![]() |
Glavesn naprawde zaszkakujesz mnie...(..) 9/10
|
Ostatni odcinek = 2 razy ziewałem =/...
No cóż, akcje "plx" ^^. Co do wykonania, ładny wzorek na APC (Armoured Personnel Carrier) ^^, chociaż osobiście wole STRYKERY, są bardziej na czasie. No cóż, zrekompensuj to (przynudzający ;) odcineczek ) nowym odcinkiem, ale szybciutko ^^ . |
@Glaves
Cytuj:
PS Dzisiaj są moje urodziny więc zrób mi taki prezent (9 luty). |
@UP:
O kurde faktycznie :( sorry! Już nie bęę poprawiał w next parcie będzie ok jeszcze raz sory |
Bardzo ładne, wg mnie kraweznik jest ciut za wysoko. Reszta jest dobra. 9.9/10
|
Hmm... Ostatni odcinek taki trochu nudnawy, bo nie ma na co popatrzeć (pościgi, wybuchy...), ale wykonanie dobre. Fajne te opancerzone wozy, czy tam czolgi xD
|
To na czolgu wyglada troche jak przerobiony pionek z tibii :D 10/10 poklony dla miszcza
@down tobie sie juz zaczynaja?mi sie koncza :P |
Up:
Gdzie ty widzisz tam czołg ? Ja żadnego czołgu nie widze o.O ... |
@up
Chodzi mu o ten pojazd opancerzony -,- @Glaves Skoro zaczynają się feryjki mam nadzieję, ze będziesz robił szybciej ^^ @down Mi się kończą, ale mu zaczynają -,- |
Up:
Ehkm.... Nie wiem czy wiesz, ale różne województwa rozpoczynają ferie w różnych terminach ! Więc, jeśli on jest z twoich okolic (Województwo) to tak, ale jeśli inne... to sobie możesz pomarzyć. |
No dobra w tej części skupiłeś się na fabule no i dobrze dla mnie. W jednym odcinku brak akcji to ja przeżyje. 9.5/10 a może nawet więcej. o.0 jestem ja. :p
|
Ja jestem neonazistą?Zglosilem sie na burmistrza wioski...
Ale sa dobre strony. Lecę na hawaje :). Niezle glaves! |
No nie tylko Glavesowi sie zaczynają ferie :P
Mi również... Ty Glaves a może jakaś mała "współpraca" ? xD @Avager No, no. Wracasz na forum i sie szumu robi (nie mam na myśli nic złego). Pomyśleć że jeszcze nie tak dawno narzekałem że starzy wyjadacze nas opuścili :P |
Ferie rozpoczęte :)
Zaraz się biorę za next part. Ale chyba będę musiał porobić jakieś nowe grafiki. A może nie xD |
Bravo już masz ponad 333 postów w temacie. No to już połowa. B)
|
Co tu mówić 10/10
|
Cytuj:
|
@up: Wiedz że nie ma rzeczy doskonałych, zawsze może być lepiej.
|
Witam !
Glaves widze ,że wykorzystałeś mój pomysł z M113A1 :) (Ten transporter) Bardzo ładnie Ci wyszedł lecz na dachu powinien znajdować się KM .50 Cal po stronie dowódcy , strzelca.Dokładnie tutaj ! http://i2.photobucket.com/albums/y31/Dzynek/m113.jpg Pozdrawiam i czekam na więcej ! |
@UP:
Ahhh! wiedziałem że zauważysz ;D Trudno by było zrobić kolesia strzelającego tym karabinem na boki. Więc pomyślałem że odpuszcze ^^' |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |