![]() |
|
I niech zgadnę... Wszyscy jesteście fanami Harrego Pottera?
|
Avada kadabra!!!! PWNT!.
Hory portjer sux. |
#Czarna_Mamba:
Fajna jeans`owa bluza ^^ Cytuj:
>Mamba dobrze wie, że nigdy bym nie powiedział o Niej złego słowa, cóż żart jak żart ;-).< Btw. Z pewnością się trochę zdenerwowałeś czytając moją wypowiedź, co za tym idzie, zmarszczyła Ci sie skóra na czole. Stanowczo czegoś takiego odradzam. Bo Ci kiedyś takie na zawsze zostanie. Żeby później nie było, że Zupki Chinskie powodują zmarszczki... |
Macie nowe hobby-Jechanie po Mambie?
@ UP Uwierz mi,takich jak ty,zjadam prawie codziennie. ;p |
Zupkalol sie zakochała w mambie!
Zupkalol sie zakochała w mambie! @down Oczywiście, że jest w porządku :) |
Odczepcie się od Mamby. Dziewczyna jest zbyt w porządku, żeby tak z niej ironizować. -.-
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A i oni wygladaja jak wygladaja wiec pozostaje im tylko bycie kujonem bo innych opcji nie maja, a ty jestes kujonka z wyboru :P Nie chce obrazic ale na tym zdjeciu bardzo widac ze masz kwadratowa glowe, na innych tak tego nie widac. Dziwne nie? |
Za co nie lubimy kujonów?
Bo są lepsi od nas muwahwaqhAahahadhfwh, <ale nie we wszystkim o nie nie> a tak poza tym to smutne z wielu powodów. Na miejscu tych dzieci pozwałbym mambe do sądu, że je ośmiesza na forum <samym tym, że pokazuje fotkę, na której się znajdują> |
Ej ej ej, to one najpierw musiałyby pozwać Urząd Miejski, bo zdjęcie jest właśnie ze strony Urzędu Miejskiego. :>
Ville, wygląda czy nie, ja po prostu mam kwadratową głowę jak szachownica i nic na to nie poradzę, taka uroda, zresztą, nie ma na co narzekać. : ) |
O Brianie, zupełnie inaczej sobie Mambę wyobrażałem. Raczej jako coś chudego, szybkiego i niebezpiecznie ciekawskiego.
A stypendyści? Widać po nich, że nie mają bogatego życia towarzyskiego. |
...nie to co Misza :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down: nie, mój pies siedzi na moim charze (TAK!11 SZARUJE111 I CO MI ZROBICIEsin(0)) |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw... dzieci... dorosnijcie... |
Suen, ja tesz chcem mieć rzycie towarzyskie na mega poziomie ;< HLEB!
Misza ma tesz moje gygy, i nawet exfajer, wienc jest fajny. |
Matrik, ten tego, no keal ale ja jestem chłopakiem.
Emcess. |
Matrik, mi chodziło raczej o RL. Wiesz, takie coś za Firewallem. ;p
|
Ech, no... Emcess, sor, ale mi się tak nik kojarzy ;)
@Misza Że gdzie? To jest coś POZA firewallem?! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |
|