Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Danubia thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9397)

Teleri 28-05-2006 14:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chołek
Pffff ... żałosne ;)
Z tym to ładnie douwielbiam jeść bananyałeś :p
Zastanów się nad sensem pisania takich bzdur.

Pozdrawiam.

to byla taka ironia
z reszta idz posluchac hemp gru ktore jest bardzo ambitne...

Chołek 28-05-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Teleri
to byla taka ironia
z reszta idz posluchac hemp gru ktore jest bardzo ambitne...

Znów jakże iż żałosna wypowiedź ;),
aż szkoda mi Ciebie :)

a co do tej ironi :p widocznie sie nie znamy :D

Teleri 28-05-2006 15:51

wrzuc wiecej buzek do posta, bedzie lepiej wygladac.
chyba nie wiesz co to znaczy ironia, z reszta skoro moje posty sa zalosne to po co na nie odpisujesz? idz posluchac hemp gru i zarzuc mi tu jakims tekstem od nich!

btw, moze zaczniesz pisac wiersze?

Chołek 28-05-2006 16:08

Przeszkadzają Ci Buźki ? To się nie patrz ;)
Pochwal się czego Ty Słuchasz?
I tutaj sie zgodze. Nie bede już odpisywać bo widzę że nic to nie zmieni.
A z tym hg ... brak komenatrza ... w ogóle odpisywanie na Twoje posty to strata czasu

Vald 28-05-2006 16:54

Cytuj:

A z tym hg ... brak komenatrza ... w ogóle odpisywanie na Twoje posty to strata czasu

prawda
na szafot z gnojem :D :)

Draconis Dragontooth 28-05-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vald
prawda
na szafot z gnojem :D :)

Ja proponuje zeby nie robić offtopa bo nie widze sensu prowadzenia dalszej konwersacji , nie lepiej założyć temat w OWION'ie i tam gadać bzdety kto co i jak ? tyle ode mnie ..

Cieloelo 29-05-2006 07:58

zawsze Logest sie na normalnego czlowieka wydawal ale ostatnio cos mu odjebalo bo poczul troche wladzy i teraz nie szanuje ludzi tych ktorzy mogli go wczesniej zabic i zrookowac za jednym podejsciem B)

Vald 29-05-2006 08:08

dobra koniec juz tych glupich rozmow
sory za :topic: :confused:

Af_Nero 29-05-2006 11:03

Huhu Ledwo co wruciłem do gry,no i zagladnelem na forum a tu jush klutnie
ktos tam muwil ze mu buzki przeszkadzaja to prosze xD

:) :p B) :D 8o ;( :miecz: :2handed: :blazen: :sword: :wiking: :mag: :kon: :cyclops: :flaga_pl: :swe: :spam: :glupek: :topic: :zimno: :Ork: :elf: :crusader: :x: :balwanek: :ban: :creature: :browar: :cygaro: :oks: :geek: :gazeta: :blush: :fuck: :dance: :faceoff: :lolo: :angry: :kat: :axeman: :kilof: :lucznik: :king: :berserk: :evul: :confused: :baby: :o :] ;)

no dobra chyba wszystkie wrzucilem xD , Buzka Spam :p

Raszlo 29-05-2006 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Af_Nero
Huhu Ledwo co wruciłem do gry,no i zagladnelem na forum a tu jush klutnie
ktos tam muwil ze mu buzki przeszkadzaja to prosze xD

:glupek:
Ja sie doloze i powiem ze mi strasznie przeszkadza twoje zacofanie intelektualne. Boze jak mozna robic bledy ortograficzne w kazdym mozliwym slowie? To juz trzeba byc skonczonym debilem... Przykro mi to mowic, ale taka jest prawda ;p

Teleri 29-05-2006 18:45

Cytuj:

coz, ale mam duzo wiecej ambitnej muzyki niz hemp gru, niestety ale to porazka ten zespol, komu lizesz pupcie sluchajac tego? blokersom spod bloku ? no, smialo zarzuc mi jakims ich textem, czy moze twoj avatar to tak o ? a co do piosenek to masz jedna w moim podpisie, dla twojej wiadomosci to szanty, slucham tez duzo zespolow undergroundow o ktorych istnieniu nie wiesz i nie bedziesz wiedzial, thanks
#topic, nie ma co commentowac procz tego posta z 50 buzkami i 10 bledami

pregnetu 29-05-2006 19:48

ehh przez tydzien nie mialam kompa a tu ile sie dzialo uhuhuuu
dzizas panowie zastanowcie sie nad soba!
rozumiem jeszcze najezdzanie na siebie na tym forum, bo 'w tibii costam' ale zacyznacie sie klocic o MUZYKE!! ktora 1) nie ma nic z tibia wspolnego a 2) -imho- gusta nie podlegaja dyskusji...

pozdro dla goku~ i reszta:*
(tak! jestem asslicker! fri itanz plax?)

FreEd on Danubia 29-05-2006 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harru
bys wiedzial co o Tobie Twoji rl qmple mowili to by Ci tak do smiechu niebylo no ale przeciez Ty wiesz lepiej to ja juz nic niemowie i kiedy na rl wpadacie bo inaczej widze nieumicie sobie poradzic z waszym zyciem czyli tiba :

Harrus nie znasz nikogo z rl z Cieszyna to zamknij jape wszyscy wiedzą kto tu jest lamus hah:baby: Ja znam Logesta z rl i wiem ze to wporzo ziom. A co do wypadu do Rybnika to nikomu sie nie chce ruszyc dupy tylko po to zeby dojechac takiego lamusa jak ty ..bo wiesz nie kazdy tu jest takim dzieckiem jak ty i nie zajmuje sie tak przyziemnymi sprawami jak Haruss palus.
Ps. Co o Tobie mowia hahah ;p

wez taborecik stan przed lustrem i popatrz jakie dzieciątko hah:baby: :baby:

Kryminal 29-05-2006 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FreEd on Danubia
Harrus nie znasz nikogo z rl z Cieszyna to zamknij jape wszyscy wiedzą kto tu jest lamus hah:baby: Ja znam Logesta z rl i wiem ze to wporzo ziom. A co do wypadu do Rybnika to nikomu sie nie chce ruszyc dupy tylko po to zeby dojechac takiego lamusa jak ty ..bo wiesz nie kazdy tu jest takim dzieckiem jak ty i nie zajmuje sie tak przyziemnymi sprawami jak Haruss palus.
Ps. Co o Tobie mowia hahah ;p

wez taborecik stan przed lustrem i popatrz jakie dzieciątko hah:baby: :baby:

Koles! Co ty wogole p-i-e-r-d-o-l-i-s-z ...to ze znasz Logesta z rl..no to c.h.u.j mozesz se znac j.e.b.i.e mnie to!! Ale jestem ciekaw czy znasz Harrusa z rl wypowiadajac sie na jego temat? bo jak go nie znasz to jestes idiota ktory nie wie co pisze.

btw.

FreEd on Danubia 29-05-2006 20:33

Sądząc po rozmowach z Harusem mam racje i vv nie znacie Logesta zostawcie uwagi dla siebie :) jestescie beznadziejni>>> KAZDY SWOJE WIE !!

Logest 29-05-2006 20:48

No więc jak nieznacie to po kiedy h... oceniacie ?

Ja odpierda......? mółbym cała strone zapisać co ty ku... robiłeś więc jesteś jedną z ostatnich osób które mi cokolwiek mogą wypomnieć. Btw. wpierw zróbcie porządek w swojej guildi żeby móc poprawiać innych.

Kooowal 29-05-2006 20:54

Ciekawe jak szybko Admin usunie ten temat.. oglądnąłem 5 ostatnich stron i uwidziałem 3 ssy od 2 użytkowników + 1 ss z Counter Strike'a. To jest Temat ze zdjęciami!!

FreEd on Danubia 29-05-2006 21:06

łatwiej bedzie zmienic temat forum ;p wporzo kowal posty:666 8o

Kryminal 29-05-2006 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kooowal
Ciekawe jak szybko Admin usunie ten temat.. oglądnąłem 5 ostatnich stron i uwidziałem 3 ssy od 2 użytkowników + 1 ss z Counter Strike'a. To jest Temat ze zdjęciami!!

won na solere :D

Harru 29-05-2006 22:32

no zgadzam sie kiedys Logest byl moj best friend no ale olecko i "kasa" go chyba zgubila , swoja droga poco mi non stop gadacie ze po mnie wpadniecie na rl jak tearz sie wszystkiemu wypieracie ? : |

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29.