![]() |
|
Cytuj:
@Ege~ Twoja sprawa chara tak samo moja sprawa co ja pisze wiec CISZAAAA:D /Nie wiem jak dalej żyć, nie wiem nie umiem snic <Tanczy> xDDDD |
Cytuj:
ZAMKNIJ SWOJĄ NIEWYPARZONĄ MORDĘ ZAKOMPLEKSIONY 12 LATKU I WYJDŹ BO ŻAL CZYTAĆ! Skoro dostałeś bana to chyba nie jesteś tu mile widziany --.-- Kulturalnie wytłumaczył Ci to Yuge. |
Cytuj:
A bana dostalem no i ? I tak bede sobie dalej pisal co mi sie podoba klaulnie :evul: |
nie dziwie sie , ze potem Szwedzi jak i inne nacje (ale najczesciej Szwedzi) smieja sie z nas Polakow... A co do tego Adelao to n/c wezcie ignorujcie go to moze mu sie znudzi.. A i wezcie tak nie chwalcie ryby i reva bo sie chlopaki dowartosciowali :D , teraz beda polowac na Konde :cup:
|
brak slow lol dziwic sie ze jestem w lithium a nie z polakami xD
|
Cytuj:
Dowiedzialbys sie co to poziom intelektualny |
...
Nie biore udzialu w wojnie, co wiecej nie gram ^^.
Adel, chcialem Cie bronic... Rece opadaja jak widze, co piszesz. Wez sie dziecko uspokoj bo tylko meczysz. Na galanie HWL zaczelo znowu fragowac ^^ |
Cytuj:
|
Ma ktos moze zapodac filmik jak Jaga pada??
@offtpic: Buy 99 Hardended bones (jak mi to zalatwicie to bede najmniejszym lvlem w tibi co ma tego addona xD :cup: ) @up Nie znizaj sie do jego poziomu... Poprostu mu nie odpisuj... tak bedzie najlepiej |
Why Kardear jest w guildi z Kekz'lorenzo i Rica Thim??
|
Cytuj:
|
omg Loem nawet nie umie nas mnie zabic na tescie.... zaatakowali mnie w 10? jak bylem w teamie 3 osobowym zaraz po kumpli i padli M<uahahahahaha
14:48 Warning! The murder of Magic Neonq was not justified. ^ ^ Owned moze pocwiczcie troszke? |
Cytuj:
P.s I never DIEEEEE |
omg Was napewno bylo 8 ++ Fakt faktem jest ze jak zaczelismy Was gonic spierda******** jak malo kto na tescie muahahahha
nawet na tescie nas niepotraficie zabic Pozdro |
Mnie się nie udało wbić na testa ;(
|
Cytuj:
Ja kolejny rok z rzędu olałem testa, nie ma sensu tam wchodzić z zamiarem exploracji , bo jedyne co tam można znaleść to bandy idotów latające i zabijające wszystkich dookoła. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
16:46 Lovize [142]: join tram
16:46 Lovize [142]: team uahahahaha mi sie jakos udaje wbic na testa o kazdej porze O_o wlasnie mialem kicka, ciekawe czy padlem ;P PS: Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |
|