![]() |
Cytuj:
|
xasfasfsafsafffff
NICXDXDXDXDfddfgfgdfgdd
|
@up
I to jest sport ? pwnd |
Cytuj:
|
Cytuj:
; ) |
bieganie bez celu po płotkach etc robienie fajnych wygibasow to nie jest sport
Espanyol!!Bravo Klose[*] fajnie by było gdyby Tamudo i ekipa wygrała z Sevillą |
Troche spóźniony ale jestem xDddd
Brawo dla najlepszego zawodnika C.Ronaldo :D Gra na chama, potykanie sie o własne nogi no i multum strat :D Gratuluje Milanowi, Kaka świetny mecz ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Z niusow @ WP: Fabianski do Arsenalu? Wery niezle. Widze ze Arsenal chce sobie z Fabiana zrobic to samo co ManUtd z Kuszczaka - na razie rezerwowy, potem pierwszy. Niezle, polscy bramkarze ftw! |
Dzisiaj zaczyna się 25 kolejka OE. Meczem otwierającym będzie GKS Bełchatów vs. Górnik Zabrze. Myślę że GKSa pewnie wygra. A Zagłebie niech najlepiej jutro przegra, to Bełchatów będzie miało większe szanse na mistrzostwo :P. Jak myślicie czy GKSa zdobędzie mistrzostwo?
|
Giiiiiiillllllllllll
Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
Cytuj:
|
Grande Gieksa !3-1
:- ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
John Higgins w finale snooker'owych mistrzostw swiata !! Pokonal on Stephena Maguire'a 17:15 a do trzeciej odslony wlasnie ten drugi prowadzil 14:10. Jednak to czego dokonal Higgins budzi uznanie. Moim zdaniem zasluzyl on na tytul mistrza swiata. Jak mysliscie kto bedzie drugim finalista ?
|
Cytuj:
|
A Skra Bełchatów wyrównała rywalizacje w finale PLS wygrywajac z Jastrzebskim Weglem 3:1. WIdac bylo ze chlopaki chca za wszelka cene wygrac no i udało im sie. Troche dziwie im sie ze potrafia tak grac przy tak wiesniackiej publicznosci(tutaj respekt dla prawdziwych kibicow) i tym wodzi kurwa reju.
SKRA! SKRA! EKS! pozdr. GRATULACJE DLA ZGORZELCA ZA ROZJECHANIE SLASKA! @down sorry, pomylilem sie. jestem taki rozradowany zwyciestwem skry ze pomylilem sie. :) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40. |