![]() |
|
Cytuj:
I NIE PRZYPISUJ VESZOWI MOJEGO DEDA!! Nigdy mnie nie ubił i nie da już rady ;] Btw Mark też chyba od niego nie padł... Tylko Slait.... Slait nie jest równym graczem dla Slide of Aurea ;] Iron jak zwykle się popisałes... żal.. @up: No co Ty Iron to magiczne dziecko, on biegając, klikając na mapie jest w stanie uhnąć się i puścić sd w jednym momencie ;s |
Ptak i Iron wyjdzie z tego forum , poproscie rodzicow zeby zerwali umowe z dostawca uslugi o nazwie neostrada bo napewno to ten inetrnet was wychowal bo jak czytam wasze posty to mi sie az zygac chce ...........
@ Vesz odczepcie sie od niego, ma chlopak b dobre pvp i zal wam dupe sciska ze udalo mu sie solo wbic 140 czy cos okolo.... Poprostu jest lepszy a to ze zabija 20 czy 60 vle to jego sprawa. Gowno Cie to obchodzi bo raczej na tych 20lvlach unja nie robi.. A skullhunting nie jest zabroniony. Mysle ze Vesz bedzie sie staral utrzymac porzadek na servie bo znam go jescze z czasu jak Zevsem mial 65 lvl i nigdy nie byl frajerem ani PA. @Kolirn ale slodki ryj masz normalnie zesrac sie i wody nie spuszczac -.-" |
Cytuj:
A co do Slajt'a to wybaczcie literówka juz poprawiam. btw. Mam kablówke. Neo to prędzej Ty masz... @Slide I jeszcze UE chociaz jestem knightem ;] |
@Tomus
no i ? jak już pisałem wcześniej mam gdzieś twoją i innych opinie o mnie, o mojej grze, o moich umiejętnościach o moim wyglądzie w zasadzie o wszystkim. ale mimo wszystko żal mi cię gdy musisz uciekać się do tego typu tekstów bo nic mądrego w odpowiedzi do mnie powiedzieć nie umiesz. |
Cytuj:
|
raz to, że Iron~ nie łapiesz o co chodzi, ale tego juz sie zmienic nie da - taki jestes
dwa to, że liżesz dupe właśnie w tym momencie trzy, że pieprzysz ze cie nie obchodzi co o tobie pisza, a przez kilkanascie stron przezywales ze ktos cie nazwal asslickerem mimo ze od tych kilkunastu stron nie bylo ani postu o tym... |
Cytuj:
|
Cytuj:
o ile ja wiem vesz mnie nie ubil i tego nie zrobi |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Iron~
nie WY tylko ja... i proszę Cię nie rób przynajmniej z siebie kompletnego debila... i uwierz, że to niejedyne "wyzwisko" (a raczej określenie), które można na tym forum usłyszeć. A no i to nie jest "wyzwisko" bo nie pisze tego ze nienawiści, zawiści, pogardy, czy ot tak dla wku**wienia cienie czy kogokolwiek innego tylko jest to słowo-opis traktujące o twoim zachowaniu. |
Cytuj:
Bo sie kozaczy i uwaza za bog wie kogo bo ma 150 lvl. -.- To znaczy ze nie ma co robic w RL. Wiecej fragow ma zevsik na nizszym lvlyu ^^ wiec jego pvp nie jest dobre. I wez usun zdjecie swojego starego z avatara -.-. Zobacz jak sie infantylnie zachowuje na forum na tibia.com. BARTAS HUASHAUSHAUS BR? zgon na dragu HAUSHAUS go go rookgard. Caly czas probuje im docinac - im znaczy fagowi. To swiadczy o jego jakims mlodzienczym zapale i ze jak widzi posty dotyczace jego to sie tak wpienia ze zapluwa caly monitor. |
@Up
A moze Vesz poprostu nie lubi FaGu za to ze 2 razy go zabili , a Aliance ani razu ? Iron Wyjdz kurwa blagam , plx! Idz sie przewietrz albo cos. |
Iron~ po przeczytaniu twoich postow zalozylem tu konto tylko po to zeby Ci powiedziec.
WYJDZ !!!! @down fakt pisze czesto nie na temat i glupio. Ale po preczytaniu jego postow od str 301-337 stwierdzam, ze nadaje sie on do opuszczenia tego grona. |
OMG
Nie zebym bronil Iron'a ale qrwa jeden czy dwoch powiedzialo zeby Iron~ zostawil w spokoju forum i przestal pisac... To odrazu nasrało tu noobow, ludzi ktorzy chyba chca sie podlizac do innych uzytkownikow lub w swej naturze maja jebany spam Ja Iron'a nie bronie bo owszem jego posty sa czasami idiotyczne i nie maja nic wspolnego z prawda, ale to nie jest powod dla ktorego trzeba spamowac prawie przez trzy strony nieliczac 2-3 postow na temat openki oraz glupie przepychanki miedzy Kolirnem i kilkoma userami... Skończcie spamowac prosze... Dla jakiejs przeciw wagi powiem: IRON ZOSTAN ALE NIE PISZ |
Cytuj:
To ze Zevs (fifi) ma zajebiste pvp to kazdy wie, a twoje pvp to pamietaj jak na Zevsie sie na gfb od Isarisa wyjebales kolo ab. Z cip botem to kazdy moze teraz przykozaczyc. HEHHEHE MINESS PVPS ROXORS!!@@!@! |
Cytuj:
Mi Slaita ubli 2x w calej mojej grze nim od poczatku z malymi przerwami Pierwszy ded byl przz Ozura i Kilipukki ( Burst Sd Sd Ue [UH] UE i po mnie) Drugi to wlasnie przez Vesza. Wiec nie mow mi glupot o tym ze jestem jakims noobem bo nie mialem zadnych szans. Dostalem UE uhnalem sie potem dostalem drugie UE, 0 szans na przezycie mialem 900 hp o 30 many... |
A ja własnie że lubie posty Iron~ on jest moim faworytem tego forum!!!11oneon!1. Zostawcie go w spokoju, jak chce to niech sobie pisze nikt nie karze wam tego czytac.
I traktujcie tibie ja grę bo to już przesada a nie jakies odpowiedzi na teksty takie jak: "Oni zgrania nie maja to przegrywaja grac nie potrafia!!", "Nie wiesz co sie dzialo na vento to sie nie odzywaj" "A Zevs ma wiecej fragow a ma mniejszy level od Vesz-a to Zevs ma lepsze pvp". Może i nie jest tak to dosłownie napisane ale przynajmniej ja to tak odbieram. 1.Huj ze zgrania nie maja oni tylko w to graja. 2.Nom nie wiem co sie działo na vento może mi napiszesz bym chętnie przeczytał 3.To co biega zevs zabija jakies 30 lvlki rs-y to może i ma wiecej fragow. (Sie nie liczy to kto ma wiecej fragów, tylko jak zdobyte fragi) Ale i tak was wszystkich lubie nas swów sposób MUA:* |
ktos tam pisal, ze mam wyjsc oraz zeby rodzice odlaczyli mi neo.
nie mam neo. pisze, wydaje mi sie, z sensem, czego niestety o tobie i twoich postach powiedziec nie mozna, wiec: 3 argumenty z uzasadnieniami i wychodze inaczej sam wyjdz, bo nic na to forum nie wnosisz. kto wam powiedzial ze ilosc fragow swiadczy o pvp.. juz napewno nie z hotkey systemem. zevs moze ubic i dwudziestu palantow, ktorzy nie umieja sie uhnac, a vesz jednego bardzo dobrego gracza(nie mowie ze tak jest, to tylko przyklad), kto wtedy bedzie mial lepsze pvp ? tak samo po jednej akcji nie da sie ocenic niczyjego pvp. poza tym co komu po pvp, jesli nadal bedzie palantem. dziala to rowniez w druga strone - nawet ktos bez pvp moze zajsc dalej niz "pro pvper", wystarczy ze bedzie mily, i nie bedzie skonczonym dupkiem. tak to w Tibii juz jest, ze bardziej niz to jak grasz, liczy sie to, jaki jestes naprawde - mily czy nie, przyjazny pomocny gracz czy skonczony sukinkot ;) co wam po skillu, jesli nie bedziecie mieli prawdziwych przyjaciol, a jedynie sojusznikow w wojnie, ktorzy po wojnie zostawia was wlasnemu losowi, a podczas wojny laczyl was bedzie jedynie wspolny przeciwnik. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |
|