![]() |
Barles niestety dostal deleted i juz nie powroci wiec
BYE BYE ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up w takim razie co sie stalo, wyparowala ? Oo Edit: Jakis czas temu ktos wspominal, ze Tutor/Senior tutor to osoba ktora ma czyste Criminal records, a te czyszcza sie po 6 miechach jezeli przez ten czas nic nie przeskrobales, czyli Barles mogl wczesniej juz dostac za cos bana, potem zostal tutorem a teraz to ; ) |
Nie ma go również w gildi Vision, wiec najprawdopodobniej dostał delete. Nawet na 100 % delete.
|
Cytuj:
wkrotce - to znaczy wtedy, gdy jakis poinformowany czlowiek z vision tu napisze? wyjdz |
Jak to mowia na kazdego znajdzie sie paragraf;)
jeszcze 12h temu szanowny Barles mnie raportowal i juz go nie ma, a co do banow, mozna miec czyste konto, seniora itp co nie zmienia faktu ze mozna dostac odrazu delete, jest kilka przewinien za ktore odrazu leci delete i nie ma ze boli=] |
Cytuj:
|
kupienei komus pacca nie jest nielegalne tak samo jak danie komus w prezencie troche kasy :)
oferowanie pacca za kase w tibii to juz co innego ale 'przyjacielska' przyslugga nei ejst zla :0 wiec jakos nie wierze ze juz barlesa nie zobaczymy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz mozesz sobie zmienic juz ten daremny podpis pod avatarem bo z tego co wiem char Barles KArste nie jest w guild Vision a nawet nie istnieje :o Pozdro megapwnzorze piękny i idealny :) |
Ale wojna :D , Vision fraguje i hakuje a Duskii delety rozdaja BUHAHAHAHAHAHA :D , chyba nigdzie takiej wojny nie bylo jeszcze xD elo kaczy proceder :D
|
Cytuj:
Natomaist gdy dostajesz za magebombe, 2 invalidy, badmage i tym podobne sprawy odrazu leci kasacja konta |
Cytuj:
|
Teraz jest w żałobie i wypowie się za miesiąc albo wcale
|
Cytuj:
@down no ten z beryli to ponoc jakis 150 :P ale co w tej megabombie zlego? ;p |
Baardzo duzo charow polecialo za mb, w tym kilka 100+ ;]
|
Blokers Ivan dostal kicka z gildi :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
od Lanaka hunted bylem i sie picka przejechala "ahahahaa" jaki smiech mialem jak zobaczylem Lanak deleted -.- Zobaczycie ze i na berylii i na furorze jeszcze pare osob pojdzie za BlackD proxy i NG, to tylko kwestia czasu :) pozderkixDB) B) B) |
Vision :baby:
Takie moja mala opinia prosze ja przeczytac wazne
Ogladalem wiele guild warow i pk w niektorych sam uczestniczylem ^^ i u vison zaowazlylem takie cos gdy Vision wali combo leca bardzo szybko sd, duzo osob na raz wali. Nigdy im sie nie zdazylo "wylapac chmurke", jak postac juz padla bo combo od 15+ playerow nie jest nikt w stanie przezyc, a ta reszta 5 tez pewnie chce walnac sd , explo ale nie zdazy bo postac juz padla. Wiec powinna wylapac "chmurke" Gdy wala recznie lub tez gdy walą w battle "20" ta reszta "5" udezyli by swojego playera lub tez innego przeciwnika znajdujacego sie obok tego typa co lapal combo lub tez gdy wala recznie wylapal by "chmurke" A Visoion to nigdy sie nie zdazylo w zadnej battle. Nawet jesli ktos walil by z cipbota mial na typie attack i na pale wcisnol F4 to ktorys by nie zdazyl , spoznij by sie o te 0.001sek i poszla by mu "chmurka" lecz Vison to Vision i oni sa pro i wiedza jak bic zeby zabic i nigdy sie nie myla i nie popelniaja bledow Wiem, wiem zaraz imargam obali moja teorie a 80% uzytkownikow napisze ima ma racje a potem na privie "plx plx plx you is pl free itens gimme" troche duzo ale tych co mowia vision is pl and he rox niech przeczytaja to. |
Cytuj:
|
Cytuj:
"Nie płacz, kiedy odjadę..." :D |
W tej sytuacji przydała by się cofka serwera o np. 2 dni :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Borut Jesli to prawda co mowisz ze niewiadomo z jakiego powodu dostales delete'a to wspolczucia... Napewno niemile uczucie chcac sie zalogowac a tu ch|_|j... |
Cytuj:
|
Taaaa wobec tego Taifun Devilry pogadał z GM i Ci to załatwił ;] To jest bardziej realne nie ?
|
Cytuj:
btw co do deletetow knightsolo etc Cipsoft chwalil sie za co dostali bilet do realnego swiata... |
Cytuj:
|
Niezawsze jest tak, ze postac stoi i jest informacja ze zostanie usunięta (jak przy banie za PK). Najlepszym przykladem byly kasacje za magebombe, zadnego ostrzezenia, informacji, NIC - na Xerenie tak polecialo ze 20 kont w kilka chwil.
|
Cytuj:
|
wyslij mail do cipkow :)
|
Cytuj:
mi chodzilo o to ze wcale nie musial miec wczesniej zadnych banow i nic nie musial przeskrobac tak jak napisales wczesniej ; ] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |