![]() |
Chyba na serio wyciągnął tego bolsa xD
|
Radze zetnij się na łyso , będziesz wtedy ROX !
Możesz przejeżdżać w swojej audicy a łysa czacha robi postrach na ulicy! każda laska pęka z dumy gdy ja Ru...am w dresie pumy!! |
Cytuj:
|
Ja mu wieżę! X(
|
Cytuj:
Hehe, ale ze mnie mistrz cietej riposty. |
Cytuj:
Dupa , to ja Arcymistrz cietej riposty ;D Palar , a ty mów jaki klub , która liga!!! :D zajebiście. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@oerciak czy ty jestes menszczyzno? |
Cytuj:
|
Cytuj:
LKS Baranowice |
Anusiowa -wypad na fotusię.pl.
|
jakieś stosowne argumenty? ; )
|
Swoją droga, jak mi się wyświetliły te fotki, to myślałem, że coś mi się z monitorem skopało. Po chwili doszedłem do wniosku, że ktoś zwiększył w fotoszopie wartość "brightness". Srsly, trzeba mieć nieźle pokotłowane w mózgu, żeby stosować właśnie ten efekt na zdjęciu.
edit: rotfl, nawet w avatarze. To jakiś fetysz? Dedam z beki. A co do argumentów, to za Oerciaka napiszę - wpisałaś je w poście, gdzie umieściłaś "fotki". |
śmieszna sprawa.
miłe przywitanie. pierwszy dzień na forum po kilkuletniej przerwie i pojazd ; d Rybzor o gustach się nie dyskutuje. :) |
Cytuj:
Jakiś czas temu była jakaś podobna laska która też od razu foty dodała, po 2 dniach już jej nigdy nie widzieliśmy na forum. A foty osoby której nikt nie kojarzy jakoś nam potrzebne do szczęścia nie są. |
No mercy :3
Cytuj:
@down Mi też. btw. kojarzę nick, chociaż jakoś za znajomego się nie uważam : P http://195.42.113.20/showpost.php?p=...&postcount=346 Grzyweczqa rulez xD |
no właściwie to liczyłam, że ktoś skojarzy.
istniałam na tymże forum pod innym nickiem jakieś 2, 3 lata temu. teraz nie widzę nikogo ze starych "znajomych". nie potrafię się narazie 'wgryźć' na forum. szczerze mówiąc to nawet trudno mi się gra w Tibię po takim okresie czasu. nie dodaję tu fotek jako emh. jakiś anons towarzyski czy coś w tym rodzaju, bo od tego są inne serwisy. just . miałam nadzieję, że ktoś skojarzy. Rybzor chodzi mi o efekt stosowany na zdjęciu. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
nie miło mi ; x
nikt nie lubi jak sie z kogoś kpi. cały czas byłam przekonana, że jesteście otwarci na nowych użytkowników, a nawet jeśli coś jest w nich nie tak (jak choćby rzekomo mój pierwszy post), to nie zniechęcacie. ; d nie zawsze krytyka motywuje. ed: tak czuję się teraz pro, mastah i tak dalej. dzięki Wam. ; | pojazd konkretny. Rybzor: jak widzisz było to cztery lata temu:) |
Cytuj:
ironia btw. |
Cytuj:
|
Oerciak: no byłoby cudownie. ; x
Rybzor: w jednym pozornie nie wyróżniajacym się niczym zdaniu znowu kryje się to "coś" mające na celu obrażenie mnie? btw. widzę, że Gliwiczanin. miło i zarazem nie, że osoba z mojego rodzinnego miasta na przywitanie powiedziała mi kilka nie fajnych słów. ; d nie żeby miasto miało jakiś wpływ na Twój stosunek do mnie, lecz no. powiem to po raz kolejny. nie jest mi miło. ogólnie moje odczucia po pierwszym dniu tutaj nie są zbyt pozytywne. szkoda. |
Cytuj:
|
no raczej nie mam innego wyjścia, jeśli dalej chcę tu egzystować.
|
Cytuj:
I swoją drogą, to lamerskie jest. |
lamerskie? ; d
co jest wg Ciebie lamerskie? ; d nie pisz ogólnikowo . "to" bo nie wiem co dokładnie. słuchaj gdybym wzięła ten pojazd tak serio serio, to już dawno byłoby po tym koncie ; ) |
Cytuj:
A lamerskie "to" jest właśnie pisanie w tym stylu. |
nie, teraz naprawdę poczułam się roz**bana . ; d
piszę to co myślę, co mam napisać? "Jesteście zajepipipipi , uwielbiam Was" are u kidding me? czy to znaczy, że nie mogę wyrażać własnego zdania, bo ktoś zaraz napisze mi coś w stylu "nie pisz jak emo". |
Cytuj:
@ Dobra, już nie róbcie z tego forum jakiegoś strasznego miejsca do którego nikt nie ma wstępu. Po pierwsze, nie jest to miejsce, a po drugie, nikogo tu nic nie obchodzą nowi użytkownicy : S @Oerciak Zaczynasz szukać dziury w całym ; p |
Cytuj:
A jeśli wyrażasz własne zdanie, nie ważne w jaki sposób i w jakiej dziedzinie, prawie zawsze musisz się liczyć z odpowiedzią, czy to negatywną, czy pozytywną. Omgx2, że ja takie rzeczy muszę już pisać ;x |
Rybzor: no tak zrozumiałam oczywiście.
czyli co? każdy pojeżdża każdego? myślę, że raczej nowi użytkownicy obrywają najwięcej. a "weterani" mają okazję żeby się ponapinać. przykre to wszystko. Oerciak: no musisz mi wybaczyć tą jedną cechę mojego charakteru, że gdy ktoś coś o mnie/do mnie napisze, to zawsze odpowiem. nie musi Ci się to podobać. |
Cytuj:
A co do odpowiadania- do Ryby i Anusi- akurat też tak mam, że muszę zawsze odpowiedzieć :D |
ok, tak więc ładnie wszystko podsumowane przez Was, koniec tematu?
|
Cytuj:
Pogadajmy o budyniach, ja na przykład lubię czekoladowy |
to ciągniemy to dalej?
masz chęci? bo z mojej strony ich brak i widzę tu totalny bezsens dalszej konwersacji na TEN temat;d waniliowy lepszy:) od budyniów chyba inny temat:((( |
Cytuj:
kocham offtopy ;D każdy temat jest dobry by pogadać o budyniach! |
nie lubisz waniliowego?:D
|
Cytuj:
|
Głos zza kadru:
Wtedy przyszła mama i kazała iść spać. Niestety. To nie mogło trwać wiecznie. |
Anusiowa, jedna uwaga- musisz ciągle klikać enter po napisaniu jednego lub dwóch zdań? Gorzej się czyta takie wypowiedzi, a całość wydaje się strasznie niespójna.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:58. |