![]() |
|
Co może pocieszyć?
85' Maldini ;< |
Cytuj:
A na powaznie to chodzilo mi o poczatki klubu kiedy fiat dawal kase na jego rozwoj. |
Cytuj:
|
Oczywiscie nie ma co porownywac Juve do klubow z Belchatowa czy Turowa, lecz z twojej wczesniejszej wypowiedzi wnioskuje ze nie jestes entuzjasta by spolki panstwowe finansowaly polskie kluby, a przeciez jest to z korzyscia dla naszego sportu.
|
Korespondent Sven inforumuje.
Korespondent Sven donosi: Ukryty tekst:
Korenspondent Sven dostaje rowniez ostrzezenie za bezsensownego posta. ^_^ |
Hmm ide dzis ulica, widze "FAKT" - Odebrali nam euro, ide do sklepu slysze w radiu - Odebrali nam euro. Biegem wracam do domu, PRIMA APRILIS -.- eh nie nawidze tego zasranego swieta
|
Cytuj:
|
Kurde, to ja już nie wiem. Mamy to euro czy nie? zaczynam się denerwować (dla mnie facet w radiu mówił śmiertelnie poważnie).
|
Jak będziemy się przygotowywać w takim tempie, to nam naprawdę zabiorą to Euro.
@Sven: Tak, tak, prima aprilis. |
Cały fakt <3
|
http://www.f1.wp.pl/kat,1775,wid,980...1207050848.225
Jeśli to prawda to w koncu kubica pokaze swoje mozliwosci @down to pisze "jeśli to prawda" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
WLASNIE ODDALI FLOCIE WSZYSTKIE PUNKTY, KTORE WCZESNIEJ ZOSTALY NAM ZABRANE, ALE ZAJEBISCIE, I LIGA, I LIGA o/.
|
Odpierdolić mi się od Juve!! Legia ma ze "Starą Damą" zgodę ^^
|
no niestety z kubica to był dżołk
Info z wp.pl Oczywiście chcielibyśmy, by Robert Kubica jeździł w Ferrari i seryjnie zdobywał tytuły mistrza świata. Tego mu, zupełnie fałszywym artykułem Robert Kubica odchodzi z BMW! niejako życzymy. Nie to, że źle mu w BMW, ale w Ferrari jest chyba najlepiej w całej Formule 1. |
po co mieliby zwalniac Masse? :O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:19. |
|