![]() |
|
Raksu gz nabie! HAHA ;D
Wczoraj ja , dzisiaj Ty!;) |
Cytuj:
BYL !!! Kajzezoze(tak sie chyba pisze)krecil film i ujzalem go w tym bialym tlumie :D ELOM ROX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A powaznie to gratz chlopaki a w szczegolnosci za to jak zobaczylem Isarisa i Riksera skladajacych sie w ulamek sekundy ;), i potem to juz sie zaczelo sypac tylko co chwile lecieli z party :D @Larus Musimy przytargac z Meliaha ze nie byl na opence i na ambicje mu wjechac ze nie uczesniczy w walce swojej gildii;) |
@ up
_/ TOMAS :) |
Wyjebalem sie jak prezio =D
|
Raksu ogarnij ;d
Twoja wypie*dolka to tylko joke sytuacyjny żeby nie dostali w dupe do 0 ;d XD Hail Rzeszów ! _./ :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co bedziecie ich dolowac ze do 0 by wjebali;) Tylko zeby ten joke nie powtorzyl sie znowu bo beda all jechac po tobie jak po starej kobyle :D |
Tak trzymac :evul:
|
@Hanys~
Hehehe. Zaraz targać, może mu starszy kabel z monitora wzioł. ;) |
Kurde... jak to forum się zmieniło po tej opence... nikt nikomu nie jeździ, ktoś napisał _/ ELOM =))
Widać, że wszyscy po 1 stronie stoją ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo wszystkich laczy jedno Ch*j w d**e Rikserowi :D |
Sprostowanie
Witam tu prawdziwy Ivoire. Nie wiem czemu ten noob japcok się za mnie podszywa. Wszystko co on pisze ja nie mam nic z tym wspolnego. Skille nawet sie nie zgadzaja ani miejsowsc z ktorej pochodze. Więc proszę o wybaczenie jesli kogos ten japcok urazil. :( I dziekuje i nie daliscie sie nabrac ze on prawdziwy ovner Ivoire. ;*
|
Cytuj:
haha. dzieciak i tyle. Kazdy kto mnie zna wie ze jestem za Fagiem teraz i Inmates. Najlepiej sie podszyc pod kogoś. Jeśli ktoś zauważy że Ty swój profil zalozyles kilka dni temu a ja zacznie wczesniej to dowie sie kto prawdziwy Ivoire. Żal mi Ciebie. X( |
ZAL -.- sie klucicie :D
Ja wiem ktoren ivoire jest prawdziwy :D |
ehh
Ja się nie kłóce tylko bronie swoje racje.
Cytuj: Oryginalnie napisane przez Indoor Ivo~ Nie wiem czy to teraz aktualnie twój char czy go kupiłeś. Znałem 1 ownera i wydaje mi się, że posiadał więcej inteligencji w swoim małym łebku niż Ty. Jesli sie nie myle, to masz racje. Z tego co wiem prawdziwy Ivo byl z Lodzi, i jak dobrze stwierdziles, mial wiecej inteligencji Dzieki dla nich ze nie dali sie zmylic.:cup: |
Siema, kto z kim teraz walczy? Widze ze FAG sie podniosl
|
Inmates + "FAG" vs Nosebleed section + Clown Control
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1845823 |
Cytuj:
Jak coś źle poprawiać ;p @UP: Szybszy =( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |
|