![]() |
|
Oxygenz
Znow owned Nov 29 2006, 21:30:11 CET Died at Level 158 by a hydra :D :D :D juz 3 lvle lost, moze bedzie retired? :> przynajmniej na jakis czas :) |
huh aż się dziwie że zdecydowali się na ubicie Oxygenza :cup:
btw. ile można mnieć ostrzeżeń przez moderatora forum ? bo chyba mam czerwoną kartkę :D |
Cytuj:
|
@Asen
Odwal sie od Lodziannina i chodz ubic mnie jak mocny taki jestes!! |
Ech, po co sie klucicie? Na nic to :)
|
Asen mnie dzisiaj ubil na freezie :P
Btw.. Jestes pedalem Escheuso, a ja cie mialem za kumpla !! Tak wogole co sie dzieje z Rekinem? |
Cytuj:
zaraz powiedza ze nie na freezie tlyko noob jestes xD |
@Dawerego
Neo mial 2 powody bym go zabil:evul: 1. Na 41lvlu bil mnie Kath Shinem. 2.Character Information Name: Pawel Wolfheart Character Deaths Nov 30 2006, 15:17:41 CET Killed at Level 33 by Neo Dark'Wizard @Lodzianin ,, and bot to exp.." Dobry jestes^.- zawsze jak expilem pisalem z kims:D ,,Darwiex its him char to thief. He say Buy K Arm etc for 10k, he first give one Crystal Coins and Later Change for Platinium... " Hmm po co mam thiefowac?^.- jak z escha mialem 378k troche zarobilem asenem i druidem 7 v-shield lootnelem^.-. |
Cytuj:
pozdrowienia :) |
Nareszcie...
10:20 You advanced in shielding. (82) |
Vegeta Gratz:cup: :D :cup: :D
Wbij teraz 65lvlB) |
Cytuj:
|
@ Daw i Asen
Co wam daje klucenie sie?X( Odpowiem wam: .N.I.C. Wiec sie nie kluccie i sie nie prowokujcie. |
A ja dzisiaj wbiłem 65 lvlek :)
Przed wyjazdem do polski musze wbic 70 lvlek :D bo pozniej bede mial przerwe 2 tyg na czas pobytu w polsce wiec bedziecie mnie przeganiac;P a ja sie tak latwo nie dam :evul: chociaz wiem ze Asen mnie i tak wyprzedzi, bo ten to jest uzalezniony 8o Ale mam nadzieje ze nikt po za nim mnie nie wyprzedzi :P :cup: X( |
Cytuj:
@Asen Jestes falszywym pedalem... Udajesz kumpla po czym.. No wlasnie @Rekin No to wracaj... ;) |
JAk tam wszyscy chwala sie advancami to ja dzisiaj wbilem 55 lvl:cup: :cup:
@ kacp Nie boj sie nie tylko asen ja tez cie przegonie w lvl:P(prawdopodobnie joke,lecz moze...) Ps.Bylem dzisiaj z boromirem na malpach.pwiem tyle, bardzo mi sie podobalo ale odradzam chodzic samemu lepiej pojsc np knight plus shoter(najlepiej paladyn albo i dwoch) |
Gratz Pulpet:o No to gonimy Kacperke:p
Ja dzis 61 dobilem, bedzie 62:evul: +Necro quest i bs quest. |
Cytuj:
ja jutro 52 mlev i 51 lev atakuje ;] |
Gratz pulpet, gratz kacperka :D
Jutro Polacy w siate, czyzby kolejne zwyciestwo ;>?:cup: |
Miejmy nadizeje, nie po to wstane jutro o 7:) POlska gora
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:06. |
|