![]() |
|
Cytuj:
@all advance GRATZ:P:D |
Udenix Rox Eq chyba musiales zrobic laske komus z cipsoftu ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Okej. Byłem, dowiedziałem się co to jest ironia, przeczytałem tamto i dalej nie wiem co to ma wspólnego z ironią :) |
Ude, ide z tobą na Banute ;] na liste sie wpisałem już (w śr będzie pacc to zrobie sobie misje 1-7)
|
świeży adv
|
|
GieeZeet !
GieeZeet promocji NathlannB)
GieeZeet 31 lvla dla pana @2xup Jutro exp 2x LoooL,jeszcze tylko fast atak i mamy OTSa:D |
Cytuj:
Cytuj:
Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów. Więc to kurwa ty w*******aj BTW.... 16,5h....976 minut...58560 sekund do konca bana ;x |
GZ all:cup:
Jutro mamy OTS...brakuje tylko nie kończącej sie amunicji, fast atk i SDków po 99 użyć...I tak nie bedzie dało sie grać bo każdy bedzie online i lagi będą że żal...Kolejki by sobie pograć po 500 osób, a najbardziej bedzie mnie ciekawiło jaki zanotóją rekord osób online...:baby: Szukam shooterów na wizard quest! Pozdro8o |
Mały Gs hunt.
Jak w temacie. Waste 70 mf's, 15 Royal spears. Loocik w sumie 18k.
http://img221.imageshack.us/img221/4136/gsymlodmj8.jpg |
Hmm proboje konczyc z Tibia
Ma ktos przepis? |
Dear Tibia player!
Somebody has bought a Tibia Premium Account for 3 months (90 days) for you! Please log into your account on the Tibia website in order to accept the Premium Account. Kind regards, Your CipSoft Team Co to oznacza ^^ ? :D :cup::cup::cup::cup: |
...że ktoś mi kupił pacc? xD
a co do końca z Tibią... daj się pchłonąć nauce albo przerzuć się na CSa, L2, etc. ;d |
Powtórka z rozrywki ;)
|
EXP x2
|
Tylko jeszcze tych 7 dni pacca nie dostalem :(
|
2 adv z lvl i mlvl
|
Gratz wszystkim ;]
2x exp a all zajete ;p Tu jaki adv: http://foteka.pl/full/b3c834e166ef74...9eb5c0aa38.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|