![]() |
|
Tak kurwaaaaa ! OPIERDOLIL GO I CHUJ.. -.-
A OD DWUCH DNI KURWA HACKA MIAL OPRUCZ TENSHINKHANA GOLDSTAR, ALDEORIUS, BOLEK HUDY...X( btw. Banan fajna chate miales <hahahahhaha> |
Jaka szkoda :)
|
Bo kurwa ściągacie jakiś syf , czy tak trudno przeskanować plik zanim się go otworzy to kwesta kilku sekund ? Kurwa używajcie mózgu ja pierdole...
|
Powiem jedno huj juz koniec tematu o mnie i wogule sam zaczolem rozmowe bo bylem zawiedziony i tyle.
I tak sie jescze odrobie:) :cup: A co do tego czy tenshi mial haka czy nie jest to juz niewazne poprostu juz nikomu nie zaufam i tyle moja nauczka wkoncu sie nauczylem i tyle teraaz juz nie kupuje domku. jedynym moim domkiem to dp LIberty bay:) A co do wojny na paru hakach sie nie skonczy wiec uwazac co sciagac;( |
haker wytnoł jajowi takie jaja ze zostawił mu w domku same jajka
|
23:51 Zikss [108]: roggy
23:51 Zikss [108]: miales mi dupe lizac 23:51 Rogstah Fearless [201]: nie 23:51 Rogstah Fearless [201]: jestem polakiem 23:51 Rogstah Fearless [201]: ssij mi pale 23:51 Rogstah Fearless [201]: ty kurwa Made my day xD |
Ja Pierdole co to za plaga tych haków!
Nie wlazic na redtube:D:D:D:D |
Jajoo/Banano'heck tez hacked bo juz nie jarze?
|
Nie tylko ze akurat Golden lognela u niego w domku X( BRAVO KORKI_/
|
02:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Vessmunrah. He was killed by Smo Ki. n/c 03:15 You see a dead human (Vol:10). You recognize Smo Ki. He was killed by Imperek. 03:16 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xiss. He was killed by Vassanti. |
Name: Xiss
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 83 Banished: until Apr 25 2008, 03:21:38 CEST because of excessive unjustified player killing Moze pora przestac sharowac? Vess padl jak kretyn haha :D |
@up
Ja tam sie po nim nic wiecej nie spodziewalem niz pasc jak kretyn, nie wiem jak ty ;d |
03:15 You see a dead human (Vol:10). You recognize Smo Ki. He was killed by Imperek.
03:16 You see a dead human (Vol:10). You recognize Xiss. He was killed by Vassanti. Imperek i Vassanti mozecie mi powiedziec za co zabiliscie tych ludzi? Bo nie rozumiem. |
Cytuj:
@Up musisz coś z tym zrobić |
Carlos, a powiedz mi... Czego Ty oczekujesz, jeśli oni atakowali członków Arpens?
|
Z tego powodu co napisano wyżej. Jeśli bardzo ubolewasz nad tym co się stało, to dodam, że starałem się ich zatrzymać werbalnie, ale deszczyki po 1000hp jakimi raczyli Vieviora, Shavo i Akona nie wpływają pozytywnie na rozmowę. Pewnie też chodzi o to, że był tam Vessmunrah - na początku ganialiśmy ich tylko ja, Vievior i Arpens, a RC wmieszało się później.
Edit: Już kapuje, nie widzialem invite. No ale cóż, chyba lepiej że pojechali z randomem zanim do Was dołączyli, nie? Zresztą skoro od 5 dni nie przyjęli zaproszenia... |
Po prostu poszli PK'owac, bo tutaj nie graja :p
|
Cytuj:
@Rinatur Oni szukaja latwego zysku, nie dość że jest sznasa że taki 70-80 lvl duzo straci bo ma juz jakies itemy,a nie jest w wojnie, to po za tym liczą na łatwe paymenty.Vince przoduje w zabijaniu takich osob a jak przyjdzie sie lać z kimś równym to już taki kozak nie jest. Arcy turtle blocker yeyeye xDDD |
Lol, twierdzisz, że potrzebujemy kasy? :]
|
Cytuj:
A Vesh stal pod dp a oni byli juz w. Nagle wylecieli dostal 2xue + sd gratis to sie zlozyl razem z jakims ek maly. Arvena i Dona tez prawie sie zlozyli wiec nie miej zalu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:46. |
|