![]() |
Cytuj:
Jak bys czytal dokladnie to bys sie doczytal!!!! ze drago~~ ci napisal ze od 1 wrzesnia jest i<iles tam> a ja ci napisalem rowniez ze od zabicia draza jest <iles tam> wiedz prosze czytaj dokladnie posty bo zal mi cie !!! |
Według mnie fragi powinny być liczone od wojny Wanted vs Reckless, elementem zwrotnym był też moment kiedy Drazharm po zapłaceniu i przyłączeniu się do Dofu(wraz ze swymi wiernymi m8ami), został "wyrzucony" i na nowo uformował Wanted.
|
Cytuj:
No mozna by bylo :P ale teraz dolicz sie tych Fragow :P ehe teraz ciezko je policzyc:P heheh |
Cytuj:
@przemo Co do fragow to nie twoj "zasrany" interes i nikt sie Ciebie nie bedzie sluchal od kiedy maja byc fragi liczone :baby: :baby: P,S. Wes odpocznij sobie od forum ty i ten pan Cezar |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wtedy to wyszlismy z Wanted i dogadalismy sie z JU. drago został zakwalifikowany do grupy do której został jest ci zal z tego powodu? bo nam ani odrobine |
Cytuj:
jak juz pisalem 212139293293921939 razy wojna nie trwa od 1 wrzesnia, a Drago chcac sie dowartosciowac pisze o fragach z dnia od ktorego zdobyli wiecej fragow....Jarzysz? Czy mam jeszcze zrobic 300 postow takich samych...aff @sir kiks Moj bo tu gram i jestem w dofie kasztanie....... |
Cytuj:
@Drago Owned by Cors Ent ;p ciekawe co odpowie mr hau hau |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@przemo Jezeli chcesz to sobie licz fragi od dzis i ciesz sie, ze jest remis a nawet jak tak bardzo Ciebie obchodza rzeczy taki jak: kto ile fragow zdobyl, od kiedy sa liczone etc. Jak juz bylo pisane na forum.tibi.com ze licza teraz fragi od pierwszego wrzesnia a wanted zdobyl dopiero prowadzenie gdzies 3-4 wrzesnia ale jezeli Ciebie to tak bardzo boli to WMOW SOBIE, ZE WYGRYWACIE WE FRAGACH !!! gz |
Cytuj:
|
Hmm.... Skończcie z tym jebaniem. Wy pierdolicie tu o glupotach samych az sie zal robi. Moze powiem to jako 1 na tym forum ale Heg umawia sie z Urbem na Open Battle. Temat do tego jest na forum.com
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
btw
Onlly Sep 23 2006, 15:17:20 CEST Killed at Level 100 by Urbexx |
Cytuj:
|
HMMM a ciekawe co z naszym gammblerkiem slyszalem ze go jakis 40 sork upokozyl zabijajac go AHHAHAHAHAHAHAHAHHA.8o
|
@up
YEAH !!! Jestes najlepszy !! Nikt nie jest idealny a kicki i debugi zdarzaja sie kazdemu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |