![]() |
|
Cytuj:
Wiecie co moze sie nie znam na tym, ale jak oglądałem tą i inne openki to wcale nie jest tak że Alianci mają dobre PvP >.< To Wy dajecie dupy poprostu. Było conajmniej kilka sytuacji takich, że gdby ktoś pomyślał to by był +1 frag. A Alianci to tyle że wszyscy idą kupą i jebie każdego kto wyjdzie (w sumie o to chodzi :P ) @EDIT I Zeby nikt nie myślał ze nie doceniam tego ze chociaż próbują. Sam przecież nie zrobiłbym tego lepiej (ani połowa osób z forum jak sądze ) |
...
@fag
skoro macie 2 knightow na najwyzszych lvlach na servie sprobujcie walki w trapie... -.- to powinno sie udac ... ROmery i Allianty WY tak dupy nie cieszcie, na poprzedniej wojnie fag tez przegrywal zeby wam ostatecznie tak tylki przetrzepac ... -.- |
A ja proponuje FaGom trzymac sie razem :) Dopoki byli w jednej grupie nawet dobrze im szlo , a potem kazdy w inna strone polecial i 7 osob plecy zaliczylo.
|
Cytuj:
|
...
Ale jak jest trap to na pewno wszystkie sorce na przod nie pojda -.-.
W dodatku fag tez ma dobry sd powAH. I jakby byl 2-3 kratkowy korytarz to co by zrobili... a fag by stanal przy jakiejs dziurze i napierd*alal. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta na 10 combo. W końcu coś się działo, oby więcej takich imprez:) |
Cytuj:
|
Nie mozna jednoczesnie kliknac strzalki w bok i sie uhowac
Uh nie zadziała Spójrzcie na to jak Obywatelka sie złozyła Był moment ze dosc długo sie nie uhowala(a załoze sie ze trzymala ciagle hotkey) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hysteria otwarta na wszystkich :p
@mark devire uhowac, taa.. jak sie umie grac, to mozna sie uhac, jak sie kliknie na mapie i spamuje hotkeya to fakt, czasem moze nie wejsc |
Cytuj:
btw. Teraz pvp nie polega na tym że ktos jest bardziej doświadczony czy nie. Teraz "Master PVP" to ten kto ma więcej run i manasów. Trzyma hotkeya na chama i kilka na mapie gdzie ma biec >.< |
No wiesz Vesz jak dla ciebie to najlepsze otsy sa te od tylu co gra 0 osob :D wejdz sobie na mc i tlucz ile wlezie :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ots od tyłu? Od tyłu to cie zrobili pedale mały, czy wy kurwa nie możecie znieść że ktoś poprostu lepiej gra w ta gierke? Vsza? Jak by tu ktoś miał odrobine inteligencji to by zrozumiał że ten nick powstał z tych samych literek so ZEVS a nie jakiejś pierdolonej vszy. Kiepski Vesz? Może i kiepski ale ciebie ubił, to jak ciebie można nazwać jeżeli ja jestem kiepski? Jeszcze jakieś ciekawe riposty?
|
Cytuj:
@DOWN Suave napewno nie zrobią porządku na Aurea, wystarczy popatrzec co robi "Vesz" z Jagiellonem w Carlin. "Vesz" jest od nich wszystkich lepszy w pvp i zabija 8-20lvl'i. Sorry ze wszystkich w*****am moimi postami ale szlak mnie normalnie trafia |
Mimo, ze nie chciałbym brać czyjejś strony (bo nie mam żadnych podstaw bo komuś kibicować) to myślę, że trzeba pogratulować FaGowi inicjatywy. Ostatnio wydaje mi się, ze wogóle nieco większy ruch w FaGu - moze nie koniecznie częste akcje, ale chociaż się logują. Oby tak dalej to sytuacja będzie ciekawsza.
Inna sprawa, że jakoś kurcze wierzę Aliantom, że są w stanie zaprowadzić spokój na serwerze - przydałby się. Oczywiście do Alliance nie zaliczam RoMu. Niedługo niestety będzie wojna między RoMem a Pirates+Suave no i jeszcze w tym zamieszaniu FaG, który zapewne najwięcej zyska. W RoMie zbyt wiele niepokornych... A spokój na Aurei przydałby się choćby, żeby przemielić nieco pekerów, którzy rosną w siłę :> Rzadko można natknąć się na hlvla więc pekerzy mają wolną rękę, nikt im nie może poważnie zagrozić na stałe. Oczywiście to o przyszłych losach wojny i serwa to tylko moje domysły. Choć myślę, że dość duże prawdopodobieństwo istnmieje że tak sie stanie. |
vesz, "od tylu to cie robili pedale maly", dobry tekst, swietny, wiecej takich z piaskownicy wyniosles ? chetnie poslucham. cholera jasna ludzie to jest forum, nie jestescie u siebie na wsi, troche kultury. i nie tyczy sie to tylko vesza, wszyscy wjezdzacie na przeciwnikow, jakby to cos mialo zmienic. za kilka miesiecy bedziecie walczyli ramie w ramie i co wtedy ? tez bedziecie sie na vencie drzec "ej pedale maly bijom mnie w karlin pls pomusz!!!" ?
iron knight pierdolisz synu, ze glowa boli :D widzial ty kiedys pvp na oczy ? czy na filmikach i screenach ? chociaz, moze na tym polega pvp na aurei ? jesli tak to widze, ze druga furora, a nie pozadny serwer. jak bedziesz biegal, klikal na mapie i spamowal hotkeya, to bedziesz pierwszym zdjętym |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |
|