z tego, ze masz na Arcano i mnie fragi, jak i tak zostałeś wyjebany z serwera i tak? @ Jaz No, a ty ze względu na to, że nie podobało ci się kilka rozwiązań w gildii, chciałeś swoich ziomków z serwera wywalić. \o/ Ale nie no, to nie jest zeszmacenie się, skąd. XD |
Cytuj:
@mera A co, miałem powiedzieć : "Akon, ahmed mi zajebal 350k a że chyba zaraz pójdę z robercikiem, ajsem i lesem do żydów i będzie mi kasa potrzebna, to może byś mi rzucił te pieniądze a później sobie z ahmeda je ściągniesz sam, kk?" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zyd to twoj stary, twoja stara,twoj brat,siostra,babcia,prababcia,dziadek,kuzyn.ciota, wujek,pies....i ogólnie TY:o |
Cytuj:
I z twoja stara na plecach jebany matkojebco ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Przecież ty tym swoim śmiesznym botkinem ogarniasz wszystkich na opence ;) Cytuj:
Rozwalasz mnie swoją pustotą, naprawdę:p "jestem zajebisty, japa! ;] " --- Serowel dodał 0 minut i 34 sekund później --- Cytuj:
Nom, ale jak Cię widzą tak Cię piszą :F |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:21. |
|