![]() |
|
|
Gz all ! Ładnie wam idzie
|
@chip
tak a co sie stalo ? ;> |
:cup::cup:00:18 You advanced from Level 49 to Level 50.:cup::cup:
[IMG]http://foteka.pl/full/84e60ff0aa6b26...550c6d13c5.jpg[/IMG] :cup::cup:00:18 You advanced from Level 49 to Level 50.:cup::cup: http://foteka.pl/full/84e60ff0aa6b26...550c6d13c5.jpg[/IMG] Sorki Za Maly Spam :p |
No dzieki za graty ale niema czego po raz 4 , 79 lvl wbijam hehe :P no dla Ciebie wielkie Graty ;p
|
puscie ktos linka do blue legs quest
z gory dzieki :flaga_pl:Polska Rox:flaga_pl: |
@Catoknight
Hm zawsze lepiej miec te 120 k nic byc bez grosza :p a postac polecam gg 10177546 ;) |
ta tylko chyba zdeka przesadziłe¶ :D:D 34lev za 120k ?? :D ja opchnołem 51 za 200k ;]
|
|
...
@cato
Mu raczej chodziło o chara + 120k :confused: |
@ Dare
tak masz rację, na postaci znajduje sie 120 k :P @Cato nie interesuje mnie gp, brak czasu na Tibie ;) |
@moria
gz,ile chcesz za to :)? |
o zal...
ej chlopy poradzcie
widzice trego typeczka pare postow up co ma wbpisne te liki o mdw to niechcacy wlazlem w jedne ale nic nie pobieralem jest mozliwosc ze juz mi sie key od niego wlaczyl? plz fast odp dzieki |
o zal...
ej chlopy poradzcie
widzice trego typeczka pare postow up co ma wpisne te liki o MDW to niechcacy wlazlem w jedne ale nic nie pobieralem jest mozliwosc ze juz mi sie key od niego wlaczyl? plz fast odp dzieki |
@up
ta jes, jeżeli to Exploit ;d |
up@
skaner all :P
a jak cos to lipa :P bedize troche siana w plecy xD |
@Up Bolek~
A Nielepiej teraz wejsc na chara i przeslac itemy na do jakieos kumpla i przeczekac az p[rzeskanujesz kompa ?? |
Sry Opera mi sie zjebala.....
|
Awansiki xD
|
http://img514.imageshack.us/img514/3042/62uw3.jpg
Zbieram team na banshee Questa, duży on nie będzie więc płakać :baby:, że kogo¶ nie będę mógł (chciał) przyj±ć. Proponowany Termin: sobota 12.01 Pisać PM albo tutaj... Team: Vodur Nekrons Menel'aos Huntorro? Evenrose Dzika Kaka |
Banshee
Vodur jak chcesz możesz dodać Evenrose :p
|
Poraz 5
|
Dla Gudlaya :D
GZ Kail gogo 70 .Szaman noobie daj tego ssa nie wstydz sie :D:D:p
|
@banshee szkoda ze 12.o1
bo bdzie POi next szlo :P bo z zajkra gadalem :] a pozatym juz sie zapisalem na 1 banshee 19 idize btw. gz advencow ;] |
...
|
Pierwszy Dzien Na Pacc I Odrazu B)
:cup::cup:02:33 You advanced from Level 50 to Level 51.:cup::cup: Nie Ma Ss`a Bo Mi Sie Nie Chcialo Zrobic :PP |
@ Banshe
ja moge sie porzejsc ale zebym w quest sie skonczyl o 16, daj Vodur zanc na game jak to bedzie ;p ma ktos fajne MMORPG? bo bym sie troche odciagnol od tibi ;p moga tez by inne giery typu strategiczne itp ;p |
chce ktos moze kupic hara na aldorze ?? jct pisac
|
:d
|
@Philip
Ale kto Ci blokował ten behe to nie pokażesz nie ? Oj Ty ... |
Kupie chara na danerze pall lub drut...
|
Payment za War
Payment wynosi 1,5kk
10k dla : -Narqss,Malgonian,Kane Lawless,Pakula,Fathit,Pulozaurus,Tros Alur,Upalony Kaczor,Van-Tiger,Drea Tovil,Szalony Kogut,Eyeless Maggot,Ferth Dyon,Szalony Royal,Dariux Drake,Liridril,Nyzra,Sir Cantyo,Elita'Lyoko,Freestyleer,Kost Knight,,Sirius Romanis,Vodur,Cato Dais,Darth Razer.Szary Czaczy,Taron Daras - za to wynosi 270k 50k dla: -Kreator Paladyn,Aver Squn,Kuszczyk,Kokos Drunker,Daltan Nirty,Lord Riddler,Mad Iris,Nieczajek Raven,Royal Kevax,Zeriel Argano,Daxi Calar,Vartis,Dren'Arte - za to wynosi 650k 70k dla: -Andrzej Chrobry, - za to wynosi 70k 100k dla: -Pogromca Jagy,Dare'Fiend,Emef Buhh,Szafinio,Harz Danery, - za to wynosi - 500k 300k+600k+600k = 1,5kk :p Flota bedzie posłana bankiem Jaga powysyła:D Wliczyłem dedy naszych , fraggi i udział. JESLI KOMUS NIE PASUJE MSG ME IN GAME EMA |
\o/
"nie koniec wara, ale pewnie nikt more nie paynie" |
Pan lcizydlo zawsze da rade ;] :PP hehe ja ejstem na TAK ;]
|
|
|
uehueheuhe dobre
|
Pdf!
@Pdf
mam palka do sprzedania, za free moge knighta dorzucic ; p msg me 10177546 gygy |
YEAH JEST PACC !!! i odrazu lvl :cup:
http://i201.photobucket.com/albums/a...Warrior/48.jpg |
war
aeeee
dostałem za war 450k więcej ,THX Jaga :* nie no joke xD Gz Adv;] Ja za 2 tyg. retired :) Jescze małe pytanko ,mocny jest ten Koshei zjebusek od Blue legsów? bo cos dupili ze 1k hp+ ma ...? da rade go 80 rp + udupic? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:33. |
|