![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@ troll kto placil ten wylecial gdy wojna sie zaczela wiec mysle iż owned.
mam inne powody do dumy niz tibia, wiec od zawsze pozwalalem sobie na bycie w grze nobem i dałem sobie prawo do błędów. lecz nie musze czekac az kilka osob napisze komus ze jest glupi, zeby tez sie pod tym podpisac, jesli mam taki zamiar od początku.:D8o:evul: |
to nie glupek ani noob to Krejzi ~~~
tlumaczenie Krejzi : " dziwna odmiana trola " :) pozdro -kGv- |
co nie zmienia faktu, że wojny w Tibii dedzik.
|
idz na inferne jak tak kochasz wojny ;)
|
Cytuj:
|
na test servie polecielismy opena,pierwsza polowa teamu rs, druga bs 8o
300ed z exevo gran mas frigo w player'a z bs'em uderza za około 1k hp :D patologia |
to nie patologia... This is Tibia
|
Farewell, Tibia... :/
|
wsumie moze nie bedzie tak zle bo po 1 ob wiekszasc bedzie miala rsa i niebdzie unsjtow nobki :p
|
jak to jest że wszyscy zawsze płaczą przy każdym nowym UPie? że źle, że beznadzieja, że OTS i że idą przyjebać sobie krzesłem.. a to co najbardziej mnie bawi to to że i tak i tak w to gracie, graliście i grać będziecie nawet jeśli konie wprowadzą do poruszania się ^^'
jeśli ktoś na prawde ma w piździe tą grę to po prostu ją kończy. (bez attention seekerstwa na wszelkich dostępnych forach związanych z tibią) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Dokładnie w końcu nasza(graczy) wyrozumiałość się skończy.
|
Cytuj:
@kgv: nob nobem nobkiem moge byc ale ktos gildii musi zawsze ogarnac elfa nie :D |
aha to z elf bota miales inva do val ^^
|
Cytuj:
|
Mogłeś dać im 199k i 999gp żeby było tak jak w sklepach ;) (I tak byś zaoszczędził 1 gp)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Trolu czego na mnie ciagle najezdzasz przeciez i tak jestes lepszy ode mnie to po co mnie dalej ponizasz.. ja biedny do robaka sprowadzony, po co ponizasz mnie wiecej? Nie wystarczy ci to ze stoisz na wyzszym poziomie lepszej rasy ludzi niz ja? Jeszcze bardziej chcesz mnie umniejszyc? To juz zupelnie maluczki będę! Litosci czlowieku. trzeba przyznac ze temat np furory czy arcanii czyli chyba najbardziej barwnych niemieckich serwerow rozwija sie wyjatkowo emocjonalnie a tu to jest cisza nawet nie ma co poczytać z mojego serwera.. najlepiej bylo jak sieje i vale sie zjezdzaly 100 podstron temu, i gdy 50 podstron temu polacy zjezdzali sie z kafesem :) bylo co poczytac posmiac sie fajne disy szly :D ogarnijcie sie ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:18. |
|