![]() |
|
@neo
Po mnie wpadli¶cie?;D |
Cytuj:
bo wiesz ze destroyera nie bilem |
Hmm ja gram na takim fajnym ots
ip: darknezz.mine.nu port: 7171 Tworzycie konto na makerze na passach 111111/tibia I klient potrzebny 1.10 no ale warto 8 lvl ma szybkosc chodzenia 500 lvl ;f Hity sa na speedzie Zobaczcie sobie fajna roz*******anka, potkow niema,niekonczace sie uhy i sdeki,monki Ostrzegam sork/druid to tam bezużyteczna postać...nie ma potkow...Knight i pall rox Jak ktos bedzie zadowolony i bedzie chcial grac tam to piszcie tu to wam rzucę bohy,warrior helmet,aola czyli razem beda 2 bo jeden jest na start..I jak co¶ to wybije demce to weĽmiecie sobie z questa golden legi i demonke i na drugiego sie pojedzie po dsm ... A i na solo trudno kogos zabic np +100 lvl dlatego idzie sie ekipa w 5 trapuje i wali aż mu sie znudzi uhac...Aol 10k a i nie rl mapa Dla palow dam jeszcze crossbow i power bolty amunicja sie nie konczy ------------------------------ A sory za blad...Potki chyba sa bo widze viale na ziemi ,tylko trzeba byłoby obczaic gdzie kupic ale to najmniejszy problem No i nowe czary dla profesji gdzie tu sie odmienia rola knighta nie to co jest udpiony w pvp --------------------------------------- Sa jeszcze manaruny a potki wiem gdzie juz kupic...Tylko mana rune trzeba obczaic regeneruje max many czyli cos dla magow itp.I jest jeszcze duel arena ,tam mozecie sprawdzic swoja sile i robic ustawki.no a eq juz wysortowalem --------------------------------------- Osobiscie polecam knighta co dzis zobaczylem to uwiezyc nie moglem ;f Poszli¶my w 5 pallow na 600 lvl knighta 3x 300 lvl i 2x 700 lvl i on nas z ownowal...Walil hity ze sworda po 4k + czar padłem na hita ;/ Jakbym wiedział ze on tu taki rox to bym palla nie robil... |
@up
omg teraz to mnie dojebales ! |
Cytuj:
Trudno koniec tematu o tym ots ,ktos bedzie zintresowany to odpisze ,jak nie to nie |
Nie dojebales mnie cala wiadomoscia. Przeczytaj sobie to jeszce raz i wyciagnij wnioski.
Elo. -.-"! |
Cytuj:
|
Haha ' można sprawdzić swoj± siłę i robić ustawki' 8o
|
Cytuj:
wyjdz prosze:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: |
@up
nie badz nie mily xD! |
Zal on w tym poscie rozmawia sam ze soba ;(;(;(;(;(:cup::cup::cup::cup::cup:
|
=d kazdy ma jakis problem za soba ... xD! on ma taki...trudno :(
|
TO wy macie problem ze soba a nie on...
|
:( juz sie pocialem ... twoja krytyka mnie dotknela ;(
|
Zgadzam się z Potusem, dajcie mu spokój, w tym przypadku nic złego nie robi...
|
Jak kto¶ się rodzi złodziejem, złodziejem zostanie do końca życia.
|
@up
?<znaczki> |
Cytuj:
albo poprostu gdzie¶ to usłyszałem i wydaje mi się, że to moje słowa xD pozdr ;) |
Cytuj:
|
Hoolu a na kogo jest to konto na allegro ? bo normalne masz hoolas cos tam. Chcesz znowu kogos okrasc ? Tak jak chciales ode mnie RK na ace i wkrecales mi bajeczke ze sprzedal cie neoxer :< Smutne jest to ze przez tyle lat znajomosci pozwoliles sobie na naginanie mojego zaufania. I w ogole jak masz komus wrzucac od zdrajcow/konfidentow to zacznij od siebie bo od poczatku gry na silverze kombinujesz ile wlezie. Przykro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |
|