![]() |
|
Lecther Tirado
May 12 2008, 14:20:41 CEST Killed at Level 189 by Dorkiz koniec pokoju?? |
Cytuj:
@Offtop http://www.youtube.com/watch?v=RMmx1L9tswk Mój nowy filmik - kto nie chce, niech nie oglada, zeby potem nie bylo debil itp ... xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
A reszte Użytkowników przepraszam za OffTopic. |
Cytuj:
=D btw gogoo 200 ; d!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie no to już napewno koniec ;) to 3 Hack ;/
Straty: 1HACK :2kk 2HACK :1KK 3HACK :500k Ogólnie polewka z tego hackera nawet nie sprawdzil innych charów i na Eterni zostawił 700k~~ ale to szczegół PozdroO ;) GAME OVER. |
O kurwa jak mozna byc tak lewym zeby miec 3 hacki ja jebie
|
Astri nie wiem czy wliczales w to prezent dla tibio~
dla tych co nie wiedza o co chodzi astri dal pasy dla tibio zeby zrobil mu poi a ten sobie zajebal nagrody + depo i eq |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Spoko spoko Matut popros ladnie japcoqa to Ci postaci wszystkie nooby na mc to resp bedziesz mial gitesny.
|
Neutral :P
btw. przeciez jestes Quartzer ta jak mozesz nie wiedziec bedac w tej guildi ?oO |
Cytuj:
|
Cytuj:
Penwie nie skumal ze dolaczyl do gildii:P |
hehe Ojj Quatzer a ty wogóle wiesz jak się nazywasz? :baby::baby::baby:
Dziecko. :);):p:(B):]:D:o8oX(:confused:;(:evul::cup: |
Hmm nie mówcia do niego Quartzer bo on nie ma z Quartzerem nic wspólnego B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak btw to nie powinno byc "Avengers" zamiast "Avangers"?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Matut Kochany Misiaczku ;* |
=D ta a ja jestem RIKSER PRO !!! a Ty tylko Quartzer ;((
|
@up
http://forum.tibia.pl/showthread.php...29#post2057929 HauAhuhAUHhAUhAuhAUh Przeszedłeś sam siebie looooooool ; DD! |
^^ BAN ;P
hehehe wpływacie czlowiekowi na psychike.. ;/ |
Cytuj:
|
łAł i co ciekawego jeszcze napiszesz ?
|
japock
104 wbiles przeciez zaupdateuj swoje statystyki czy tak szybko expisz i szkoda czasu bo zaraz trzeba bedie zmieniac?:d |
japcok skoro to ty jesteś quar~ to nie bedzie dla ciebie problemem wpisanie "japcok" do profilu hara^^
tylko nie odpisuj w stylu że kto ma wiedziec to wie , bo na tym forum i tak nikt ci nie wierzy:evul: |
czemu wy go, kurwa mac, nie olejecie?!?!?! nie odpisujcie na jego posty, ignorujcie go po calosci to mu sie znudzi wkoncu... a tak to on ma z was wiekszy ubaw niz wy z niego, mimo ze to on z siebie robi kretyna.
|
Wobec mnie to właśnie japcok ma z nas Pompe... i on sobie ciągle jaja robi... zobaczcie jego Posty..czasami normalnie bez błędów. a czasem jakby miał 3 lata -.-
|
Cytuj:
Heh ty to jednak spryciarz jesteś :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dorkiz
May 16 2008, 21:13:30 CEST Killed at Level 142 by Math Cone and by Ryu Cone hahahahaha |
@up
Hahahaha navrothy i shevrothy _/ Masz filma? ;> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:31. |
|