![]() |
|
Podobno. Na niebie wisi też rzekomo jakaś wielka świecąca kula. Bywali w świecie zwą ją 'słońce'. Do tego są tam też jakieś zwierzęta, ale nie ma za nie expa. A NPCe mają _naprawdę_ niskie AI. Ogółem niemiło.
|
Cytuj:
|
Misza! Udało się!
Dzisiaj kolega przyniósł mi wirusy, spalił mi się komputer i wszedłem!!1 Masz rację, wisi kula na niebie! Z wszystkim innym też masz rację!!1 I jeszcze dodam, że większość NPC ma zajebi*cie chuj*we tekstury!!!1 |
Cytuj:
|
@Up
Tak!!1 A jak ty robisz że masz wiencej harów??!1 Ja mam jeden i tak szaruje rzeby dojsici do takiego lewela!!1 |
Pfff... a ja mam cauy czas takje pedalsko dugie wuosy na pale ; <.
|
[nabz mode]
@up NaBzY z WaS :p Ja NiEgrAM w TiBjI i nie mam kompleksów (...) 8o [/nabz mode] Ps:jak gracie zróbcie sobie Pink outfity;) |
Cytuj:
|
"Ale całkiem ciekawe są niektóre modele. Zwane 'dziewczynami'."
Ta, ale skąd wiesz, że to nie napalony koleś liczący na free itanzy i protekcje? ^^ Mamba mam pytanie... Ile ty masz lat? ;p |
Cytuj:
Emcess. |
Cytuj:
@down: Ty se nie pozwalaj przekręcać Lasooch na Lasooh, tylko ci co ze mną spali mają do tego prawo!1!1`1` (m. in. Suen <333) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mwahahaha, muodzik ; )
|
Cytuj:
Myśleć. |
Zebrało się kółko 14 latków i będą teraz spamować tu o byle czym : (
|
Ryba ma racje, zacznijmy spamować jakcy to ja, Ryba, Lasooch i Misza nie są zajebiści.
|
Nje mam czternastó lat :(
J to nie jest byle co. Ryba, staruuuuuch!!!1 |
Cytuj:
|
@Łasuch
Nom, i silny też yest!1 Tak syłyszałem pszynajmniej, co mi pódzian mówił, sze Ryba nim trenuje dźwikajonc go!!1 @edit Lolny, jesteś pienkny! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |
|