![]() |
Cytuj:
http://img52.imageshack.us/img52/372/careometer.jpg |
JESTES GUPI
\/ smieszne zdjecie z internetu |
Chcialem sie nie wypowiadac bo lubie Radka i innych, ale Tenshi ma w 100% racje. Jest to smieszne i zalosne, poprawiacie sobie samopoczucie tym, ze wrzucicie kilka fortek, filmikow z melanzy i uwazacie sie za wielkich tych co maja rl life, a reszta nie, bo nie wrzuca nic. Jeszcze na jakis portal spolecznosciowy byscie to wrzucali to ok, ale na kurwa karlin.pl ?
Dosyc zalosne. p.s to jest tylko moje zdanie co do Waszego zachowania ;d |
no widzisz radek, pojebalo ci sie we łbie i nie tylko ja ci to mowie B)
|
ej kakej, to ty zyjesz? where r u? ;x
|
Cytuj:
I am in UK :D Wracam w sobote, dostepny bede dopiero w niedziele w poludnie :) |
to rob juz quiza i se przelej te 50usd na jakis poker room :P
|
jako, że pewnie wam sie znudziły zdjęcia z 'życia radka', wrzuce coś dla odmiany!
http://img441.imageshack.us/img441/4729/poihunt.jpg po ile te zajebiaszcze axe stoją? :D |
te szare po 2k u zielonego stwora z lampy..
|
rozowa landynka jestes najbardziej w*****ajacym czlowiekiem jaki na tym swiecie zyje, ogarnij sie bo nie musze wiedziec ze kurwa masz odchyly o 1 w nocy po dwoch piwach ;<
|
Siemanieniu! Powie mi ktos o co chodzi z tym botem? Nie bedzie juz elfa? Moze to czas zeby wrocic do gry:D
|
Olaf nie bedzie mial za co zyc haha, ale za kilka dni i tak bedzie bot i wszystko wroci do normy.
|
elf bedzie czy nie bedzie, mi tam na neo na*******a 440k/h
ale dziwne!! szymon nie prosi olafa o skrypta pod neo tylko jakims chujem skrypcik pod elfa trafil w moje rece i mam go przerobic za 3kk, lolz :D |
01:15 Hakkunav [47]: FLOW SMIERDZI MOKRYMI SKARPETAMI
01:17 Prizwyn [177]: yes Shuntujcie prizwyna! |
Witam wszystkich bardzo serdecznie :)
|
ok, no to lista obecności!
jestem |
Obecny! :d
|
Witam wszystkich co słychać na morganie ? jak tam z ab? Elven Jaris jak cos napisz do mnie na gg 1306255 guzio-abradabek .pozdrawiam wszystkich tych co mnie lubia,jak i tych co maja o mnie nie najlepsze zdanie ;]
|
|
guuziaczek
jestem marcin, mam 21 lat i lubie grac w tibje, gram druidem i wale z ruzdzki. Pozdrawiam cie tez bo jestes wporzadku stary. uwazasz mnie tez za swojego kolege ? to jak, moge tez napisac???//?!1!1 |
no siema
to forum tak samo martwe jak Morgana i praktycznie cała tibia.. |
Cze Jacek, tak to bywa :p
|
o rly?
<znaki> |
Co tam panowie?
|
Ze tak powiem gowno.
O Kara na morganie znowu powstala supcio *.* Wyscie kurwa kare widzieli to co wy to macie to nawet obok Kary nie stalo. |
@filmiki
miski wrzucajcie tutaj tez filmiki z akcji plax ! :>
|
Lolol kurwa tibia mi sie snila dzisiaj mimo ze nie gram od ~roku, ze stalem jakos na morganie w trapie bo jakies gluty (nowy czar) dookola mnie narzucali tak jak kiedys poty byly ;ddd
|
|
SIEEEMANO!!!
Co tam Morgańczyki? Dawno tu nie zaglądałem :p Postanowiłem sobie trochę pograć najtem, więc i tu zajrzałem. Pustki Pustki Pustki Co tam na morganie w ogóle? Kto rządzi? Kto hunted, etc ;] |
Siema,
odkurzyłem swoje konto na forum. Mam pytanie, jak wygląda sytuacja na serwie? Opłaca się kupować pacca i spokojnie pograć co jakiś czas? Jak z cenami? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:10. |