![]() |
Rodzyna fraggerrrrrr ________________/
|
13:56 Sail Entus [93]: s*******aj z ab pipko kurwa zabic jedna osobe umiecie i spierdolic odrazu
HAHAHAHA xDDDD. |
ale macie pro pvp ;dd
|
@up
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD? tzn, że my jesteśmy tu tymi, co planujemy pół dnia snake'a i s*******amy sie kampić?xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
"13:55 Thumedan [151]: pa 13:55 Thumedan [151]: :* 14:02 Druid Carlos [153]: HAHAHAHAHAHHAHA GZ ****U" każdy by się zdenerwował jak by mu Ci*ty typu carlos co ich nawet tam nie było zaczęły spama robić . Edit. Bardolek sory cię bardzo ale tak to wyglądało jak po paru sec exivuje thumedana a on vf south edit2. teraz to on już mnie roz***dala "14:16 Thumedan [151]: bolalo" po 20 minutach jeszcze się podniecać fragiem na 94 ed padłem zdarza się ja rozumiem że to drugi poważny frag jaki zrobiliście na ab ale żeby taki spamik :) pozdro Arx |
Cytuj:
widac jak respektują nasz team ze po zabiciu jednego z naszych sie tak podniecaja, potraktuje to jako komplement; ). fakt faktem arxiu nie ogarnął sobie hotkeyów z innego chara ;PP, nie chce myslec co bylo jak zabiliscie loke na exicie lub co bedzie jak zabijecie Chudego na anubisie wtedy chyba juz na carlin pl bedzie dodatkowe 2000 stron w temacie a na waszych monitorach duzo bialego sluzu. kthxbye; ) |
Cytuj:
elo zią |
hotkeye ta?:D przypadkiem jest film, bo zabijali pk team na dc i jest ogarnione ;d
14:28 Nobi Chra [119]: exevo gran mas frigo 14:28 Sail Entus [94]: utamo vita 14:28 Shiriel: Asha Thrazi. 14:28 Sail Entus [94]: Exura vita 14:28 Sail Entus [94]: Exura vita Jakich hotkeyi brakuje dla maga?:D shaste? nawet zwykłego nie rzucił :p i właśnie dlatego jest taka zlewa z arxa, a tym bardziej, że padł w waszym słynnym ab xd Edit tym bardzeij jak napisał że zabijemy jednego i s*******amy aaahhahaahhahahahahhaaha arxiu proooooo |
Hauahauaha Arxsiu Do Pieca Xddddddddddddddddd
|
ktos up powiedzial ze jest film, wiec mozna prosic ?
Bedzie sie z czego smiac chociaz xd |
jak doszło do tego że sail padł?
|
Cytuj:
Pionek chce sie smiac? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tesz mam wh, ale w tibi i widze przes sciany.
|
Kolejny " dojrzały " member flow co się podniecił ze jego kumple zajebali 94 ed
16:06 Mekkron [173]: padasz jak noob 16:06 Mekkron [173]: i tyle 16:06 Mekkron [173]: xd GZ!! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:35. |