![]() |
|
@Asen
Przemyslalem sprawe i postanowilem sie wiecej nie zajmowac Twoja osoba oraz Twoimi zaczepkami. Dlatego wiecej nie bede z toba rozmawial ani w grze ani na forum. Pozdrawiam |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kłótnia kłótnia Kłótnia kłótnia Kłótnia kłótnia Kłótnia kłótnia !! yeee szatan :D
Was to jara ?? Pomóżcie z forum. Ub w podpisie . |
Ja mam alimit na podpis juz ;]
|
:evul: :cup: :cup: :evul: Polska 3:0 Serbia :evul: :cup: :cup: :evul:
|
Cytuj:
|
Jesteśmy niepokonani w siatkę. Szkoda że w nogę nam tak nie idzie ale nie ma co narzekać z Portugalią wygraliśmy a to nie jest słaby zespól :d:cup:
|
Muahahahahau Boh & K-Axe z BK!!!!!:evul: :evul: :evul:
|
WoW Gz ;D Spoko fart. Jakieś zdjęcia albo filmik ?? ??
|
Cytuj:
Edit: Deep zrobiony ;] pozniej dam filmik, chociaz nie wiem po co, zabilem solo llacznie 2 dragi ;p all dokonczyl 118 rp pzdr galv ;] |
Nom polaczki polaczki.. :) ladnie graja w siatke ;) A ja ostatnio mam lagi i wogole expa nie bije.. 50% to next lvl.. aff.. i mnie znowu przeganiaja :P niech tylko lagi mina to ostro sie wezme za to.. :P
|
Dziwna sytuacja zaistniala... Polacy ktorzy sa zazwyczaj nieudacznikami sa w PolFInale.. :)
A co do tibii.. Asen sadze ze nie dorwiesz Sewera bo expi tam gdzien ie masz wstepu to raz a dwa to to ze niedalbys mu rady.. Chyba ze masz duzo uh ;P |
Aikau ostatecznie deleted :evul:
Oxy Nov 28 2006, 23:11:09 CET Killed at Level 159 by Profyan and by Receiverzenho :evul: :evul: |
Heh, ale mam farta dzisiaj k-legi z bk ^^
|
Ma ktoś b robe na sell ?? ??
|
B robe to moze ma jeszcze vegeta ale nie wiem
|
Cytuj:
Nov 28 2006, 23:27:10 CET Killed at Level 158 by Duendelouco :evul: :cup: |
o.O,czyli to znaczy ze br sie znowu wybijaja?:evul:
Kto ma na sella vampire shielda bo ktos mial??8o @Lodzianin Polacy w siate nie sa nieudacznikami:P. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:26. |
|