![]() |
|
Cytuj:
z reszta idz posluchac hemp gru ktore jest bardzo ambitne... |
Cytuj:
aż szkoda mi Ciebie :) a co do tej ironi :p widocznie sie nie znamy :D |
wrzuc wiecej buzek do posta, bedzie lepiej wygladac.
chyba nie wiesz co to znaczy ironia, z reszta skoro moje posty sa zalosne to po co na nie odpisujesz? idz posluchac hemp gru i zarzuc mi tu jakims tekstem od nich! btw, moze zaczniesz pisac wiersze? |
Przeszkadzają Ci Buźki ? To się nie patrz ;)
Pochwal się czego Ty Słuchasz? I tutaj sie zgodze. Nie bede już odpisywać bo widzę że nic to nie zmieni. A z tym hg ... brak komenatrza ... w ogóle odpisywanie na Twoje posty to strata czasu |
Cytuj:
na szafot z gnojem :D :) |
Cytuj:
Ja proponuje zeby nie robić offtopa bo nie widze sensu prowadzenia dalszej konwersacji , nie lepiej założyć temat w OWION'ie i tam gadać bzdety kto co i jak ? tyle ode mnie .. |
zawsze Logest sie na normalnego czlowieka wydawal ale ostatnio cos mu odjebalo bo poczul troche wladzy i teraz nie szanuje ludzi tych ktorzy mogli go wczesniej zabic i zrookowac za jednym podejsciem B)
|
dobra koniec juz tych glupich rozmow
sory za :topic: :confused: |
Huhu Ledwo co wruciłem do gry,no i zagladnelem na forum a tu jush klutnie
ktos tam muwil ze mu buzki przeszkadzaja to prosze xD :) :p B) :D 8o ;( :miecz: :2handed: :blazen: :sword: :wiking: :mag: :kon: :cyclops: :flaga_pl: :swe: :spam: :glupek: :topic: :zimno: :Ork: :elf: :crusader: :x: :balwanek: :ban: :creature: :browar: :cygaro: :oks: :geek: :gazeta: :blush: :fuck: :dance: :faceoff: :lolo: :angry: :kat: :axeman: :kilof: :lucznik: :king: :berserk: :evul: :confused: :baby: :o :] ;) no dobra chyba wszystkie wrzucilem xD , Buzka Spam :p |
Cytuj:
Ja sie doloze i powiem ze mi strasznie przeszkadza twoje zacofanie intelektualne. Boze jak mozna robic bledy ortograficzne w kazdym mozliwym slowie? To juz trzeba byc skonczonym debilem... Przykro mi to mowic, ale taka jest prawda ;p |
Cytuj:
coz, ale mam duzo wiecej ambitnej muzyki niz hemp gru, niestety ale to porazka ten zespol, komu lizesz pupcie sluchajac tego? blokersom spod bloku ? no, smialo zarzuc mi jakims ich textem, czy moze twoj avatar to tak o ? a co do piosenek to masz jedna w moim podpisie, dla twojej wiadomosci to szanty, slucham tez duzo zespolow undergroundow o ktorych istnieniu nie wiesz i nie bedziesz wiedzial, thanks #topic, nie ma co commentowac procz tego posta z 50 buzkami i 10 bledami |
ehh przez tydzien nie mialam kompa a tu ile sie dzialo uhuhuuu
dzizas panowie zastanowcie sie nad soba! rozumiem jeszcze najezdzanie na siebie na tym forum, bo 'w tibii costam' ale zacyznacie sie klocic o MUZYKE!! ktora 1) nie ma nic z tibia wspolnego a 2) -imho- gusta nie podlegaja dyskusji... pozdro dla goku~ i reszta:* (tak! jestem asslicker! fri itanz plax?) |
Cytuj:
Ps. Co o Tobie mowia hahah ;p __________________ wez taborecik stan przed lustrem i popatrz jakie dzieciątko hah:baby: :baby: |
Cytuj:
btw. |
Sądząc po rozmowach z Harusem mam racje i vv nie znacie Logesta zostawcie uwagi dla siebie :) jestescie beznadziejni>>> KAZDY SWOJE WIE !!
|
No więc jak nieznacie to po kiedy h... oceniacie ?
Ja odpierda......? mółbym cała strone zapisać co ty ku... robiłeś więc jesteś jedną z ostatnich osób które mi cokolwiek mogą wypomnieć. Btw. wpierw zróbcie porządek w swojej guildi żeby móc poprawiać innych. |
Ciekawe jak szybko Admin usunie ten temat.. oglądnąłem 5 ostatnich stron i uwidziałem 3 ssy od 2 użytkowników + 1 ss z Counter Strike'a. To jest Temat ze zdjęciami!!
|
łatwiej bedzie zmienic temat forum ;p wporzo kowal posty:666 8o
|
Cytuj:
|
no zgadzam sie kiedys Logest byl moj best friend no ale olecko i "kasa" go chyba zgubila , swoja droga poco mi non stop gadacie ze po mnie wpadniecie na rl jak tearz sie wszystkiemu wypieracie ? : |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |
|