![]() |
|
Odp.
Cytuj:
|
Mam knighta 31 lvl, skille 72/72, 4 mlvl, eq: crusader helmet, crown armor, knight legs, leather boots, medusa shield, platinum amulet, skull staff, warhammer. Jestem facc. Gdzie powinienem expić?
|
@up a gdzie twoj 122ek? :o
@topic plx pomorzcie... 33ed 39mlv :(:( caly weekend bez expa bo nie iem gdzie! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tomb Penisula poziom -2 rod+vis lub sam rod Masz duzo kaski hydry z vis lub z dsami Lubisz waste i ryzyko Tarpit -3 vis+rod |
@up
eee bylem na tych tombach wolny exp z monkiem, bez ciezko - dwa shamblery chwila nie uwagi i bialy napis co myslicie o shadow -3? @2up ten 122ek..jaasne, on ma teraz 126 a w dodatku jest br rotflmao |
[Siemanko. Mam małe pytanko. Na czym można skilować miejąc 11 lvl i skile 35/32 z takim eq:
plate armor, brass legs, leather boots, spike sword i shield def ok 20. Prosze o odpowiedz :) |
Zdecydowanie radze ci pomeczyc trolle do skilli 45/45 alb o 50/50 i potem przeniesc sie na roty ewentualnie dwarfy ;).
|
Gdzie expić drutem 11lvl, dobre eq tzn. dwarven shield, plate legs, plate armor, dark helmet, scarf, snakebite rod ( moonlight też ), szukam expowsika dla FACC i stosunkowo blisko Carlin tzn., nie gdzieś na drugim końcu mapy, ale może być trochę dalej. Nie mówcie nic o Foldzie, bo nic ciekawego tam nie widzę chociaż ten 13 lvl można umęczyć. Expie Snakebite Rodem, bez run i mf'ów chociaż kilka mogę ze sobą zabrać :) Czekam na szybką odpowiedź
PS. Chciałbym tam zrobić z 15lvl, potem na ghoule i scoprki :) |
@up
przenies do veno i gniec roty do 19 potem dc |
Ile expa nabije sorck z dwoma monkami na guardach / godzine? Z woce albo wodb?
|
Gdzie efektywnie expić palkiem 19 lvl 7 mlvl 53 dist? p-set,dwarvenka,soldier helmet. Nie lubie ciasnych pomieszczeń :/
|
Duzo ludzi mowi ze ghoul to taki silny jest. ze 15- ma uciekac przed nim a to wcale nie prawda mysle ze skillami 40/35 z serpentem by se poradzil a pall to wogule
Mam 13 pallka i leje ghoule na 3 hity |
Gdzie expić 46 drutem z 47 mlvl?Może być mały waste .Nie mam Pacc(ale będzie ;) )
eq b robe k legs BOH c helmet v shield i all rody |
Gdzie moge Expic...
Gdzie moge Expic z 27 levelem z pacem
Prosze podac droge jak cos :P |
Elo
@up
Nie Podałes Statow i prof ........ ------------------------------------------ A tu moje pytanie na czym expic 32 level pall 65 dist 12 mlv ------------------------------------------- |
Cytuj:
@2up Tomby. |
ej gdzie efektywnie nabić level sorcerem lvl 21 mlvl 16 z takim eq: steel helmet, noble armor, dwarven shield, wand of draonbreath (wand of pleague też mam), plate legs, leather boots.
|
co moge bić...
Knight 36lvl; mlvl 4
eq: k-set crown helmet boots leather scarf GS or BS + vamp shield skills: 68/66 jakie stworki mogę już bić? czy lepiej caly czas skillowac? jak tak to do ilu? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:02. |
|