![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Khazul chyba hacked...
|
Cytuj:
ale co do hackow to powiedzcie na jakim servie byla wojna bez hacka? khazul nie hacked ; p khazul solo style ; p |
Cytuj:
|
Wątpię żeby Khaz sam sobie to zrobił. Dziwi mnie też to że 3 dedy od Vision ma. Przecież miał z nimi ponoć takie dobre układy... : >
|
hacked xD
cu all |
Cytuj:
|
http://www.vision.youaremighty.com/
Nie wiem czy ktos juz to dawal, ale ogolnie fajne :) dobra muzyka :) |
Neanon jescze przed hackiem wyjebali cie z Dusków wiec na huj takie wałki
ze za hacka cie wyjebali ? O,o Hmm... Może dlatego że kupiłes tą postać za 500 zł (tą kase dostałeś za sprzedanie Lavarona którego dostałeś) i wozisz się z krychą sry Dalusem kolejnym leszczem ... A tak btw. Ciekawe kto gra Rudolf (klimek) czy Twój Kolega ... Ehm :) Shar ROX ROX ROX P.S Nie uwazaj się z tak wspanialego *tibiarza* bo wcale nim nie jestes Oo Wbiles tylko 2 lvle na tej postaci x) Edit. Tak samo kupiles za tibia money Psyho Derco (bo tylko taki nab jak ty mogl tak rozjebac ta postac) na czas kiedy minie ban na Neanonie (ktorego sam wbiles po to aby zminic rk key) bo koleszka od ktorego kupiles Neanona caly czas ci go hakuje :-) A teraz tak btw kto tu ma boty :-) http://img355.imageshack.us/img355/5...ovahet5gy9.jpg Seniorek jakis moglby sie tym zająć :-) |
Cytuj:
|
juz widzem : ) ) )
|
Chyba te ryby na wodzie :baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak przy okazji wlasnie Kolek el'baq dzieli twój los :), kto teraz bedzie free fragiem? |
Cytuj:
|
Jak wy dajecie się haczyc ;] usuńcie gg zainstalujcie sobie konekta, dobrego walla i wszystko, a teraz ludzie sie wycfanili i przez otwarte porty exploitami wypchaja wam smieci szczegulnie przez 1550 , portgg
|
Cytuj:
wez kurwo wyjdz zal |
Cytuj:
Gówno wiesz, naprawde wielkie kurwa gówno. Niektórymi charami już nie gram ;-) Podaj sam Twój best chajlewel ivul charakkkter, to pogadamy. Więc stul pysk, bo gówno wiesz psie, i idź ochłonąć bo sie spociłeś trochę pewnie od nerwów ; d |
Cytuj:
|
Cytuj:
a niby vision takie dobre i uczciwe -.- a na Taifuna nazekalicie no to teraz zobaczycie czy bedzie lepie i teksty w stylu "free furora" "vision rulez" w upe sobie wsadzcie i zastanowcie kiedy bylo lepiej? Teraz nawet na tombach, hydrach nie da rady expic. Uwazac na wasze outfity i co mowicie np. "dusski lepsze" bo Imargam napisze ci HANTED OR "LE:ZYSZ KURWO" |
Ja za vision niezmieni podejścia do serwa i niezaporwadzi porządku to posypią się jak bombki w Czeczeni ;]
|
W tibi zawsze były hacki, ale kiedy wojna się zaczeła to się to nasiliło :/ Jakoś słabo widze Furore z tyrania Vision...
Ostatnio znalazłem filmik, który to podsumowywuje:D http://vision.is.rubish.patrz.pl/ Propaganda to podstawa sukcesu. |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Bo ja już zliczyc tego nie moge ... 8o Możesz miszczuniu powiedzieć co jest nie prawdą co napisałem? Oo Bo jak widze tylko wyzywać umiesz i pisać "gówno prawda" ... Mr. Allegrokupowaczisprzedawacz chyba sam się zdenerwował Oo Uniosłeś się tak UuUuUUuu! A ten bocik to może nie twój :( Powtórze, napisz mi qrwa co jest nie prawdą w tym co napisałem :o _ Tu coś z innej beczki: http://img53.imageshack.us/img53/209/lololololjw0.jpg |
=d!
Cytuj:
|
Typowo zajebista pogoda przez weekend byla :)
Szkoda ze jutro do szkolyy :( Tzn nie liczac membersow Vision ktorzy pewnie expili caly weekend i jutro beda robic to samo :o No ale nie wazne normalni ludzie wiedza o czym mowie :) Expcie expcie bo warto faktycznie byc kims w tej grze :o Wysle wam kiedys zdjecia jak fajnie jest na dworze :) |
Cytuj:
Nie można w zaden sposob kupowac/sprzedawac zadnej postaci - ty to zrobiles (Psyho Derco, Neanon, sprzedany - Lavaron) Nie mozna sharowac konta a ty to zrobiles - "koles czasami sie wbijal" a huj to GMa obchodzi shar jak huj ... Sam sie przyznales piesku ! Zal mi Ciebie =,( Kurwa Ima Jestes Senior załatw piździe bana :evul: |
Cytuj:
|
Przez te bluzgi, nie zauważyliśćie,..
Yenx, Saptus, Odin De'North, Blokers Ivan dołączyli do [guild]Vision[/guild] Btw, Saptusa widze 1 raz ;s |
Cytuj:
Huuhuhuh x))) A moze Zwidek z tego forum ma cos do powiedzenia o wypowiedzi Zwidka z tibi Oo ? Btw, Could not find character Character Barles Karste does not exist. LOL ? |
Kosmici go porwali. Nareszcie :D
|
......lol?
11:30 You see an open door. It belongs to house 'Silver Street 3'. Barles Karste owns this house. raczej bug na tibia.com ;p |
Kononowicz zlikwiduje Vision a później Tibie. „Niech nie będzie niczego..” !
|
Cytuj:
|
Barles Karste dostal Deleted chara :(
w krótce wiecej info . . |
Niewszyscy wiedza ale kazdy ban (oprocz banow za kupowanie domu) prowadzi do usunięcia konta : ) Pewnie dostal kolejnego bana za jakieś przewinienie i ADIOS ;p Nawet za głupie TP czy wypisywanie bzdur na forum przy drugim przewinieniu jest kasacja =/
|
taaa jestes elokumaty jeszcze wczoraj barles mial senior tutora ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:45. |