![]() |
|
Proste pytania
Gram od zera.
Ktory KoC nada sie najlepiej do wbicia 120lvl od zera. Mam zamiar wbic 120 i stworzyc normal chara bow/xbow/buc/gun. Ktory server demethos czy kradia?? |
Gun/buc i tak teraz nie ma na europe, a nie da się linkować w drugą stonkę niż normal > KoC. Dawn Warrior/Flame wiz
|
Cytuj:
27 lvl na Broa, dzis zrobilem questa na hata +12 luk, i wymienilem kase z ems na gms, i juz zmarnowalem prawie 2m na 100% do overalla, do daggerow i do helma : P |
z ciekawosci sprawdzilem
Zrobilem koca 10 lvl a potem normal chara i mialem 1 punkcik w blesie z koca |
Myślę ,że najszybciej uda ci się to flame wizardem , szczególnie luklessem. Szybko sie nim expi , co można potwierdzić tym ,że na Demethosie najszybciej wybiło się kilku flame wizardów.
|
AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!!!!!!!!!!!
flame wizardzi na deme to hackerzy , oni wbijali lvle kiedy summon ND dzialalo... |
a ja sobie zrobilem Night Walkera i powiem wam przyjemnie sie gra.
|
wiem ze sie przyjemnie gra tez go mam jako koc'a ;d
|
mi sie przyjemnie gra bo i expil latwy(dzisiaj w sumie wylazlem z podstawowej mapy i juz mam 22 i 59% =)) i sina chcialem juz dawno zrobic bo mi sie Spear juz znudzil.
|
A co powiecie o wind archerze, warto nim w ogóle grać? ;p
I czy ktoś ma takie lagi jak ja na europie na english channelach??? |
tak gadales o tym NW ze az dzis lvl na nim wbilem xD
http://img136.imageshack.us/img136/4849/maple0070.jpg |
Ile wart 60% ove dex? Na kradii ems
|
co do windbreakera to szybko sie nim nie expi i po 100 lvlu inne koce go ownia bo Hurri bez SE = SUX
co do overala idz na fm1 i zobacz po ile stoja zmniejsz troche cene i zejdzie ;p |
|
@up
Sux. Adventurer > all |
no ti sie zaczal 17.8 exp o.0
koc 46-47 11 min lvl baczek 108-109 1h28 min |
O czym ty gadasz ? Masz exp x 17,8 czy czegoś nie zrozumiałem ? :D
|
3x(karta) x2(familly) 50%(hs) 10 %(pt bonus) 80 % (ring)
3x2=6 1/2 z 6 = 3 3+6 = 9 mamy juz 9x expa + 80 % 80 % z 9 = 7.2 9+7.2 = 16.2 10 % z 16.2 = 1.62 to daje nam 17.42 x exp :P czyli 17.4 exp tak dokladnie nie 17.8 xd 17.8 wychodzi jezeli najpeirw wezmieemy 10 % bonsu pt do tego ring nie wiem co sie liczy pierwsze ale exp waha sie od 17.4 do 17.8 ;p |
No super , tydzień 3x expa :) Wbije parę lvli :D
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |
|