![]() |
|
18:29 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Polioxa. He was killed by Ridof. 18:39 Krejzolek [160]: BORUTA 18:43 You see a dead human (Vol:10). You recognize Krejzolek. He was killed by Mefistoofeles. i Laroz |
Łapciuuch 19:20:41
buah Łapciuuch 19:20:45 byl masslog bueh? Haraverick chuj 19:21:14 ta Haraverick chuj 19:21:18 krejzolek Haraverick chuj 19:21:18 polioxa Haraverick chuj 19:21:20 i laroz Łapciuuch 19:21:21 no co ty Haraverick chuj 19:21:22 dedli Łapciuuch 19:21:23 pierdolisz Haraverick chuj 19:21:30 powaznie sprawdz se Haraverick chuj 19:21:34 stary combo jakeis mielsimy to o kurwa Haraverick chuj 19:21:34 ;d Łapciuuch 19:21:52 xdd borutea? |
160 mega elder !!! o sory muj blond to tylko 158 mega elder ;/ ;/:cup::cup:
|
wkoncu 13-sty piatek dzis ;] :cup::cup::cup::cup:
|
hymn krejzolqua
ciongle padam raz na dragu, raz na bongo, raz na bocie moje cialo wcionz na ziemi lezy w blocie hunce dragi, na modemie gasnie dioda dedzik a na forum posci trzoda muwiom "hehe krejzi idz se quwa do rzony" co ja qurwa, jestem przeciez niezwycienrzony caly hepi wyciongam kilka lechuw ja odrobie, blackd jeszcze na 6 miechuw oo tak ciongle padam z nezkiem ulorzylismy :) |
Cytuj:
Normalnie 2 Lech roch pawlak !:evul::cup::cup: |
Cytuj:
byłem przy tym widziałem szystko! :cup: nawet peka miałem! i słuchałem was na vencie nawet XD |
Orallion dobry kawalek pozdro, czekam na 2 czensc ! pozdrawiam, Pjona !
|
neizle ob buahah
|
noo nice ;)
|
Neztas got 5,297,913 XP
pierwszy na erigu 7. pilapil Pilapil (*) Iridia Knight 136 +3,529,497 |
Boruuuuuuuuuuuueta Huiehuiheiuheuihauihuiwhuai
|
Neztas znowu
Jun 17 2008, 00:09:24 CEST Died at Level 216 by a dragon |
|
Widze że rozpocz±ł się wakacyjny powerposting :P
|
Ehh znowu te bongosy...
Dzisiaj viron nie dal rady zabic 4 ludkow max 40+ coż zdarza sie. Nastepnie zlapal red hp obok temple. W*****lismy sie :/ To padl jego kompan ktory kozaczyl obok mega master ed. Viron twoja wina - Tamflombeleron-Wolfenstumble nie dosc ze wbil rs'a to jeszcze stracil full eq :( TWOJA WINA! NIKCZEMNIKU! |
Tamflo~ od dzi¶ będzie moim idolem (o ile nie skończy gry:cup:) :D
|
|
Cytuj:
ładna akcja na tampona, należało mu się za botowanie tam. Bongo nie lubi boteruf i sie odwalcie ;\ |
22:30 Viron Mysta [147]: szkdoa ze to nie dax22:30 Viron Mysta [147]: bo jakby mdaxa fragnol22:30 Viron Mysta [147]: to by sie rookowal22:30 Viron Mysta [147]: tak mi mowil
no sorka wiron ja jusz nie z bong oni som be zli i wogule hajl klób cztero.yyy.nastolatkuw moge join? plzplz wogule bongo zle be rzal tylko by hary wastowali nie lepiej nolifek se robic i bic 30 druidkuw z unjustami??????? rzalosni iestescie-.- pl twuj wiking |
siemka wiedzialem rze nikt nie bendzie pamiental rzeby zlorzyc mi rzyczenia z tak warznej okazji dla mnie w rzyciu jakom jest jurz puł roku mojego konto z wincentym wampirem:(:(:(;(
Wasz szczerze, Shane ~ |
21:26 Rojtan [134]: HAHAHA SUCKS TEAM
Jun 21 2008, 21:28:06 CEST Killed at Level 134 by Pisorek and by Volo Arla no no sucks team;/;/;/ |
@up
ty idioto... od kiedy to jest "imageshackuss.za...."? usuneli posta i teraz down jest@ nie klikac w ss |
Cytuj:
|
Cytuj:
@down- nastepny openka na 7.6 na cyclo haha nie moge;d |
|
amajgad, wyp13rdalaj?:||||||||||
|
Heh, do tematu z advancami juz nikt nie zagl±da chyba więc nie wiem czy tam się opłaca co¶ wrzucać.
btw. co u was nowego słychać? bo mnie tu nie było przez jaki¶ czas ^^ |
Elo iridio co tam slychac w wielkim swiecie? jakas nowa wojna bedzie czy cus?
|
Czemu nikt qrwa nie chce chara kupic? tanio!!!!!
|
jakie macie jurz lewy?????
|
durze <10znakuf>
|
|
Ja tam bede kebabom kibicowal ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
21:30 Arth Umels [112]: hey 21:30 Arth Umels [112]: retur to lord bear paws 21:30 Arth Umels [112]: u is theif 21:31 Arth Umels [112]: or u hunted 21:31 Arth Umels [112]: i retur or no? 21:31 Arth Umels [112]: u* |
@ up
pl? spam spam |
hura update xD
Co wy myslicie o tym updacie? Wg. mnie dla sorców / druidów z lvlem 50+ troche kasy pójdzie na wandy nowe a pallek i knight raczej teraz zostali ulepszeni przez te nowe zbroje i bronie. |
Cytuj:
|
Update Wooooooooooooooooooowwwww Jaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzddddddddddd ddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |
|