Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

Anum 23-12-2007 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1802393)
Inteligencja Belfawa nie ma granic, nie bez powodu zasiada w MORON-ie :)

Wasz szczerze,
Shane

~

Masz racje, nie bez podstawy Belfaw jest moronem ^^. Tak czy siak jak tam twoja impreza w tibii? Bo o dziwo, kiedy ty byłeś na „imprezie”, „twój” char expił :>.

TomX 23-12-2007 15:42

Vincento szczerze to nie wiem co tym zrobiłeś na tym forum gdyż znudziło mi się czytanie twoich postów zostałeś nielubiany w 24h jednym słowem <IGNORED>

Vincento_Vampire 23-12-2007 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum (Post 1802406)
Masz racje, nie bez podstawy Belfaw jest moronem ^^. Tak czy siak jak tam twoja impreza w tibii? Bo o dziwo, kiedy ty byłeś na „imprezie”, „twój” char expił :>.

W trosce o was i los waszych postaci, a także łącząc się w bólu z Kuchinem, który po raz kolejny padł ofiarą spisku UKŁADU, postanowiłem tej nocy zrezygnować z uciech cielesnych i wspomóc swą krzepiącą obecnością moich niezłamanych przyjaciół w walce o lepsze jutro!:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

IridiaCarlinPk 23-12-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1802424)
W trosce o was i los waszych postaci, a także łącząc się w bólu z Kuchinem, który po raz kolejny padł ofiarą spisku UKŁADU, postanowiłem tej nocy zrezygnować z uciech cielesnych i wspomóc swą krzepiącą obecnością moich niezłamanych przyjaciół w walce o lepsze jutro!:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

HAHAHAHHAHAHA xDDDDDD own3d jego glupota nawet smieszna jest xD

Rastafarians 23-12-2007 17:05

Haha zajeb..ste , tylko jedna osoba (chyba) mogła to wymyśleć ;)

Vincento_Vampire 23-12-2007 18:03

Zapraszam do lektury mojego bloga!:cup::cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

Ankit 23-12-2007 18:19

wiele sie wydazylo pod moja nieobecnosc

Ankit 23-12-2007 18:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1802338)
Kuchin stracil zaszczytne miejsce wsrod 100lvlowcow :<
Miejmy nadzieje ze odrobi

LVL odrobie nie martw sie narazie ciesze sie swietami i wyjazdem w gory ;)

#edit
przepraszam za double post

Sepethro 23-12-2007 19:45

Wiecie co?
Wszystko było ok, chodziłem z qumplami na hunty - było śmiesznie, fajnie sie grało... Mój qumpel poszedł sobie na Tortoisy poexpic, na -2
siedział sobie i expił aż mu takiś przychlast nie wbił na spawn i groził huntem, to ten niewiele myśląc przegonił gówniarza... po tym incydencie mimo iż mój qumpel był pierwszy! to Deadly Delight zabił Lidera jego gildii i próbował zabić Jego samego!

To ma być walka o lepsze Jutro?! to jest Wieś! Deadly Delight to głupie staruchy które świata oprócz tibii nie widzą, po okrzykami "jesteśmy dobrzy i wogole, walczymy o jakies cos" niezły Power Abusing odwalacie! ale wszyscy co grają na Iridii to wiedzą prawda?

mam nadzieje że przegracie tą wojne!

Rosjaninn 23-12-2007 20:01

Bo to sa kretyni.Owszem kazdy to wie.:evul:

Czekam na twoja odpowiedz zagonskiej kurwy zwanej Vincento,ciekawe jak on to rozpatruje.:baby:

Ankit 23-12-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sepethro (Post 1802844)
Wiecie co?
Wszystko było ok, chodziłem z qumplami na hunty - było śmiesznie, fajnie sie grało... Mój qumpel poszedł sobie na Tortoisy poexpic, na -2
siedział sobie i expił aż mu takiś przychlast nie wbił na spawn i groził huntem, to ten niewiele myśląc przegonił gówniarza... po tym incydencie mimo iż mój qumpel był pierwszy! to Deadly Delight zabił Lidera jego gildii i próbował zabić Jego samego!

To ma być walka o lepsze Jutro?! to jest Wieś! Deadly Delight to głupie staruchy które świata oprócz tibii nie widzą, po okrzykami "jesteśmy dobrzy i wogole, walczymy o jakies cos" niezły Power Abusing odwalacie! ale wszyscy co grają na Iridii to wiedzą prawda?

mam nadzieje że przegracie tą wojne!

Myslisz ze Arc~ bedzie mniejszy PA robic?

Sepethro 23-12-2007 20:08

powie pewnie "Drogi ludzie Iridii, dzis w domu robili mi lewatywe - i nie w tą dziurke trafili, przez co bede od teraz gadać jak pedał. Co robiłem nawet gdy nie robili mi lewatywy!"

Vincento_Vampire 23-12-2007 21:43

Jestem już, jestem i śpieszę wytłumaczyć niejasności które narosły pod moją nieobecność!

Drogi Sepethro, nie przeczytałeś chyba moich złotych myśli:) Wyraźnie nadmieniłem, iż to my stanowimy prawo, a nasze decyzje są słuszne i ostateczne. Twoi przyjaciele naruszyli zasady i musieli ponieść za to zasłużoną karę, zamiast rozpaczać, powinniście przeprośić i prosić o dostatecznie wysoki payment! Jeśli chcesz znać powód śmierci lidera, proszę! Niecałem trzy miesiące temu naruszył on spawn jednego z Knigh'Shade botujących druida(oby żyli wiecznie!:cup::cup:), zabijając mu jednego swamp trolla i dwa bugi! Tak podły uczynek nie mógł pójść w zapomnienie. Istnieje także zagrożenie, że owe działania zaczepne miały na celu osłabienie naszej siły przed ostatecznym starciem z bandą żałosnych kukiełek z Arcanium!X(

Pamiętajcie, od dziś zasadą naszego servera jest:

NASZA JEST RACJA!
I TO JEST ŚWIĘTA RACJA!
A NAWET JEŚLI TWOJA RACJA JEST BARDZIEJ TWOJSZA NIŻ MOJSZA
TO MOJA I TAK JEST NAJMOJSZA!

Rację ma Ankit, wszakże wszyscy znamy podłość i nienawiść kukiełek i polaczków z Arcanium, przez których nasz server stoi w ruinie;( Znane są ich złodziejstwa, PA, PK i inne podłe czyny, które świątobliwi członkowie Deadly Delight dzień i noc starają się naprawić. Aż boję się myśleć, jak wyglądała by Iridia w razie naszej klęski!:o

Wasz szczerze,
Shane

~

poreda 23-12-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1803145)
Jestem już, jestem i śpieszę wytłumaczyć niejasności które narosły pod moją nieobecność!

Drogi Sepethro, nie przeczytałeś chyba moich złotych myśli:) Wyraźnie nadmieniłem, iż to my stanowimy prawo, a nasze decyzje są słuszne i ostateczne. Twoi przyjaciele naruszyli zasady i musieli ponieść za to zasłużoną karę, zamiast rozpaczać, powinniście przeprośić i prosić o dostatecznie wysoki payment! Jeśli chcesz znać powód śmierci lidera, proszę! Niecałem trzy miesiące temu naruszył on spawn jednego z Knigh'Shade botujących druida(oby żyli wiecznie!:cup::cup:), zabijając mu jednego swamp trolla i dwa bugi! Tak podły uczynek nie mógł pójść w zapomnienie. Istnieje także zagrożenie, że owe działania zaczepne miały na celu osłabienie naszej siły przed ostatecznym starciem z bandą żałosnych kukiełek z Arcanium!X(

Pamiętajcie, od dziś zasadą naszego servera jest:

NASZA JEST RACJA!
I TO JEST ŚWIĘTA RACJA!
A NAWET JEŚLI TWOJA RACJA JEST BARDZIEJ TWOJSZA NIŻ MOJSZA
TO MOJA I TAK JEST NAJMOJSZA!

Rację ma Ankit, wszakże wszyscy znamy podłość i nienawiść kukiełek i polaczków z Arcanium, przez których nasz server stoi w ruinie;( Znane są ich złodziejstwa, PA, PK i inne podłe czyny, które świątobliwi członkowie Deadly Delight dzień i noc starają się naprawić. Aż boję się myśleć, jak wyglądała by Iridia w razie naszej klęski!:o

Wasz szczerze,
Shane

~

Powiem ci tylko że to rodzina KNIGHT'SHADE znana jest z strasznego PA. A oni akurat są z wami. :/

Vincento_Vampire 23-12-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1803150)
Powiem ci tylko że to rodzina KNIGHT'SHADE znana jest z strasznego PA. A oni akurat są z wami. :/

Nieprawda, jak możesz siać taką propagandę, działając tym samym na rzecz wichrzycieli i kukiełek z Arcanium, niszcząc naszą piekną Iridię?!X( Knight'Shade to zacni, szanowani, starzy gracze, których umiejętności, kultura gry i pomoc słabszym są powszechnie znane!:cup::cup:

Wasz szczerze,
Shane

~

adnincv 23-12-2007 22:47

Atm forum wyglada tak <10 postow jakiegos idioty, ktory o 16 mowi, ze idzie na impreze a o 17 widzimy jego kolejne posty>, <kilka postow od zjebow, ktorzy udaja normalnych ludzi>, <1 post z zyczeniami>, opanujcie sie do ch*ja :x

A wiec chcialbym <prawie> wszystkim zyczyc wesolych i rodzinnych swiat bozego narodzenia ! Chociaz wiadomo, ze czesc z was spedzi je tylko przy stole w swoim guildhousie, bywa;\

viking pimol kiepa tores michas wojtus nitz ralph <333333333333

/ripper !

poreda 23-12-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1803164)
Wasz szczerze

Chyba niezbyt ;p

Massterralph 23-12-2007 23:58

Czyli nie warto ani byc za Arcanium ani za DD. Proponuje wybrac Bongo! Wystarczy ze kazdy z was zaplaci 10k <Haraverick-Carlin>, a bedzie wolny. Ci, ktorzy nie zaplaca to beda miec pecha i to nie bedzie uklad! To beda nasze sd. Jak juz kazdy zaplaci to ocenimy, kto nam sie nie podoba i do odstrzalu. :>

Zawsze mi sie zdawalo ze VV byl z Anglii, ale niewazne.

Zycze wszystkim wesolych swiat. Odejdzcie wreszcie od komputerow, albo za przykladem Belfawa odpalcie wasze nieuzywane od dawna boty.
Ralph
<3 Ripper, viking, nitz, pimol, woyek, michas &reszta

IridiaCarlinPk 24-12-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Massterralph (Post 1803535)
Czyli nie warto ani byc za Arcanium ani za DD. Proponuje wybrac Bongo! Wystarczy ze kazdy z was zaplaci 10k <Haraverick-Carlin>, a bedzie wolny. Ci, ktorzy nie zaplaca to beda miec pecha i to nie bedzie uklad! To beda nasze sd. Jak juz kazdy zaplaci to ocenimy, kto nam sie nie podoba i do odstrzalu. :>

Zawsze mi sie zdawalo ze VV byl z Anglii, ale niewazne.

Zycze wszystkim wesolych swiat. Odejdzcie wreszcie od komputerow, albo za przykladem Belfawa odpalcie wasze nieuzywane od dawna boty.
Ralph
<3 Ripper, viking, nitz, pimol, woyek, michas &reszta

albo jak vincento pierodlcie glupoty ale dzieci neo nie da sie latwo wyepic;D
@wzajemnie wesolych dla ciebie;d

Ktos_na_Iridi 24-12-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vincento_Vampire (Post 1802424)

Wasz szczerze,
Shane

~

Twoja głupota mnie rozbraja.Powiedz jak mógł powstać taki debil jak ty?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42.