![]() |
|
Może komus sie przyda troche przesadzony... jak ktoś będzie chciał to zrobie ze wszystkich stron:)
http://i227.photobucket.com/albums/d...arriorsolo.jpg |
Kiedys pisalem ze chce dostac citizenaw barwach poczatkowych i dostalem. Tera chce takisam outfit tylko ze z Addonami, bardzo prosze. :)@Down: Wielkie Dzieki
|
|
Jak mzona robic te Feaki?:p
|
@up
Eeeee... odejdz. @topic Prosze o 2 monkow. Jeden w kolorze zielonym a drugi szary. |
@up
Biorę to. |
@up
Ok. Tylko zrob w wszystki 4 strony. I jesli mozna to prosze jeszcze o konie (w 4 stronach). Z gory dzieki. ;) @edit Big ty. Zielony jest spoko ;p |
Łap monki o konie(konie nie moje, a monki tak) Przyznam, że ten szary mi nie wyszedł jak chcesz to go weź a jak nie to weź samego zielonego.
http://img252.imageshack.us/img252/6564/eheet7.png |
Cytuj:
|
ja proszę o assasina bez addonów (przód i tył tylko)
Kolory: Brąz, Czerń, Czerń, Brąz odwołuję już mam |
Ja zkladam zamówienie na elfa z lukiem :]
w orginalnych kolorach i bialy |
A ja proszę o Druid outfit z paws addonem, łukiem i bronze amuletem na szyi ;) Kolory obojętne (jak uważacie że będzie pasować). Z góry THX ;)
|
heh fajne to
Jestem Nowy i chcial bym zapytac sie cos ;] :
Jak Wy robice te outfity itemki itp ?;p |
@up
To mój przyjacielu...pozostanie tajemnicą :). |
Dzieki za Pomoc ;/
|
@up
Ja ci powiem !!!!!!!!!111111111111111oneoneonełanłanłan.. No więc odpoiwedź jest prosta to CZARY :cup:X(:cup: @down Dzisiaj jest 2 września O.o @edit Do tego czasu chłopak się załamie |
Nie słuchaj Kopera, myślał, że się pytałeś o to jak robimy lokacje. A Pedziej jest zły i nie daje rozwinąć się nowym!
Musisz ściągnąć kilka programów: ~Altana Vision 7.7 ~Outfits Manager version 1.1 ~Ole Maker Ganja ~Open BR (jest wersja PL, ale radzę się nauczyć portugalskiego i ściągnąć tą) All ściągasz z www.vocekoloce.br Tera pozostają tysiące godzin praktyk. @ErAgoG Zrobię Ci to do 1 września. @Edit @up A czy ja mówiłem, którego roku -.- |
;(;( Hantet!!!!111oneoneone:baby: ;(;(;(
A tak na serio to zrobi to ktoś? :) |
ja bym chcial zebyscie mi zrobili warriora-barbariana prosze zebyscie cos wymyslili :P
z góry THX:):):) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:46. |
|