Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Iron'knight 03-04-2007 08:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1347979)
Drugi :P

I znowu muszę notesik wyciągnąć żeby dopisać 2 chary na "później".

Wiesz mnie tam już zwisa tibia. Szkoła ważniejsza po za tym gram teraz w Lineage 2

Nie chciał by ktoś ze mną popykać w L2???
W kilku łatwiej zaczynać.

"na później" - jak Czesio z Włatców Móch !!! _/

Wiecie co moze sie nie znam na tym, ale jak oglądałem tą i inne openki to wcale nie jest tak że Alianci mają dobre PvP >.< To Wy dajecie dupy poprostu. Było conajmniej kilka sytuacji takich, że gdby ktoś pomyślał to by był +1 frag. A Alianci to tyle że wszyscy idą kupą i jebie każdego kto wyjdzie (w sumie o to chodzi :P )

@EDIT
I Zeby nikt nie myślał ze nie doceniam tego ze chociaż próbują. Sam przecież nie zrobiłbym tego lepiej (ani połowa osób z forum jak sądze )

Poznanski Rycerz 03-04-2007 11:43

...

@fag
skoro macie 2 knightow na najwyzszych lvlach na servie
sprobujcie walki w trapie... -.- to powinno sie udac ...

ROmery i Allianty
WY tak dupy nie cieszcie, na poprzedniej wojnie fag tez przegrywal zeby wam ostatecznie tak tylki przetrzepac ... -.-

Sope(L) 03-04-2007 12:51

A ja proponuje FaGom trzymac sie razem :) Dopoki byli w jednej grupie nawet dobrze im szlo , a potem kazdy w inna strone polecial i 7 osob plecy zaliczylo.

Kolirn 03-04-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1348451)
@fag
skoro macie 2 knightow na najwyzszych lvlach na servie
sprobujcie walki w trapie... -.- to powinno sie udac ...

ROmery i Allianty
WY tak dupy nie cieszcie, na poprzedniej wojnie fag tez przegrywal zeby wam ostatecznie tak tylki przetrzepac ... -.-

nie wiem czy wiesz ale alliance sprowadziło pikse na ziemie nie zakładając mu nawet trapa...

Poznanski Rycerz 03-04-2007 14:29

...

Ale jak jest trap to na pewno wszystkie sorce na przod nie pojda -.-.
W dodatku fag tez ma dobry sd powAH. I jakby byl 2-3 kratkowy korytarz to co by zrobili... a fag by stanal przy jakiejs dziurze i napierd*alal.

Sting_Ninja 03-04-2007 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1348544)
nie wiem czy wiesz ale alliance sprowadziło pikse na ziemie nie zakładając mu nawet trapa...

Jak ktos biegnie i sie nie uha to trudno zeby sie nie wyjebal ^^ Zdjeli go na 3-4 combosy.(dokladnie nie pamietam).

Zevs 03-04-2007 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1348653)
Jak ktos biegnie i sie nie uha to trudno zeby sie nie wyjebal ^^ Zdjeli go na 3-4 combosy.(dokladnie nie pamietam).

Ta na 10 combo. W końcu coś się działo, oby więcej takich imprez:)

Slait 03-04-2007 15:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1348263)
"na później" - jak Czesio z Włatców Móch !!! _/

Wiecie co moze sie nie znam na tym, ale jak oglądałem tą i inne openki to wcale nie jest tak że Alianci mają dobre PvP >.< To Wy dajecie dupy poprostu. Było conajmniej kilka sytuacji takich, że gdby ktoś pomyślał to by był +1 frag. A Alianci to tyle że wszyscy idą kupą i jebie każdego kto wyjdzie (w sumie o to chodzi :P )

@EDIT
I Zeby nikt nie myślał ze nie doceniam tego ze chociaż próbują. Sam przecież nie zrobiłbym tego lepiej (ani połowa osób z forum jak sądze )

Dokladnie sie z Toba zgadzam :) Tez chcialem tak napisac wyprzedziles mnie :P

Tomorro(Sarloon madex) 03-04-2007 16:03

Nie mozna jednoczesnie kliknac strzalki w bok i sie uhowac
Uh nie zadziała
Spójrzcie na to jak Obywatelka sie złozyła
Był moment ze dosc długo sie nie uhowala(a załoze sie ze trzymala ciagle hotkey)

NaTA90 03-04-2007 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1348684)

Jak jesteś taki "spragniony" to idz sobie na otsa i w nupków postrzelaj:]

Sesef 03-04-2007 16:44

Cytuj:

Ściągnij sobie AureaWar 1.2 i będziesz miał imprez pod dostatkiem

Ptak~ 03-04-2007 17:01

hysteria otwarta na wszystkich :p

@mark devire
uhowac, taa..
jak sie umie grac, to mozna sie uhac, jak sie kliknie na mapie i spamuje hotkeya to fakt, czasem moze nie wejsc

Iron'knight 03-04-2007 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1348653)

Jak miał się UHać skoro "UHał Moczykija !!!":D :D :D

btw. Teraz pvp nie polega na tym że ktos jest bardziej doświadczony czy nie. Teraz "Master PVP" to ten kto ma więcej run i manasów. Trzyma hotkeya na chama i kilka na mapie gdzie ma biec >.<

Chomski_1991 03-04-2007 17:54

No wiesz Vesz jak dla ciebie to najlepsze otsy sa te od tylu co gra 0 osob :D wejdz sobie na mc i tlucz ile wlezie :)

Slide_Aurea 03-04-2007 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomski_1991 (Post 1349020)
No wiesz Vesz jak dla ciebie to najlepsze otsy sa te od tylu co gra 0 osob :D wejdz sobie na mc i tlucz ile wlezie :)

HAhah, a potem będzie się chwalił, wbiłem na Aurei war 250 lvl ;] Mc rox, nie vszo??

Sting_Ninja 03-04-2007 19:56

Cytuj:

Na 10 to moze tego twojego kiepskiego Vesza zrobiles.

Zevs 03-04-2007 20:24

Ots od tyłu? Od tyłu to cie zrobili pedale mały, czy wy kurwa nie możecie znieść że ktoś poprostu lepiej gra w ta gierke? Vsza? Jak by tu ktoś miał odrobine inteligencji to by zrozumiał że ten nick powstał z tych samych literek so ZEVS a nie jakiejś pierdolonej vszy. Kiepski Vesz? Może i kiepski ale ciebie ubił, to jak ciebie można nazwać jeżeli ja jestem kiepski? Jeszcze jakieś ciekawe riposty?

Iron'knight 03-04-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1349352)
Ots od tyłu? Od tyłu to cie zrobili pedale mały, czy wy kurwa nie możecie znieść że ktoś poprostu lepiej gra w ta gierke? Vsza? Jak by tu ktoś miał odrobine inteligencji to by zrozumiał że ten nick powstał z tych samych literek so ZEVS a nie jakiejś pierdolonej vszy. Kiepski Vesz? Może i kiepski ale ciebie ubił, to jak ciebie można nazwać jeżeli ja jestem kiepski? Jeszcze jakieś ciekawe riposty?

Zabic 150 ms'em jakiegos nizszego lvl (w sensie 80- lvl) zadna sztuka. Slajt, Slide, Mark~ wszystkich ujebales i myslisz ze to taka sztuka? Jeszcze Ci tylko mnie brakuje co? 150 ms ubije 42 knighta i jest "master PVP". Pfffffff
@DOWN
Suave napewno nie zrobią porządku na Aurea, wystarczy popatrzec co robi "Vesz" z Jagiellonem w Carlin. "Vesz" jest od nich wszystkich lepszy w pvp i zabija 8-20lvl'i.

Sorry ze wszystkich w*****am moimi postami ale szlak mnie normalnie trafia

shaiboos 03-04-2007 20:26

Mimo, ze nie chciałbym brać czyjejś strony (bo nie mam żadnych podstaw bo komuś kibicować) to myślę, że trzeba pogratulować FaGowi inicjatywy. Ostatnio wydaje mi się, ze wogóle nieco większy ruch w FaGu - moze nie koniecznie częste akcje, ale chociaż się logują. Oby tak dalej to sytuacja będzie ciekawsza.

Inna sprawa, że jakoś kurcze wierzę Aliantom, że są w stanie zaprowadzić spokój na serwerze - przydałby się. Oczywiście do Alliance nie zaliczam RoMu. Niedługo niestety będzie wojna między RoMem a Pirates+Suave no i jeszcze w tym zamieszaniu FaG, który zapewne najwięcej zyska. W RoMie zbyt wiele niepokornych...

A spokój na Aurei przydałby się choćby, żeby przemielić nieco pekerów, którzy rosną w siłę :> Rzadko można natknąć się na hlvla więc pekerzy mają wolną rękę, nikt im nie może poważnie zagrozić na stałe.

Oczywiście to o przyszłych losach wojny i serwa to tylko moje domysły. Choć myślę, że dość duże prawdopodobieństwo istnmieje że tak sie stanie.

Ptak~ 03-04-2007 20:32

vesz, "od tylu to cie robili pedale maly", dobry tekst, swietny, wiecej takich z piaskownicy wyniosles ? chetnie poslucham. cholera jasna ludzie to jest forum, nie jestescie u siebie na wsi, troche kultury. i nie tyczy sie to tylko vesza, wszyscy wjezdzacie na przeciwnikow, jakby to cos mialo zmienic. za kilka miesiecy bedziecie walczyli ramie w ramie i co wtedy ? tez bedziecie sie na vencie drzec "ej pedale maly bijom mnie w karlin pls pomusz!!!" ?

iron knight
pierdolisz synu, ze glowa boli :D widzial ty kiedys pvp na oczy ? czy na filmikach i screenach ? chociaz, moze na tym polega pvp na aurei ? jesli tak to widze, ze druga furora, a nie pozadny serwer. jak bedziesz biegal, klikal na mapie i spamowal hotkeya, to bedziesz pierwszym zdjętym

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25.