![]() |
|
Yo... Od 3 tygodni pogrywam na kyrze... ~
http://img81.imageshack.us/img81/2254/devilqm0.jpg Niestety... Pierdolone PA zhuncilo mnie "od tak" za darmo ; ) Dec 27 2008, 15:16:16 CET Killed at Level 67 by Boltos and by Dark of Barbie odwaznie w 10 osob 100+ zabic 60 lvl ;o Pozdrawiam :] |
Cytuj:
|
|
No niestety nie zdążyłem na ssa :D, tzn nie mialem jak dojsc nawet.
http://img176.imageshack.us/img176/2289/bijaxpy4.jpg |
Koksujecie ;*
Akin Gratz 100LVL :cup: Limok to ja jestem najlepszy :D Wpadłem w furie jak padłem na 32lvl na EF i efektem jest 11LVL :p PS:skomentujcie mój temat Lord Roger z Astery :] |
Gz 100 ;P
Widze ze te pitki nie tylko mnie bija... ;d |
Widzę theatos, że to pewnie Twój pierwszy har na kyrze :D To taki server. Grałem tu rok temu, i pozdro dla Oskara =D=D
|
Hail me.
|
Tak to jest ze spainami :p
|
Witam wszystkich . Czy może ktoś mi powiedzieć czy warto zaczynać grę na tym servie? Interesuje mnie jakiej narodowości jest najwiecej , czy czesto pk-ują . Znudziła mnie już gra na non-pvp i chciałbym spróbować czegoś innego :confused: z góry dziękuję
|
xd! oplaca sie dawaj na kyre xdd!
|
Thisoulek , czy ty to nie czasami stary Tigra Ar'sol?;d
|
hymm...
Ujmę to tak :
Polacy jednoczą się gdy jest im źle... Tu nie jest im źle bo mają przewagę 90% to Polacy. Server hymm.... dużo pk bo Polacy lubią się bawić bo nie mają się po co jednoczyć XF Jak już chcesz grać to tylko jeżeli masz pacc'a bo i ja cie dednę O.o Trochę dziwnie napisane ale napisane ! |
pierdolenie
Chcesz tracic czas ?;> Graj!! PK? jebac z ich pvp to ... najgorzej jest z h-lvlowcami -.- jak podpadniesz nie dadza pograc :P
|
nie , ja jestem Kozak Egzorcysta :D
-a do tego co chce tu grac, ... strata czasu :) |
o każdych servach gadają że pełno pa,pk a ja uważam wręcz przeciwnie kyra to znakomity server do gry,gram na nim od 3 z poslizgiem do 4 lat i wciąż czuje ten klimat , jedyne co mnie drażni to te update'y którę coraz to bardziej psują klimat gry.
moja rada; zostales zabity bez powodu?nie spamuj insultów tylko bardz twardy niepisz nawet o loota i exp dalej ,przejdziesz mosty,dopiero potem je zacznij palić :-) |
Cytuj:
|
Drogi Sedro ! ja też gram od początku, przecież wiesz..
Nie wierze w to że hlvls wybierają sobie graczy z pierwszej łapanki,tzn byle kogo. Ok ktoś padnie raz,i nadal uważam jeżeli nie będzie pisał żadnych insultów i pruł sie o loota to zostawia go w spokoju,a sam wiesz że odrazu jest spam "ty *urwo" itp. Ktoś daje payment za nic?1kk za wolność? wole wydac 1kk na blesy i expić majac hunted niz splacic sie jakiemus cieciowi :P To jest gra, każdy miał kiedyś niski lvl,i uwazam ze kazdy ktory bylby w czolowej elicie na servie zapomnialby o ludzkich zasadach skoro moze wszystko,tymbardziej ze jest to gra. See you in Tibia :) |
ale ja nie jestem limok :F
ja jestem sedro :< dobra taki mały mixik http://img82.imageshack.us/img82/941/mixzdcn3.jpg Elvors przeciez o tym ciagle mowie -.-' (z tym placeniem) a co do tej 'lapanki' to popytaj sie ludzi, przebiega ktos z np. para pa pa czy jakos tak, i jak nic niema do roboty to Cie zacznie bic i zacznie wciskac ktorys z hotów (jak masz bohy to ten 'pay boh'-jak szybko biegasz, a jak nie to 'pay armor' a jak ten magiczny przycisk nie zadziala i nie dasz armora to Cie zabija i potem spam na prv 'hunted hunted') :D mnie kilka razy juz bili (ale oczywiscie nie padlem;d) to wiem ;p niby mam hunta ale jakos nie widze zeby porządna ekipa po mnie wpadla |
:p
O kurwa nie widzialem ze jestem taki przystojny :o ^^ nice sklejka xD oczywiscie ja dodaje uroku
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |
|