Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Kolan 06-05-2007 15:38

Shamala hacked;/ Lolo dziewica tez;/

Farenhait 06-05-2007 15:41

Po lolu mozna bylo sie spodziewac, ale Shamala...

Do fragow sie to nie liczy??? mam nadzieje

Kolan 06-05-2007 15:44

Wlasnie niewiem czy do fragow sie liczy;/

Mistik Vannesa 06-05-2007 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwieshu (Post 1413741)
ok ludzie teraz mam sprawe

jak typ sie przyzna ze jego postacia grala inna osoba alba ja sprzedal to jest szansa zeby udupic typa konkretnie :>

mam i ss i kopie rozmowy

wbije tu kawalek co o tym sadzicie

13:13 Cray Bellator [51]: that was old owne

Jak dlamnie typek mnie juz tyle razy ujebal/probowal ze chetnie bym go pozbawil pixelowego bohatera raz na zawsze

jesli sie spodoba dam wiecej

ps.
nigdy tak milego szweda nie widzialem xD

Nietety takie dowody są nic nie warte. Nawet jakbyś filmik nakręcił to i tak by Ci nic nie dało.

Jeśli chodzi o fragi to chyba żarcisz.. Pewnie, że się nie liczą. W wielu wojnach jak i w ostatniej wojnie ludzie podkładali się pod potwory jak widzieli ze idzie po nich ekipa a nie zdążą lognąć. Czyn niezwykle honorowy;))

Farenhait 06-05-2007 15:54

Niby czemu??? O ile sie nie myle xandar dostal bana za to ze powiedzial ze sharuje z mamą od roku w ktorym nie bylo jeszcze tibii

Nie widze zadnego powodu zeby Cray nie dostal bana,deleta

Zwieshu 06-05-2007 16:07

to sie ciesze xD gdzie mam wyslac ss i kopie rozmowy zeby mogli go zbanowac

ps. for xandar for azura -.-

Soferim 06-05-2007 16:13

Xandara Alex Rica zaraportował jak podpuścił go. Xandar wyjaśniał tą sprawę kilka stron wcześniej. Film i screen nie są dowodami i na nic Ci się nie przydadzą.
A co do Craya on ma 13 lat i mało rozgarnięty jest:)

Belzi 06-05-2007 16:17

No i coz poradzic

Trai'ler 06-05-2007 17:06

Ja was nie rozumiem : ( , przez 3-4 dni mojej nieobecności wbiliście z 20 stron a ja musze to wszystko czytać !!!!1

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rastafarians (Post 1408597)
Btw. kiedyś ktoś tu polecał Kelerisa i przyznaję racje :)

Kelerisek roxś <3

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiełek (Post 1412461)
Yeah! Metal roxxxx \,,,/ <3

Się odezwal ten co metalu najwiecej slucha, moge sie zalozyc ze ty wiecej metalu na zlom zaniosles niz sluchales piczko <3
Cytuj:

dowód ?

15:49:58 Ja
ty metalu sluchasZ?
15:50:09 Kiełek
tak srednio
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1412281)
Cos wyzej bylo napisane o dlugowlosych i nie bylo to mile, a wiec musze cos teraz napisac, wole byc brudasem w waszym mniemaniu, sluchac metalu, rocka, niz jebanego techno albo r&B, Prawda jest taka ze ludzie sluchajacej ostrej muzyki przewaznie chodza do lepszych szkol i sa madrzejsi, zobacz sobie kto chodzi do zawodowek i jakiej muzyki sluchaja, wniosek nasowa sie sam. Danth nie zebym Cie lubil jednak Nirvana rulezzz

Jini rozumiem Cię , sam nie mam nic do metalu , i do tych co jego słuchają. Nie moja wina , że 'metal' wywiera taki wpływ na społeczeństwo , nie ja Cię obraziłem, ale dlaczego sam obrażasz muzykę jaką lubie ? I dlaczego stwierdzasz , że jeśli słucham hh i techno , to jestem odrazu mało yntelygentny i pójde do zawodówki a najleiej jeszcze potem pójde kraść albo wyjade do angli i będe robolem? Jak ktoś słucha disco polo to jest głupi , wsiuński i kij wie jaki ? Nie , na disco polo wychowało się wiele geniuszy , naukowców i chui wie czego. Więc jeśli masz komuś za złe , że cię obraził to powiedz to JEMU a nie odrazu jebniesz wszystkich pokolei w tym mnie , chociaż złego słowa na Ciebie nie powiedziałem ;/ Sam słuchał hh , techno i wszystko co mi sie spodoba nawet niektóre utwory rockowe, motolowe reagge (czy jak to pisze) mi się podobają , i wcale nie czuje sie ani lepszy ani gorszy bo słucham takiej muzyki...

kthxbye , Peace And Love , No War , Noł Keal Mi plax , <3

@down

<luz> tylko jaki ku** znowu kiełek :< ?

Jinikao 06-05-2007 17:07

Xandar dostal bana bo sam powiedzial ze sharuje(ironicznie) Zjdecie film itd nie sa dowodami

Kielek chodizlo mi o to ze osoby ktotre najechaly na metali pewnie sluchaja hh i techno i prawdopodobnie nie grzesza inteligencja, nie mam nic do tych co to sluchaja, sam nieraz z kolegami bylem na techno party, Jesli jednak moj post Cie urazil to szczere przeprosiny z mojej strony.

Kiełek 06-05-2007 17:11

@Bambik
A odpier... sie xD, ja przynajmniej mam co na złom zanośic "ci-.-" xD Ty chyba tylko własnego kompa :'(
Słucham średnio bo słucham też disco-polo, piosenki biesiadne itp.
W chwili obecnej słucham numetalu (Linkin~)

@Jini
Ja wlasnie nic do metali nie mam, wręcz przeciwnie. Chyba mnie nie zrozumiałeś ;]

Farenhait 06-05-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao (Post 1414150)
Xandar dostal bana bo sam powiedzial ze sharuje(ironicznie) Zjdecie film itd nie sa dowodami

Kielek chodizlo mi o to ze osoby ktotre najechaly na metali pewnie sluchaja hh i techno i prawdopodobnie nie grzesza inteligencja, nie mam nic do tych co to sluchaja, sam nieraz z kolegami bylem na techno party, Jesli jednak moj post Cie urazil to szczere przeprosiny z mojej strony.

Cray tez powiedzial ze kupil ta posatc i ze stary own costam robil...
i do tego nie ironicznie;p wiec czemu mialo to by nie byc dowodem?

Hatebreeder 06-05-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Farenhait (Post 1414203)
Cray tez powiedzial ze kupil ta posatc i ze stary own costam robil...
i do tego nie ironicznie;p wiec czemu mialo to by nie byc dowodem?

Bo są 100ll ktore sie otwarcie przyznają do zakupionego chara, są aukcje na allegro, ebayu blocksecie etc na który imho CIPy mogą też zajrzeć i co? Zbanowali kogos?

Lisu 06-05-2007 18:20

Tyle stron i sam shit -.-

@Cray thingy~
Jedyna mozliwosc jest taka, ze CM przeczyta logi z Tibii, aczkolwiek znajac Cipy jest to malo prawdopodobne.

Diego325 06-05-2007 19:15

Że tak zapytam... ma ktoś lagi/frezzy/ kicki ?? dzisiaj?

Ja od 20 minut nie moge sie zalogować xD

Niby napisali na tibia.com, że będą lagi itp. ale u mnie to się chyba neo~ zjebała :P. Ma ktoś podobną sytuację?

A wogule - Skończcie już z Crayem; ssy, filmy nie są i nigdy nie będą dowodem. SSa możesz sobie chociażby w paincie przerobić jak chcesz, zaś filmy możesz nakręcić na odpowiednio speparowanym OT**.

Dlatego Cipsoft nie bierze tego pod uwage. Xandara sytuacja wcale nie jest podobna bo Xandar bodajże napisał to na Forum a nie w grze.

Massior 06-05-2007 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diego325 (Post 1414510)
Że tak zapytam... ma ktoś lagi/frezzy/ kicki ?? dzisiaj?

Ja od 20 minut nie moge sie zalogować xD

Niby napisali na tibia.com, że będą lagi itp. ale u mnie to się chyba neo~ zjebała :P. Ma ktoś podobną sytuację?

A wogule - Skończcie już z Crayem; ssy, filmy nie są i nigdy nie będą dowodem. SSa możesz sobie chociażby w paincie przerobić jak chcesz, zaś filmy możesz nakręcić na odpowiednio speparowanym OT**.

Dlatego Cipsoft nie bierze tego pod uwage. Xandara sytuacja wcale nie jest podobna bo Xandar bodajże napisał to na Forum a nie w grze.

Niestety również nie mogę się lognąć... a neo nie mam ;)

Kiełek 06-05-2007 19:34

Hahah 38 MS owned! Vere <333

@Problemy
Ja nie mogłem przez jakieś 3 minuty. Teraz już gładko, mam neostrade :>

Kanajt 06-05-2007 19:48

Też mam problemy z zalgowaniem. Najdlużej to czekam na character list

Farenhait 06-05-2007 20:57

Mi neo nie sprawia zadnych klopotow juz od roku ladnie, pieknie, gladko dziala:]

A te lagi, freezy, kicki to drobne problemy CipSoftu:p

Kiełek 06-05-2007 21:21

Ma ktoś jakieś porachunki z naabkiem o nicku "Tavis" ?
Nowy char, nick "Skvarex". Mam nadzieje że komuś pomogłem, ja się już rozprawiłem ;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48.