![]() |
|
Cytuj:
2. Karas nie lubi by taki sam jak ty - nie lubi klamac 3. Karas nie ma takich samych częsci ciala jak ty - piczko to moze powiesz kim jestes ze tak do ciebie "niby pisali" pewnie no tym seprhiotem co podczas wojny kiedy jest w przegranej gildi sprzedaje pro? i dlatego pisali do ciebie? dlaczego nic nie zrobiles? ps. nie przeszkadza mi vision, przeszkadza mi trida ale ludzka glupota POzdrawiam |
Ta, wcale taki nie jestem :<
btw Lavus Powiedz jeszcze słowo, a będzie uzdrowiona dusza twoja. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
|
Wez odpłyn koleszko.
~~ |
Jan 09 2008, 23:42:59 CET Killed at Level 152 by Lexornes
and by Zikri Groove |
zło... trzymajta dalej z "bloodboterami" ; )
No Rule Again |
Nareszcie coś ciekawego a nie kłótnie czy pomaga czy nie pomaga :)
@"Głos furory yo" Hmm dlaczego sprzedaje pro ? Bo sie go boicie jak to sam seph powiedział "ognia w nocy" ;) |
Cytuj:
|
.
nie wiem o czym mowa, bo nie czytam juz tych bzdur ale akurat jesli chodzi o zalatwienie frostow (liczba mnoga wiec sadze ze wielu) zajmuje w tej chwili moment. No chyba ze dla knightow
|
Hmm... Wiec szybciej ubic kilka frostow niz 60 lvl ?
Elisabett Dec 28 2007, 12:48:01 CET Killed at Level 60 by Nikavan Sack and by Rakanek |
Cytuj:
@Grimp aka. Kerston 9 frostów ? Pytko ile biles ? :) 10 sekund ? Powinieneś zejść z expa i pomóc, ale wy robicie inaczej niż mówicie, więc miałeś to w dupie :) |
Cytuj:
http://img112.imageshack.us/img112/9779/buce1ky9.png |
Cytuj:
Cytuj:
#down Gratulacje ;p |
Trzymałem się jakies 4 minuty:P
|
@Elisabett
Z tego co pamiętam po tym jak padłeś padł również Rakanek, który Cię bił, a zabił go Fenix'Gru i Triondusis Sevon więc nie wiem czemu płaczesz. @Lavus Jak Glos_Furory_Yo napisał tego posta i go przeczytalem powiedzialem mu, ze na bank odpiszesz ze jest moim adwokatem etc. Nie myliłem się, wybrałeś najbanalniejszą z możliwych ripost, jesteś zatem człowiekiem mizernym i banalnym, a na rozmowy z takimi nie mam po prostu czasu. Yo! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:46. |
|