![]() |
Nie bardzo kumam osochozi z tym H przy Chelsea - Liverpool, yoł.
|
>Vekegi
I jak, opłaca się grać przez neta? Bo już jakiś czas zastanawiam się czy papy nie namówić. |
Po pierwsze, nie trzeba wychodzić z domu, a ja musze iść 2 km do najbliższego zakładu, także plus jest.
Drugi to taki, że np. u nas Milenium od stawki odlicza sobie 10% czyli np. daje 2 zł a oni mi 20 gr zabierają :S Dużo Opcji jest obstawiania, więc sądze, że opłaca się:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Man Utd - Milan 1
Farul - Dinamo Bukareszt 2 Osasuna - Sevilla 2 Zurich - Luzern 1 Chelsea -Liverpool 2 (3.30 ) Lyngby - Fc Kopenhaga 2 Wil - Basel 2 Stawka : 2 zł Zakładana Wygrana : 157.40 |
System 1z2
Drogba SN 1 Crouch SN 1 + Wisła - Korona 2 Zlate Moravce - Artmedia 2 Lyngby FC - FC Kopenhaga 2 Rosario - Gimnasia La Plata 1 Stawka 2zł Opłata 4zł Min. wygrana 46zł Maks. wygrana 104zł Poleniłem się i nie poszedłem, teraz układam kupon, ale do stsa - jakieś propozycje? Bo nie ma zakładów na poszczególnych zawodników SN :/ |
Cytuj:
|
Co macie na weekend? B)
|
Kod:
Wisla Krakow - Legia Warszawa X2 (1.40) |
Hoom, co takiego daje Ci tak karta? Tak się zastanawiam czy przerzucić się z TOTO-MIX'a na STS.
|
Cytuj:
|
Schalke 1:2 Gelsenkirchen X( Je*ać Schalke, na pal z nimi !
|
Hoom, chyba nie sugerujesz, że muszę otworzyć stronę STS'a i tam poczytać?! :o No dobra, poświęcę się :p
>Ksabi Przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś. Jeśli nie zauważysz nic dziwnego skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą. |
No co, są chyba jeszcze jakieś kluby z Gelsenkirchen.
|
Cytuj:
|
zna sie ktos tu na snookerze i zna wyniki mecow ?
jezeli tak to potrzebuje wiedziec czy O'Sullivan wygral z Robertsonem:cup: |
Cytuj:
http://img209.imageshack.us/img209/3660/kuponwf4.jpg hehe dobrze ze nie puscilem ;] |
Cytuj:
Cytuj:
|
mi tylko roma nie weszła a bym miał 60 zł :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:39. |