![]() |
|
Chciałbym sie spytac czy Cip@owie robią coś w kierunku żeby uzytkownikóm noe grało sie lepiej na furorce ??
Ey ima zaruć mi jakiegoś mms'a czy mpa'ka xD Nick Mushin :p 8o @vision NIE najgorsze te wasze pieśni xP |
Cytuj:
p.s w ogóle expicie pod czas tej wojny? ;> edit: down Nie pomyślałem ;d |
rofl
A wiesz co to erig ;d ?
|
Cytuj:
www.erig.net sprawdź, czy expią : P |
Imargam a magrami to juz nie jest maskotka? przeciez to on pada na kazdej bitwie :)
anni rzeczywiscie byl zabawny nie wiem skad ta panika.. przeciez Vision nie zaatakuje Aristocracy :) (chyba :D) . co do neo to nie tylko z Tibia sa problemy. Gram w Ogame i tam tez sa problemy z Neo z tym ze 'ci z gory' cos staraja sie robic :0 Cytuj:
|
@imargam
Jakie są stosunki pomiędzy vision a Aristocracy ? |
Cytuj:
a btw: www.tibia.pl>>>Forum>>Wydarzenie ze Swiatow>.Wydarzenia z furory(new) wiec pogadajmy o servie a nie o tym jakie masz problemy z kolezankami;);) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gorące Gorące :D
|
Cytuj:
lub mowie ze dusk wygraja wojne etc wyjde i nie wroce , kaman? Aha kiedy ja przezywalem ze taifun padl quote please ; ) |
Cytuj:
Co do wojny: Jestescie dobrze zgrani i nikt tego nie zaprzeczy .. Mam tylko jedna prosbe do Was .. Walczcie sobie z duskami, ale nie huntujcie innych za nic .. Dajcie innym pograc tez .. Pozdrawiam :) |
Cytuj:
/P0zdrawiam. |
@up
Racja, racja :) Nie można płakać na pvp jak ktoś kogoś ubije, od początku gry na takim świecie trzeba "oglądać się za plecy" :) |
wiem, ze to serv pvp, ale chodzi i o huntowanie ludzi za nic ..
|
xD
No a masz u nas hunta ;p ?
|
Ja akurat nie mam, ale moi znajomi maja za nic ..
|
No to masz Hunta;)Z serw troche ludzi poszlo ale expowiska wolne, nie ma przepychu wiec narazie nienarzekam;)
|
Jestem tylko pośrednikiem, odpowiedź Duskiness na freestyle Vision:
http://diss.na.vision.patrz.pl/ Coś odemnie: Widze, że ciekawie to zaczyna sie toczyć, mam nadzieje, że Vision odpowie na tego disa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:51. |
|