Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

DNX 16-04-2007 15:54

Barles niestety dostal deleted i juz nie powroci wiec

BYE BYE ;(

Cyrillus 16-04-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1372288)
Niewszyscy wiedza ale kazdy ban (oprocz banow za kupowanie domu) prowadzi do usunięcia konta : ) Pewnie dostal kolejnego bana za jakieś przewinienie i ADIOS ;p Nawet za głupie TP czy wypisywanie bzdur na forum przy drugim przewinieniu jest kasacja =/

senior tutor/tutor = 0 ban

wrogonastawiony 16-04-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1372295)
taaa jestes elokumaty jeszcze wczoraj barles mial senior tutora ?

Ty za to jestes elo elo kumaty, myślisz ze senior tutor moze jest upowazniony do popelniania wykroczeń ? Zapomnial sie, cos przeskrobał i bęc.
@up
w takim razie co sie stalo, wyparowala ? Oo

Edit:
Jakis czas temu ktos wspominal, ze Tutor/Senior tutor to osoba ktora ma czyste Criminal records, a te czyszcza sie po 6 miechach jezeli przez ten czas nic nie przeskrobales, czyli Barles mogl wczesniej juz dostac za cos bana, potem zostal tutorem a teraz to ; )

Marianos 16-04-2007 16:18

Nie ma go również w gildi Vision, wiec najprawdopodobniej dostał delete. Nawet na 100 % delete.

eloelo520 16-04-2007 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zwidek (Post 1372272)
Barles Karste dostal Deleted chara :(

w krótce wiecej info . .

czemu ty nam tego nie powiesz, 'zwidku'?

wkrotce - to znaczy wtedy, gdy jakis poinformowany czlowiek z vision tu napisze?

wyjdz

Smerfu 16-04-2007 16:59

Jak to mowia na kazdego znajdzie sie paragraf;)

jeszcze 12h temu szanowny Barles mnie raportowal i juz go nie ma,
a co do banow, mozna miec czyste konto, seniora itp co nie zmienia faktu ze mozna dostac odrazu delete, jest kilka przewinien za ktore odrazu leci delete i nie ma ze boli=]

Kapucha 16-04-2007 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1371690)
Typowo zajebista pogoda przez weekend byla :)
Szkoda ze jutro do szkolyy :(

Tzn nie liczac membersow Vision ktorzy pewnie expili caly weekend i jutro beda robic to samo :o

No ale nie wazne normalni ludzie wiedza o czym mowie :)

Expcie expcie bo warto faktycznie byc kims w tej grze :o
Wysle wam kiedys zdjecia jak fajnie jest na dworze :)

nie chce nic mowic ale gdyby nie dostanie w pi z de na tej wojnie to 80% duskow moglo by pogode na zewnatrz tylko pooglądać na monitorze : )

sallceson 16-04-2007 17:41

kupienei komus pacca nie jest nielegalne tak samo jak danie komus w prezencie troche kasy :)
oferowanie pacca za kase w tibii to juz co innego ale 'przyjacielska' przyslugga nei ejst zla :0
wiec jakos nie wierze ze juz barlesa nie zobaczymy :)

Ellein 16-04-2007 17:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1372499)

a co do banow, mozna miec czyste konto, seniora itp co nie zmienia faktu ze mozna dostac odrazu delete, jest kilka przewinien za ktore odrazu leci delete i nie ma ze boli=]

Rumunek wie -_-

Borut 16-04-2007 17:53

Cytuj:

Nie rumunku... Ty nic do tego nie miałeś bo jesteś za tępy

Cyrillus 16-04-2007 18:01

Cytuj:

dzisiaj my jutro wy ;] nie macie z czego sie cieszyc ;] ale nawet jesli juz to do deleta musi byc reason... i przez jakis czas jest acc (patrz Roshar)

Sachar 16-04-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1372559)

za to ty jestes taki madry ze az bana ci dali.

Nirt 16-04-2007 18:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1372559)

Widze ze jestes zdenerwowany :)

Teraz mozesz sobie zmienic juz ten daremny podpis pod avatarem bo z tego co wiem char Barles KArste nie jest w guild Vision a nawet nie istnieje :o

Pozdro megapwnzorze piękny i idealny :)

Aphy 16-04-2007 18:39

Ale wojna :D , Vision fraguje i hakuje a Duskii delety rozdaja BUHAHAHAHAHAHA :D , chyba nigdzie takiej wojny nie bylo jeszcze xD elo kaczy proceder :D

Smerfu 16-04-2007 18:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1372565)
dzisiaj my jutro wy ;] nie macie z czego sie cieszyc ;] ale nawet jesli juz to do deleta musi byc reason... i przez jakis czas jest acc (patrz Roshar)

Nie zupelnie, gdy dostajesz deleta za share/pk i tym podobne sprawy gdzie na niego sklada sie kilka banow wtedy jest wyswietlany na tibia.com

Natomaist gdy dostajesz za magebombe, 2 invalidy, badmage i tym podobne sprawy odrazu leci kasacja konta

wrogonastawiony 16-04-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1372544)
wiec jakos nie wierze ze juz barlesa nie zobaczymy :)

Jezeli postac zostala automatycznie skasowana to juz chyba nie ma odwołania, moze Barles sie wypowie i rozjasni nasze umysły ^^

Milten 16-04-2007 18:50

Teraz jest w żałobie i wypowie się za miesiąc albo wcale

Cyrillus 16-04-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paulq-0 (Post 1372641)
magebombe? badmage? :baby:

megabomba = mass loga i zabijaj typka... jakis typ z beryli mial za to deleta pamietam ;p

@down
no ten z beryli to ponoc jakis 150 :P

ale co w tej megabombie zlego? ;p

wrogonastawiony 16-04-2007 18:54

Baardzo duzo charow polecialo za mb, w tym kilka 100+ ;]

Zwidek 16-04-2007 19:00

Blokers Ivan dostal kicka z gildi :)

Lukasaldo 16-04-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cyrillus (Post 1372666)
megabomba = mass loga i zabijaj typka... jakis typ z beryli mial za to deleta pamietam ;p

@down
no ten z beryli to ponoc jakis 150 :P

ale co w tej megabombie zlego? ;p

Knightsolo i Korobskura ;]

NaRuTo__xD 16-04-2007 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukasaldo (Post 1372887)
Knightsolo i Korobskura ;]

Zapomniales o Lanak'u i Eteneel'u (124 ek i 118 ek bodajze) aLL na berlyii...
od Lanaka hunted bylem i sie picka przejechala "ahahahaa" jaki smiech mialem jak zobaczylem Lanak deleted -.-
Zobaczycie ze i na berylii i na furorze jeszcze pare osob pojdzie za BlackD proxy i NG, to tylko kwestia czasu :)

pozderkixDB) B) B)

Sachar 16-04-2007 20:28

Vision :baby:

Takie moja mala opinia prosze ja przeczytac wazne

Ogladalem wiele guild warow i pk w niektorych sam uczestniczylem ^^ i u vison zaowazlylem takie cos gdy Vision wali combo leca bardzo szybko sd, duzo osob na raz wali. Nigdy im sie nie zdazylo "wylapac chmurke", jak postac juz padla bo combo od 15+ playerow nie jest nikt w stanie przezyc, a ta reszta 5 tez pewnie chce walnac sd , explo ale nie zdazy bo postac juz padla. Wiec powinna wylapac "chmurke" Gdy wala recznie lub tez gdy walą w battle "20" ta reszta "5" udezyli by swojego playera lub tez innego przeciwnika znajdujacego sie obok tego typa co lapal combo lub tez gdy wala recznie wylapal by "chmurke"
A Visoion to nigdy sie nie zdazylo w zadnej battle.
Nawet jesli ktos walil by z cipbota mial na typie attack i na pale wcisnol F4 to ktorys by nie zdazyl , spoznij by sie o te 0.001sek i poszla by mu "chmurka" lecz Vison to Vision i oni sa pro i wiedza jak bic zeby zabic i nigdy sie nie myla i nie popelniaja bledow
Wiem, wiem zaraz imargam obali moja teorie a 80% uzytkownikow napisze ima ma racje a potem na privie "plx plx plx you is pl free itens gimme"

troche duzo ale tych co mowia vision is pl and he rox niech przeczytaja to.

Sachar 16-04-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1372971)
Jestem tematem rozmów, a jeszcze się nie wypowiedziałem. Tak więc nie mam pojęcia za co dostałem delete gdyż moje konto zostało usunięte tak jakby nigdy nie istaniało nie moge się lognać. Domek nadal jest. Sam nie wiem czy do ss czy do 1 maja jak zapłacony jest czynsz. Ale jak może domek istnieje bez właściciela... to już nie wiem tak samo za co moga usunąc nic winnego Barlesa. O kurwa może to za moje wyjebane pvp :( Taifun polizał komuś dupsko tak mi się zdaje.

hahahaha a treaz placz , placz i placz po co zadzierales z Taifunem ?

Velvecik 16-04-2007 20:45

Cytuj:

Jestem tematem rozmów, a jeszcze się nie wypowiedziałem. Tak więc nie mam pojęcia za co dostałem delete gdyż moje konto zostało usunięte tak jakby nigdy nie istaniało nie moge się lognać. Domek nadal jest. Sam nie wiem czy do ss czy do 1 maja jak zapłacony jest czynsz. Ale jak może domek istnieje bez właściciela... to już nie wiem tak samo za co moga usunąc nic winnego Barlesa. O kurwa może to za moje wyjebane pvp :( Taifun polizał komuś dupsko tak mi się zdaje.

Ta, boskie pvp. Więc wcześniej też coś "niewinnego" zrobiłeś, bo za nic na pewno by Ciebie nie skasowali.

"Nie płacz, kiedy odjadę..." :D

Khazul 16-04-2007 20:48

W tej sytuacji przydała by się cofka serwera o np. 2 dni :D

Reloop 16-04-2007 20:50

Cytuj:

No widzialem twoje pvp jak zamiast Taifuna to waliles z sd w Gohana(chyba) nieważne ale w jednego ze swoich. No chyba że taka była taktyka to zwracam honor.

Borut 16-04-2007 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1373007)
No widzialem twoje pvp jak zamiast Taifuna to waliles z sd w Gohana(chyba) nieważne ale w jednego ze swoich. No chyba że taka była taktyka to zwracam honor.

graj w takim stanie jak ja grałem a byś się sam zabił.......

wrogonastawiony 16-04-2007 21:00

Cytuj:

Tak więc nie mam pojęcia za co dostałem delete [...]

Uwierz mi, ze nic nie dzieje sie BEZ PRZYCZYNY, wydaje mi sie ze cos przeskrobales a teraz rozpaczliwie probujesz odzyskac konto. Nie zdziwie sie jak poleci więcej charow Oo. Każdy ma coś na sumieniu, moze nawet Ci ktoś wbił na ACC i wbił jakiegos bana, powiedzmy ze miales kiedys bana za Offensive St~ i on teraz wypisał coś na forum, albo na help i z miejsca kasacja za drugi ban tego typu.

Bert 16-04-2007 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1372946)
Nawet jesli ktos walil by z cipbota mial na typie attack i na pale wcisnol F4 to ktorys by nie zdazyl , spoznij by sie o te 0.001sek i poszla by mu "chmurka" lecz Vison to Vision i oni sa pro i wiedza jak bic zeby zabic i nigdy sie nie myla i nie popelniaja bledow

Mysle ze jest to mozliwe poniewaz gdy postac(tak samo jak potwory) gdy maja 0 hp to jeszcze przez ta sekunde(moze mniej) trzyma sie na nogach i jest w battle... Moze uzywaja bota, moze nie... To wiedza tylko oni... Moze sie kiedys dowiemy prawdy, z wiarygodnymi i pewnymi dowodami...

@Borut
Jesli to prawda co mowisz ze niewiadomo z jakiego powodu dostales delete'a to wspolczucia... Napewno niemile uczucie chcac sie zalogowac a tu ch|_|j...

Borut 16-04-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1373029)
Uwierz mi, ze nic nie dzieje sie BEZ PRZYCZYNY, wydaje mi sie ze cos przeskrobales a teraz rozpaczliwie probujesz odzyskac konto. Nie zdziwie sie jak poleci więcej charow Oo. Każdy ma coś na sumieniu, moze nawet Ci ktoś wbił na ACC i wbił jakiegos bana, powiedzmy ze miales kiedys bana za Offensive St~ i on teraz wypisał coś na forum, albo na help i z miejsca kasacja za drugi ban tego typu.

Senior tutor = czyste konto ?

wrogonastawiony 16-04-2007 21:13

Taaaa wobec tego Taifun Devilry pogadał z GM i Ci to załatwił ;] To jest bardziej realne nie ?

Cyrillus 16-04-2007 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1373055)
Taaaa wobec tego Taifun Devilry pogadał z GM i Ci to załatwił ;] To jest bardziej realne nie ?

nie mozna tego wykluczac ; p ze maczal w tym palce ;p

btw co do deletetow knightsolo etc Cipsoft chwalil sie za co dostali bilet do realnego swiata...

Kapucha 16-04-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1373029)

tak jak ktos juz wyzej wspominał, jak dostajesz ktoregos bana z rzedu dostajesz deleta i postac jest deletowana w okreslonym czasie, a tutaj nastapila automatycznie :>

wrogonastawiony 16-04-2007 21:19

Niezawsze jest tak, ze postac stoi i jest informacja ze zostanie usunięta (jak przy banie za PK). Najlepszym przykladem byly kasacje za magebombe, zadnego ostrzezenia, informacji, NIC - na Xerenie tak polecialo ze 20 kont w kilka chwil.

Borut 16-04-2007 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1373055)

Ewentulanie mu za to popuścił

Wigget 16-04-2007 21:23

wyslij mail do cipkow :)

Kapucha 16-04-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1373070)
Niezawsze jest tak, ze postac stoi i jest informacja ze zostanie usunięta (jak przy banie za PK). Najlepszym przykladem byly kasacje za magebombe, zadnego ostrzezenia, informacji, NIC - na Xerenie tak polecialo ze 20 kont w kilka chwil.

o tym wlasnie mowie, nie wiem chyba sie nie zrozumielismy ; p
mi chodzilo o to ze wcale nie musial miec wczesniej zadnych banow i nic nie musial przeskrobac tak jak napisales wczesniej ; ]

Cyrillus 16-04-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kapucha (Post 1373090)
o tym wlasnie mowie, nie wiem chyba sie nie zrozumielismy ; p
mi chodzilo o to ze wcale nie musial miec wczesniej zadnych banow i nic nie musial przeskrobac tak jak napisales wczesniej ; ]

ale CIP soft lubi sie chwalic takimi "akcjami".. a tylko barles polecial wiec cos nie tak...

Borut 16-04-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 1373079)
wyslij mail do cipkow :)

Zrobiłem to już. W końcu umieram z ciekawości za co delete. 2 x mi już mail to cipow uratował w tym namelock i criminal za pk na teście.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47.